• Twój Market
  • Wielkanoc_powiat
  • UM_Wielkanoc
  • Opublikowano:
  • Wyświetlono: 485011

POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.

POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.

62-100 Wągrowiec, ul. Polinova 1, wielkopolskie
tel. (067) 268 03 41 , fax (067) 268 03 62 


Dodaj opinie o "POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.

Komentarze   

Szymon Luźny
+1 #3214 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-04-08 12:05
No to mamy postój. Tera to z kibla nie wyjde ,osram się na $mierć.
Freydis ratuj, ty masz takie wysokie IQ.
Wełna
+3 #3213 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2020-04-07 17:03
Jusz siem nie mogem doczekać zajonca .mam dostac rower tszy kołowy. Starzejem siem i mi cienszko utszymać ruwnowage .
Szymon Luźny
+5 #3212 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-04-02 14:28
Freydis, ujrzawszy twe IQ zatkalo mnie.
To dzięki tobie skończyły się moje problemy.
Od 27 zero3 mam murowane zatwardzenie
Dziękuj€.
PIS-Janowy
+18 #3211 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-03-31 10:06
Freydis - widzisz, po raz kolejny pokazujesz, ze jestes tepy jak kidawa. Na tym forum masz zycie I wszyscy wiedzą, ze twoje IQ jest 3 razy wieksze od wełny czy innych robiących sobie jaja I wprowadzajacych tutaj troche życia. Gratulujemy ci. Mnie sie podoba - taki swojski klimat tutaj panuje a nie sztuczne napompowane rózbymi "ą i ę" z fejsa wzietymi mądrościami wykształciuchów zidiociałych. Lepiej zastanów się nad pytaniem Józki Łatwej z postu 3210 bo ciekawe jest ...>: ..
Józefa Łatwa
+1 #3210 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Józefa Łatwa 2020-03-31 09:46
Czy można uprawiac sex jak wszendzie jest korona wirus ? Szatnie są prz3cież codziennie odkażane
Sprawiedliwy
+12 #3209 ParanojaSprawiedliwy 2020-03-30 15:42
Piękny pokaz przy bramkach jak to się niby dba o pracowników a na halach jeden koło drugiego skandal postój pokryty urlopem i też wszystko gra a ludzie na tym portalu piszą o kiblach i pierdołach brawo dla was .
Cocacola do ferdys
+13 #3208 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Cocacola do ferdys 2020-03-27 16:39
Ić se stont w potskokach !!1!
Fracaj do zagżybionej łuazienki i sprawć czy stary lerzy w piwnicy tylko pijany czy morze nadźpany.
Freydis
-33 #3207 Niski poziom IQFreydis 2020-03-27 14:36
Conscientia z pewnością mam wyższy poziom IQ niż TY. Ale to nie znaczy, że wszyscy mają być tacy sami. Ty zmuszony jesteś pracować na III zmiany, żeby mieć na chleb, a ja pracuję kiedy chcę, taki przywilej dyrektorów.
Conscientia
+17 #3206 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-03-27 14:26
Halo Freydis!
Jestes oburzony?
Piszesz niczym jakiś doktor etyki, albo profesor filozofii.
Ale takie delikutaski tu nie zagladają, a jesli zagladaja to skrycie, nic nie piszą.
A ty piszesz. Czemu? Boś jest taki sam, jak ci, na ktorych sie tu oburzasz.
Zwykly dzban i pozer.
Freydis
-10 #3205 pozdrawiam prostakówFreydis 2020-03-27 13:30
Tak Drogi Panie, potwierdzam - padają muchy, komary i nawet szczury.
Poziom dyskusji pracowników firmy Polinova zwala z nóg. Jesteście prostakami i ośmieszacie się w sieci. Sami wystawiacie sobie świadectwo, dla Was nie liczy się nic, poza ubliżaniem, seksem i kilkoma głębszymi w weekend.
Przerażające to jest, że w XXI wieku mamy tak pustych obywateli, no ale cóż, w każdym kraju są jakieś czarne owce, w przypadku Wągrowca to ograniczeni pracownicy firmy Polinova.
Populus Nasum
+12 #3204 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Populus Nasum 2020-03-27 13:02
Taka prawda jest, że są ludzie w Polinovej, wokół których padają muchy.
padaka
+8 #3203 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.padaka 2020-03-25 11:23
Ja kfarantamme bedem robił w namiocie nad jęziorem
ja i bocian mamy płyn do dezynfecji firmy PACHOPOT o zapachu cebuli jak ktoś chetny to spszedam
Szymon Luźny
-8 #3202 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-24 17:06
Cześć wiaruchna!
Dawno mnie nie bylo, nic nie pisalem, bo ino w kiblu siedziałem od trzech dni ze sraką, a padla mi bateria w ajfonie!
Ale dzis udalo mi się wybiec do pokoju po ładowarkę i wrócić do wc z sukcesem : nic po drodze nie popuściłem.
Antoni
+7 #3201 Brawo PolinowaAntoni 2020-03-24 00:24
Wszyscy się izolują ale Polinowa gdzie tam, trzepie nadgodziny, przecież foteli nie może zabraknąć, to w końcu towar pierwszej potrzeby. Do myśli że można się zarazić koronawirusem ludzie się już przyzwyczaili i robią jak im karzą, nie dyskutują, jak w obozie pracy... Za to latem jak zaraza przeminie, wszyscy wrócą do pracy a Polinowa na przekór zrobi przestój 3 tyg...x A co!...
Szymon Luźny
-4 #3200 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-21 21:09
WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO TOALETY.
BRĄZOWE.
Szymon Luźny
-1 #3199 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-21 21:04
Już nie mam z tyłu gejzera. Tera jest to wulkan.
Nie wychodzę w ogóle z ubikacji, ponieważ nie zdążam do niej wracać.
Jestem pewien, to wirus.
Bambus
0 #3198 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Bambus 2020-03-21 13:15
Tak jak bocian dezynfekcję robi
Zyczliwa
-4 #3197 WirusZyczliwa 2020-03-20 22:06
Padaka szkoda słów na twoja wypowiedź, ciekawe jakbyś się poczuł/a gdyby ktoś tak napisał o twojej bliskiej osobie
padaka
-6 #3196 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.padaka 2020-03-20 21:26
Życzliwa ale lodzika zrobiła a to już może być przyczyną zarażenia .
ryba
+5 #3195 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ryba 2020-03-20 21:20
W polinovej pracują setki ludzi i Gilewski z Sanepidu milczy a radnym poleca odwołanie sesji . Gilewski obudz się .
Zyczliwa
0 #3194 WirusZyczliwa 2020-03-20 21:17
Ludzie za mało macie roboty ze takie głupstwa piszecie? A poza tym te osoby które rozbujały ta cała burdę mają pewność że to jest 100% prawdy? Znam osobiście ta szwaczke bardzo dobrze i mimo że jej mąż wrócił z Niemiec i tak przechodzi kwarantannę to Ona nie jest tak głupia jak jej koleżanki z jednej hali i zadbała o to aby mąż sam odbył kwarantannę a Ona z dziećmi przeniosła się do bliskiej rodziny i nie miała wogole styczności z mężem od czasu jego powrotu do Polski no ja się wogole dziwię ze koleżanka z jednej zmiany nie wiedziała o tym w końcu mieszkacie w jednej wiosce. Serdecznie pozdrawiam te życzliwe koleżanki i nie pojmuje jak można być tak zakłamana egoistka i nie pomyśleć że bezpodstawne oczernianie może zabolec druga osobę
Szymon Luźny
0 #3193 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-20 20:45
Zakonczenie mojego przewodu pokarmowego (wylot) jest jak gejzer, pozostaje caly czas szeroko otwarty. I wyrzuca z siebie na zewnątrz mieszaninę rzadkiej cieczy i gęstego gazu.
Jak myślicie, czy to może być jakiś zmutowany koronawirus ? Odbytowirus ?
Czy uda mi się przekazać ten wirus teściowej ???
Zdziwiona
+4 #3192 SzwaczkaZdziwiona 2020-03-20 13:41
Taki czas a ludzie na siebie patrzeć nie mogą jeden na drugiego donosi ludzie opamiętajcie się prędzej czy później ktoś z waszych rodzin zachoruje a nie daj Boże umrze.
Polinowa polska
+7 #3191 Zapracowany tap😬Polinowa polska 2020-03-20 13:09
Euro dobrze stoi niech gościu za 5 tyś kupi maseczki do pracowników 😷żeby mogli pracować bez obaw. A pani z przygotowania umowy nie przedłużyć 😬😂😂😂😂😂😂👍🏻
Papa
+2 #3190 SmerfPapa 2020-03-20 13:02
Tej Dyziu skąd takie info ja lepsze mam mąż jednej pani z przygotowania też wrócił z Niemiec i 100 procent żadnej kwarantanny nie ma. 🤭z ciekawości dzwoniłem do sanepidu i powiadziano mi że każdy wracający 🤔z zagranicy przechodzi 14 dni kwarantanne🙄. No ale pani chodzi do pracy jeździ z ciotką a nie ciotka wzięła urlop bo się źle czuła pewnie złapała jakiegoś wirusa😷. To jest znieczulica. A może pani z przygotowania boi się że umowy jej nie przedłuża 😂😂😂😂. A dyrektor powinien właśnie to zrobić zatajenie takiej info. Teraz gdy wszyscy żyją w strachu 😬😱😱😱😱😱😱.
Szymon Luźny
-4 #3189 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-20 12:27
Nadal mam rozwolnienie, płynne i przeplatane gazowymi eksplozjami.
Znalazłem tez coś w klozecie.
I teraz wiem, to był kapuśniak mojej starej.
Bombel
-7 #3188 DumnaBombel 2020-03-20 10:17
Wczoraj jeszcze z dumą chodziła i mówiła, że jej mąż wrócił, ale wystarczy chapać jak osioł i majstrowa jak i kierowniczka kryją Cię w najlepsze. Jak klasyk mówi " zap**dalamy do ostatniego żywego".
Kicha
0 #3187 Polinova plKicha 2020-03-20 09:31
Trzeba zadzwonić na policję niestosowanie się do nakazu kwarantanny to przecież jest kara 5000 tys. A pare osób to dobry zastrzyk
Robol
+3 #3186 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Robol 2020-03-20 08:10
Będą nas wywozic jak Włochów
A powiemy że nic się nie stało i do roboty przyjedziemy w niedzielę bo Kadra tak ustaliła.
Gja
+4 #3185 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Gja 2020-03-20 03:02
Brawa również dla ciebie. Skoro wiesz ze na zakładzie jest szwaczka która powinna być na kwarantannie to dlaczego sam nie zgloszisz tego odpowiednim organom. Mówisz że ona jest nie odpowiedzialna i nie myśli o innych że może zarazić a sam postępujesz jak ona. Bo gdybym ja wiedziała że taka osoba, która powinna odbyć kwarantanne przychodzi do pracy to w trosce o swoje bezpieczeństwo jak i swojej rodzinny czy innych ludzi od razu bym zgłosiła przełożonym, do sanepidu w szczególności.
Welur
-4 #3184 SlowoWelur 2020-03-19 23:46
Pewnie trzeba sanepidu bo inaczej nie podziałasz lala kręci za klaki i ją przycisnąć wszyscy w Polsce się stosują do kwarantanny Ksieżniczka ze szwalni ma wyjebane na drogiego człowieka Justyna nie daj se oczu mydlić jedna osoba nie zastąpi ci całej załogi pomysł o tym
Kroj
-3 #3183 WirusKroj 2020-03-19 23:36
Najlepsze jest to że facet miał gorączkę i był przeziębiony i ponoć do szefowej ta szwaczka mówiła żeby nikomu nie mówiła k.......a szok ci za g.....o łudzę ogarnijcie się ,a ty szwaczko masz jakiś mózg
Szymon Luźny
+1 #3182 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-19 23:27
Mam obfite rozwolnienie,
płyn-gaz-katapulta.
Czy to może być wirus?
Tapicer
-3 #3181 WirusTapicer 2020-03-19 21:55
Trzeba to zgłosić majorowi bo przyniesie nam jakiś syf a my nie chcemy żeby nam firmę zamkli przez pazerną szwaczkę ,to co szefowa Justyna z tym nic nie robi
Koko
+1 #3180 WirusKoko 2020-03-19 21:47
Na szwalnie przychodzi szwaczka co powinna siedzieć w domu na kwarantannie bo mąż jej wróciło domu z Niemiec teraz w środę i przełożone o tym wiedzą albo szwaczka je oklamuje
eryk
+2 #3179 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.eryk 2020-03-19 19:41
KORONA niemcy mają to po swoich przodkach że Polak jest tylko numerem i jazda do roboty i tak macie szczęście że Was batem nie popędzają
axep
-2 #3178 Zlikwidowac internet psychicznymaxep 2020-03-19 16:08
Zlikwidować internet wyłączyć kpmputery idiotom ! O 14 plus minus ale o innych godzinach także. Wypisują swoje idiotyzmy na forach. Zabrac im klawiatury, wyrwać gniazdka ze ścian, monitorem pierdalnąć w pusty łeb i zamknąć. Od tego są zakłady. !
KORONA
+3 #3177 BezpieczeństwoKORONA 2020-03-19 15:35
Jestem zaniepokojona. Polinova wciąż pracuje. Nie wprowadzono żadnych zmian w organizacji przerw na stołówce. Wiele osób gromadzi się jednocześnie w jednym pomieszczeniu. Sklep zakładowy obsługiwany jest przez okienko, ale kolejka do okienka jest długa, człowiek przy człowieku.
pexa
+1 #3176 zlikwidować parking Polinovpexa 2020-03-19 11:11
zlikwidowac parking samochodów osobowych przy Polinova ! O godz 14 plus/minus wyjeżdżają wszyscy i blokuja drogę! Ponadto wpychają się na siłę na nie swój pas ruchu ! Zlikwidować. Od tego dsą autobusy !
PIS-Janowy
-1 #3175 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-03-19 07:38
Wełna - a spirytós do dezynfekcji pedałuf i siodełek bendzie?
Współpracownica
+2 #3174 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Współpracownica 2020-03-18 23:18
Ja tam wole połknąć jak ćpać.
Cocacola do @@@@@@@
+9 #3173 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Cocacola do @@@@@@@ 2020-03-17 23:14
Ić stont !!1
@@@@@@@@@
-12 #3172 wełna-debilko@@@@@@@@@ 2020-03-17 20:21
A Tobie wełna idiotko ktoś kutasa do mózgu wbił?Dawno nie czytałem takiej Polszczyzny
Wełna
+11 #3171 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2020-03-17 19:55
Zapraszam na Rowerowy Rajt pszecif wirósowy. Fszyscy na rowery zrupmy coś razem przecifko tej epidemi. Fpiontek popołudniu. A w pracy proszem myć rence. Pozdrawiam całom polinove
Byly pracownik
+14 #3170 Byly pracownikByly pracownik 2020-03-17 12:20
Zwolnilem sie jakis czas temu i teraz po czasie zauwazam ze byl to jednak bardzo dobry wybór. Zarabiam więcej, bez zadnego stresu i bez tych wszystkich falszywych ludzi wokół. Teraz tylko czasami wchodzę sobie tutaj na forum i czytam te wasze wypociny zeby sie troszke pośmiać hehehehe. Zapier..... Dalej po 10h za 2tys na akordzie Niemcy niedługo tez będą mieli kwarantany i muszą miec na czym te swoje tłuste dupska posadzic.
xzcxz
+17 #3169 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.xzcxz 2020-03-17 11:54
Największa firma w powiecie ale i największe pizdy tam pracują . Zero związków boją się niemców takie popychadła które dostaną kopa i jeszcze podziękują
Jhol
+12 #3168 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Jhol 2020-03-17 08:26
Współczuję wam i rozumiem, że się boicie . Może dopóki sytuacja się nie wyjaśni żądajcie od pracodawcy maseczek, nie zbliżajcie się zbytnio do siebie, ograniczenie kontakt słowny- podczas mówienia niestety "plujemy" . No i wstrzymać się od kontaktów z kumplami którzy z kasą wrócili wiadomo skąd i być może z czymś jeszcze.Trzymaj cie się!
Premia
+10 #3167 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Premia 2020-03-17 07:52
Jak zwykle dali się zastraszyc i pomiatać sobą .
Conscientia
+10 #3166 StrachConscientia 2020-03-17 07:11
No i jak 2 zmiana wstales i wyszedles o 22.00 vzy tylko patrzyles na innych?
Skonczylo sie jak zwykle na warczeniu spod stolu hehe.
2 zmiana
+13 #3165 Strach2 zmiana 2020-03-16 20:37
I każdy siedzi i gada pod nosem boi się powiedzieć głośno... szare człowieczki.... . Niech jeden wstanie i wyjdzie za nim reszta nie zwolnią wszystkich a w takiej sytuacji nie mogą nawet zwolnić jesli boimy się o zdrowie swoje i swoich rodzin. Na co czekamy aż jednego po drugim zabije epidemia sytuacja jest w Polsce coraz gorsza. Pracownico pracowniku kolego koleżanko wyjdźmy o 22.
oji
+10 #3164 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.oji 2020-03-16 20:09
Co na to syn milicjanta Gilewski z sanepidu
Ja
+14 #3163 ZdrowieJa 2020-03-16 18:58
Moja żona robi u was i powiem tak zostałem w domu z dziećmi nie wychodzimy ale co to daje jak ona ma kontakt z setkami ludzi w zakładzie i co daje nie wychodź zostań w domu!!! Jeszcze nadgodziny i groźby od pracodawcy że jak wyjdą to będą konsekwencje a czy pracodawca weźmie na siebie konsekwencje gdy pochoruje się moja rodzina czy rodziny pracowników. Czy w tej sytuacji nawet prezesi kierownicy nie mogą nic zrobić po cholere teraz kanapy skoro za chwilę może nas wymrzec tyłu że nie będą one już nikomu potrzebne. A może żonę do izolatki zamykać żeby kontaktu z dziećmi nie miła kuźwa prezesie zrób raz coś dla ludzi nie myśląc o kasie bo każdy pracownik w tej chwili siedzi w stresie i nie wie co robić!!!!
katol
+8 #3162 Robolkatol 2020-03-16 13:55
Robol twoj kierownik nie zlapie syfa bo siedzi biurze.
Robol
+10 #3161 RobolRobol 2020-03-16 08:20
Nasze kierownictwo strach wstrzymać produkcję lepiej złapać syfa i zawieść do domu w rodzinę i bliskich .Tak robią tylko ludzie którzy nie potrafią zarządzać produkcją i nie dbają o pracownika zdrowie.
Będę przed 5 rano w
+11 #3160 Jestem idiotąBędę przed 5 rano w 2020-03-15 23:54
Nie liczę się z rodziną nie liczę się że swoim zdrowiem i bliskich bo muszę spłacać kredyt udawać durnia który w zyciu6 coś osiągnął
Conscientia
+10 #3159 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-03-15 23:51
Zabrakło podPISu: matka trojga dzieci każde po innym tatusiu.
Koronawirus
+11 #3158 Czy jutro idziemy do pracyKoronawirus 2020-03-15 22:26
Bądźmy mądrzy. Firma będzie miała straty ale cały świat będzie je ponosił gdy stanie a musi stanąć cały świat bo ktoś tak sobie wymyślił. Więc posadźmy dupy w domach na jakiś czas... A wy szarpacze i niewolnicy dużych wydajności i chciwości te wasze ciułane grosiki 4 tysi pójdą w pizdu na lekarstwa kredyt we frankach i 18 lenie auto udając że die w życiu coś udało z 3 dzieci w tym 2 nie wasze. Pozdrowienia z zachodu...
Xyz
+13 #3157 StolarzXyz 2020-03-15 17:34
Ta cała firma to same lizusy inni zapierdzielaja a drudży na GK przeważnie hukla po 22.00 u coli na zmianie a komputer za mały. Jak nie ma foteli to biedakom krzywda się dzieje i tak samo jest na hapekach
Pracownik
-2 #3156 TechnologiaPracownik 2020-03-15 16:51
Masakra modelarnia co masz na myśli że technologia najgorsza? Dlaczego patologia? Może sam z patologii wychodzisz co? Mądry na forum w robocie dupa ha ha ha
Żanklod wan Daun
+10 #3155 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Żanklod wan Daun 2020-03-15 13:51
Bug szczyg zamykać zakłuad ja mam akord
Koronawirus
+20 #3154 ZamykamyKoronawirus 2020-03-15 01:49
Z obawy przed koronawirusem i jego pandemią zamknijmy produkcję na jakiś czas. To są tylko meble nic nie znaczą. Nasze zdrowie najważniejsze 😊😊😊
Modelarnia
0 #3153 MasakraModelarnia 2020-03-14 23:00
Technologia to najlepszy dział taka patologia tam pracuje ze masakra głowę do gory nosza a hamy ze brak slow wiadomo o kogo chodzi
Wymię rurzy
+10 #3152 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wymię rurzy 2020-03-14 21:30
Kierowca mial koronkowe gacie w szoferce i bylo mu duszno bo byly brudne
Ja Ishmael
+10 #3151 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Ja Ishmael 2020-03-14 10:47
Cudza żona (gdy jest cudza) dobrze daje,
Ale potem juz nie cudzą ale własną się staje,
A jako własna dalej (jako cudza obcym) daje
Bo kto ma we łbie najebane, temu tak zostaje.
PIS-Janowy
0 #3150 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-03-13 21:35
Zygi (post # 3139) I to jest własnie właściwe podejście do życia i słuszny wybór :) ....!
Andżej Spuźniony
+10 #3149 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Andżej Spuźniony 2020-03-13 21:14
Jo mom brutne rece jak sie wyprużnie i w klopie papieru ni e ma. Ale jak jes papier to tez czasem za malo nabiore, albo misie palec zeslicgnie i tez wtedy mam bronz na ręce.
Tekla z homaguw
+10 #3148 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Tekla z homaguw 2020-03-13 16:33
Muj stary to nawet w swienta Boszego Nagrodzenia jak wyszet z kibla, to miał rence czorne jak po czyszczeniu pieca chutniczego. Tak zawsze ma, czy to do żarcia czy to po sraniu, czy jak siem do mnie zabiera, to mi pod pachami troche wytrze.
Cezar
+10 #3147 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Cezar 2020-03-12 22:14
Prosze nie straszyc ze bedom choroby.
Zaden stuprocentowy stolarz klejarz czy tapicer nigdy nie myje rąk ani po sraniu ani po sikaniu.
I nie spłókuje.
Ice
0 #3146 PpzytywnyIce 2020-03-12 08:13
Ciekawe co z Tym kierowcą?
POkurcz
+10 #3145 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.POkurcz 2020-03-11 16:18
M
Mam akord. Nie będe mył rąk.
tey
0 #3144 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.tey 2020-03-10 21:46
Weź se zrób kolonoskopie, to będziesz mógł stękać jak stara baba podczas gwałtu termosem na zakrystii.
Ja chce żyć
+11 #3143 Dejta maskeJa chce żyć 2020-03-10 19:49
Czy ktoś bada chodzących niemców po hali?
Klopson
+10 #3142 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Klopson 2020-03-04 20:49
Czy Iskra jest z chin? Bo może mieć korona wirusa
emce kfadrat
+10 #3141 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.emce kfadrat 2020-03-01 22:08
Własnie dobre pytanie tera
był taki ajlove cudza żona ?
był i zninoł ?
Piąta klepka
+10 #3140 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Piąta klepka 2020-02-25 21:39
Współpracownice i żonę kolegi na raz
Brać?
czy nie brać?
Oto jest dymanie
zygi
+4 #3139 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.zygi 2020-02-24 22:13
Ja tam wole puknąć współpracownice jak ćpać .
Ja Ishmael
+8 #3138 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Ja Ishmael 2020-02-24 21:46
.Każdy ktoś lubi inne coś
.życie bywa pokręcone
.jeden wciąga narkotyki
.inny puka cudzą żone
Borton
+3 #3137 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Borton 2020-02-24 20:54
Jestem tapicerem jednej z firm wągrowieckich i mam problem z narkotykami codziennie biorę przed pracą i w czasie pracy zeb y mieć lepszą wydajność moi koledzy też biorą boimy się nalotu z narkotestami. Przełożeni również mają problem.
kolo
0 #3136 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.kolo 2020-02-18 22:18
Zrobimy zrzute a Wełna zawiezie rowerem prezenty do Gębarzewa
Wuatca pjerś cieni
+10 #3135 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wuatca pjerś cieni 2020-02-18 20:14
Czy będzie jakaś zrzuta albo wyślemy paczki dla naszych kolegów co pojechali na wczasy?
PIS-Janowy
+1 #3134 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-02-17 23:27
A gdzie Wełna? Czas na rowerowe wycieczki wokół Polinowej przecia... Wiosna idzie!
Kapitan Bomba
+3 #3133 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kapitan Bomba 2020-02-17 22:02
Joorek, jak to muwiom rzycie nie znosi prószni
Matix
0 #3132 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Matix 2020-02-17 20:46
Draqla strzelił z dupy
Chwc
+17 #3131 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Chwc 2020-02-16 21:21
PROMYKU,
Promyczku najdroższy,

czy myślisz, że ktoś z wyższym wykształceniem będzie tu ładnie pisał, żeby zostać zidentyfikowanym?
Uważasz, że kadrowa będzie tu używała słów i symboli charakterystycz nych dla jej branży, a kierownik wydziału będzie pisał jak kierownik, cierpliwie i z przekonaniem jak u kierownika?
Że technolog napisze fachowo o niuansach tworzonych przez siebie rysunków i problemach z obrazowaniem 3D?

Otóż nie.
Każdy tu udaje kogoś innego, każdy pisze jak pisze, celowo kaleczy, wygłupia się, i ukrywa za fatalnymi błędami.
Ci ludzie, popełniający błędy nie są analfabetami, jak twierdzisz.
Ci ludzie, którzy tutaj piszą, są bardzo inteligentni.
Ci ludzie są bystrzy.

Teraz proszę zastanów się - kto jest analfabetą bez pomyślunku i umiejętności logicznego myślenia.
Napisz tu koniecznie do jakiego wniosku doszedłeś i ładnie przeproś ludzi, których obraziłeś.
Brzydko PROMYCZKU, bardzo brzydko!
obeiktywny
+13 #3130 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.obeiktywny 2020-02-15 17:03
Promyk ale przyznaj się mój koguciku, sam też nie błysnąłeś swoimi wypocinami. Popatrz jak ja fantastycznie prowadzę zdania. Kropki, przecinki, cudowne przymiotniki. Ucz się ode mnie Promyczku mój jedyny. Pozdro
tqdw
+7 #3129 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.tqdw 2020-02-13 22:17
Do poprzednika - czy Ty idioto myślisz że na tym portalu piszą tylko soby młode , po drugie nie każdy jest polonistą . Także zamknij kopare.
Promyk
-20 #3128 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Promyk 2020-02-13 22:11
Na tym portalu to sami analfabeci, trzeba się cofnąć do pdo podstawówki. Jak się poczyta niektóre opinie to ręce opadają, wstyd, kaleczycie nasz polski język. :oops:
Jurek
+4 #3127 Wielka suszaJurek 2020-02-13 16:46
Wielka susza nastała..
Jasiu F.
+7 #3126 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Jasiu F. 2020-02-05 21:53
Nieprawdda.
Ma zostac konstruktorem betonowych rakiet odpadowych z napędem kartonowym od CRów po przeszczepie podlokietnika.
Ze specjalizacją otolaryngologic zną w zakresie chorób zwyrodnieniowyc h stawu z grzybami po serze w górnej szczęce.
Bo ma pozwolenie od mistrza ceremonii pożegnalnych w palacu arcybiskupim na pchanie w poprzek wózka widlowoogrodnic zego z napedem na uchwyt od stanika na lewą pierś na plecach.
I tyle w temacie co macie brudne gacie.
Ruda
+10 #3125 BocianRuda 2020-02-05 17:52
Też to słyszałem jako kieras ds odpadów komunalnych ma być na cały powiat szok ducha lepsza niż prezesa
KakmenWRC
+12 #3124 dostalKakmenWRC 2020-02-05 07:01
Bocian podobno dostał oferte cieplej posadki w urzędzie i sie nie oglada.... i dobrze robi 10 kola do lapy ponoc i dodatki za staz pracy nie to co tutaj
Artur Wluczykij
+4 #3123 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Artur Wluczykij 2020-02-05 00:59
Kilka słów na temat Bociana???
Chwc
+7 #3122 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Chwc 2020-02-03 22:15
No panowie realista i Edek,
coraz bardziej podoba mi sie wasza ynteligentna wymiana zdań.
Własnie zaparzyłem herbatę i z wypiekami na twarzy czekam na ciąg dalszy tej pasjonującej dysputy na waszym poziomie.
Proszę kontynuować (= waszym językiem: napieprzajcie się dalej).
realista
-4 #3121 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.realista 2020-02-02 14:55
Edek - uderz w stol....hahahah

a co ja tu robie to tobie ch** do tego pajacu
Edek
-4 #3120 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. SP.K.Edek 2020-02-02 10:30
Ty za to na pewno jesteś taka(i) radosna(y) i bogata(y). Tylko nie wiem co tutaj robisz i tracisz czas na takie durne komentarze hipokrytko(to)k tóre nic nie wnoszą na temat firmy:)
realista
-19 #3119 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.realista 2020-02-02 09:40
tak czytam te wasze komentarze i wniosek nasuwa sie jeden...

ALE WY WSZYSCY MUSICIE MIEC SMUTNE i BIEDNE ZYCIE

zal.pl
Spejtka
+5 #3118 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Spejtka 2020-01-26 21:28
Pósto bez Bartka na stelażach.
Kierownik proszę wracadź!
Ombre
+4 #3117 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Ombre 2020-01-22 21:43
Padaka przyganiał kocioł garnkowi
padaczka
+4 #3116 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.padaczka 2020-01-22 21:23
Ten śmierdziel król palet jeszcze u Was pracuje ? Znam jego starego to też świnia i kapuś .
Menel
+6 #3115 Król paletMenel 2020-01-22 19:29
Biedny król palet bycie kierownikiem go meczy. Może jego kochana Ela mu pomoże. Niedługo Walentynki to jej napewno Krzyś wynagrodzi...
Mag,Steraży
+4 #3114 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Mag,Steraży 2020-01-19 20:38
BArtek wruć !!!!!111
Obserwator tap
+15 #3113 Nadgodziny?Obserwator tap 2020-01-14 09:05
Nadgodziny to chyba jakiś kpina. Czy Dyrektor wie co się dzieje na szwalni? Brak Pokrowców komplety brane z pod maszyn od KJ, czy to się zmieni? to jest odwieczne pytanie.
Kac
+10 #3112 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kac 2020-01-02 21:34
Co tam u Kanara ?
Jórek
+13 #3111 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Jórek 2020-01-02 17:56
Kto tera bendzie kirownikiem na stelarzach?
GallAnonim
+16 #3110 KierownikGallAnonim 2019-12-30 09:26
A co tam u Kierowniczka?!
Nadal skręca szafy przesuwne i wmusza ludziom piwo?!
PIS-Janowy
-10 #3109 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2019-12-19 07:58
Kurcze, zaczynam z ciekawością wypatrywać wpisów Wełny. Co raz to mnie zaskakuje :) ...
Lokalny Jasiu Smietana?
wizualnakatastrofa
+5 #3108 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.wizualnakatastrofa 2019-12-18 21:28
Do pienknych Pań. Zwłaszcza tych blond ufarbowanych, ale nie tylko

Dbajcie o swe głowy,
Gniazdo z czarnych przetłuszczonyc h odrostów o średnicy 20 cm na samym środku potylicy nie wygląda dobrze
jaras
+2 #3107 tapijaras 2019-12-05 22:46
Jak tam słowiańskie plemię, karp na święta będzie?
Obserwatoobserwujący
+8 #3106 PracaObserwatoobserwujący 2019-12-03 12:00
Co się dzieje z tą pracą wszyscy obiecali że będą pokrowce a ty co szwalnia pusta , tapicerzy nie mają co robić. Co na to kierownictwo ?
dan
-5 #3105 eSdan 2019-11-21 17:33
A jak tam Danielek, jeszcze tyle żre?
Wełna
+31 #3104 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2019-11-11 21:47
Ile zjedliście rogali na Marcina? Muszem siem pszyznać ze ja zjadłem 4 a teras na rower .zdrowym ciele zdrowy duch
Do mistrza wlamywacz
+11 #3103 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Do mistrza wlamywacz 2019-11-09 14:17
Sie zawziales mistrzu czy wlamywaczu na Danielka.
Ciastkiem cie nie poczestowal ze taraz tak skomlesz?
Ostatnia rurke z bita śmietaną zjadł zanim ty se ja wsadziles do buzi?
Mistrz
-10 #3102 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Mistrz 2019-11-02 18:50
Danielek i jego ekipa nikt ich nie rusza z hama na Pana A
Wełna
+28 #3101 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2019-10-28 20:15
Sprzedam fokusa kombi kolor modrakowy 1500zl beswypatkowy
Wlamywacz
-11 #3100 DanielekWlamywacz 2019-10-25 20:18
Jak tam q firmie daniele rządzi hahaha tokspinem nadal żarcie górą i Lizanie D.......py prezesowi szowinista kobiet który nie uważa słów krytyki pan i władca tylko w zakładzie
123
+30 #3099 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.123 2019-10-18 11:16
Prawda jest taka, że w tej firmie rządzą pracownicy a nie zarządzający, żądania wielkie ale od siebie tylko minumin.. "bo mi się należy", nie podoba się? To firmę trzeba zmienić, narzekają narzekają a i tak w tym samym miejscu siedzą co siedzieli!
Klops
+31 #3098 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Klops 2019-10-14 20:05
Klopsowi brat wybiera komplety na szwalni
Wełna
+31 #3097 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2019-10-14 20:03
Z okazji wygranej PiS zapraszam na WYBORCZY RAJD ROWEROWY muwie wam rowery som ekstra. Jak chcecie dobre komplety to pszyjćcie
44.81
+12 #3096 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.44.81 2019-10-13 21:13
Cytuję Majster:

''Do roboty się weźcie a nie komentować''

Bardzo nietrafnie pseudo dobrałeś do takiej wypowiedzi.
Jakby majstrowie pracowici byli...
12r4
+44 #3095 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.12r4 2019-10-09 21:30
nikim
Kapsik
+43 #3094 Co jest grane ?Kapsik 2019-10-09 20:57
Kim właściwie w tej firmie jest Robert Kośmicki?
Majster
+14 #3093 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Majster 2019-10-08 12:26
Do roboty się weźcie a nie komentować
eS
+3 #3092 Do widełeS 2019-10-08 12:17
Sprawiedliwy, po Twoim wpisie myślę że jesteś na odpowiednim miejscu, żeby [email protected]#ć na produkcji. Chociaż mam podejrzenie że czasem możesz pracować w zakładzie obok 🤔 i mieszasz ręcznie tam te zbiorniki .
ziuta
-2 #3091 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ziuta 2019-10-07 21:56
oj widze ze ziuta sławy co on tam robi kartki przewraca czy wazeline leje do Danielka
szwalnia
+56 #3090 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.szwalnia 2019-10-07 21:52
a jak tam na szwalni jeszcze rzadzi fit figura co d......y reszcie lize zeby utrzymac siebie i rodzinke??????? ??????????
sprawiedliwy
-12 #3089 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.sprawiedliwy 2019-10-07 21:50
co komentarz puszczał ktos z tokpspinu no nie wiem czy nikogo to nie interesuje ze reszta ludzi pizga na norme zeby zarobic a biuro pana Danielka siedzi i tylko żre i ma płacone wiecj niz ludzie produkcji no ale to nie rodzinka i temu i znajomi czy tutaj jest wsztsko wedlug was ferrr
ALE DANIELEK RZADZI Z SWOJA EKIPA hahaha oj siue DUDA za niego wżmie haha
jojo
+4 #3088 FIBER ENERGY I RCI POZNAN spzoojojo 2019-10-03 15:04
Firmy z Wagrowca i okolicy! uważajcie na te firmy !!!!To przekretasy i oszuści!!!!Zale gaja z wyplatami,z zaplatami do innych firm za pobrany towar.Licza tylko na wyciagniecie zaliczek od innych i czy im uda się wyciagnac pieniądze z UE!!!!!!Przoduj e w tym RCIsp.zoo z prezesem Romanem SZ. Pomaga mu w tym Jaroslaw H.i syn.Hulaj dusza !!!!!
Zenden
+3 #3087 BoudewijnZenden 2019-10-03 14:19
Tak.
Bolo
+8 #3086 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Bolo 2019-10-02 21:39
Słyszeliście coś o trybie 2 zmianowym dla całego
Zakładu?
eS
+2 #3085 WtfeS 2019-10-02 19:57
Tego nie da się czytać 😆 haha.. jakaś interpunkcja , cokolwiek , zlituj się człowieku. Z resztą czego ty się chwytasz... jakieś gówno warte fakty . Znajdź jakieś ciekawsze zdarzenia z życia firmy. Ludzie nie mają co czytać :)
Sprawiedliwość
-7 #3084 TokspinSprawiedliwość 2019-10-01 18:32
Czytam wasze komentarze i śmiać mi się chce najlepiej jest w biurze na topspinie tam muza była na Full śniadanie co 1h mikrofala z lodówką w szafie i kierownik liliput który swoje ego które ma obniżone egi ma sie za pana i czujac chodz w pracy wladze wrzuca z biurka ludziom rzeczy A kobiety gnębi widać to po brygadzistkach bo nie można mu się wstawić przeciw jego zdaniu Ale lizusy z biura środkowego by was nauczyli jak to się robi szczególnie rodzinka sk...... Z Adriankiem na czele
wełna
+22 #3083 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.wełna 2019-09-25 21:47
Padaka oddej te radio bo cię z nim widziołem jak jechołym Kcyńską na rowerze
Hopek
+18 #3082 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Hopek 2019-09-25 21:07
Błyszczyk kupił mondeło i już silnik zarżnął a teraz chce sprzedać . Ogolnie widać że po dachowaniu to samo padaki ksara picasso zajechana
TAPPOL OK
+12 #3081 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.TAPPOL OK 2019-09-22 22:05
W Tappolu jest ok.
Kola jest w Polinovie.
Ja
+1 #3080 ;-)Ja 2019-09-21 13:06
Przyjdz zobacz a się przekonasz praca jak wszędzie swoje musisz zrobić żeby zarobić , praca akordowa ale zarobki spoko i atmosfera na pewno 100 razy lepsza niż w obozie pracy Polinowie :P:P:P
onaczylija
0 #3079 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.onaczylija 2019-09-16 19:43
Hejka ja też z pytaniem o tap pol, jak jest? Jak z kasą, z weekendem? I czy na kroju jest trudno?
Gosc
+14 #3078 OBÓZGosc 2019-09-11 22:35
W powiecie Wągrowieckim wiadomo iż Polinova jesT dobrym pracodawcą , ?mimo to ludzie krecą głową i z npogarda wypowiadają się na temat pracy w Polimovie .PROBLEM stanowią ludzie w tej firmie Chamstwo , CHAMSTWO Chamstwo a w szczególności w segmencie gdzie praca jest w trybie akordowym .POLINOWA OSTATECZNOŚĆ.Pi eniądE to nie wszystko.Opinia Polinovy wisi na włoslku od lat
Ja
+7 #3077 Tappol kontra Polinowa;-)Ja 2019-09-11 17:56
W Tappolu jest zaje fajnie nie to co w Polinowie jeden drugiego by w łyżce wody utopił u nas jest miła spokojna atmosfera oczywiście spiny się zdarzają co jakiś czas ale to normalne nic wielkiego każdy by chciał tu pracować ale nie każdy może niestety , Polinowa niech się do nas nie wybiera żeby nie robić niepotrzebnego zamętu siedzcie u siebie u waszego wodza :P:P:P
Pracownik
+10 #3076 JanPracownik 2019-09-08 12:38
Ta reklama w radiu to same bzdury ludzia mydla oczy.
palina
+2 #3075 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.palina 2019-09-03 22:44
No właśnie, a jak jest w Tap Polu w WRC? jakieś opinie?
Był syf
+5 #3074 Jest syfBył syf 2019-09-02 23:04
Tak fajnie sympatycznie i milutko promuja ten zaklad a kazdy kto tam robi wie jak jest starych pracownikow nie szanuja a nowych szukaja juz od 4 lat... Coo mieli tapicerzy byc z tap polu i byli zobaczyli porobili i wrocili do Słonaw
Sigmar
+5 #3073 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Sigmar 2019-09-02 07:52
W każdym dużym zakładzie tak jest że nowy pracownik na start dostaje taką samą stawkę jak stary, jest to niesprawiedliwe wiadomo ale często jest też w tym wina starszych pracowników którzy bojąc się o pracę wolą milczeć niż wspólnie zastrajkować i coś ugrać.
Zenek
+7 #3072 Robię bo chceZenek 2019-09-01 23:01
Przyjmują nowych pracowników a starych nie szanują tylko pozbywają się wszystkich bez powodu ha ha
Robie
+15 #3071 Bo muszeRobie 2019-08-30 00:33
Szukaja tapicerów i szwaczki a swoich pracownikow szjanują i dają wypowiedzenia
dfv
+10 #3070 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.dfv 2019-08-29 17:04
Granda - role się odwróciły i generała obracają
JA !!!
+4 #3069 Praca od zaraz !!!JA !!! 2019-08-29 16:50
Hej ludziska czy ktoś z was jest chętny do pracy na kroju ovaty to składajcie CV do zakładu TAPPOL praca od zaraz !!! :-)
Granda
+10 #3068 MpGranda 2019-08-28 19:42
A General PM ktora tam teraz obraca hę?
Granda
+13 #3067 MpGranda 2019-08-28 19:41
A major z którą tam teraz rządzi?
Sigmar
+8 #3066 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Sigmar 2019-08-27 11:34
Ładną macie reklamę w radiu, aż chce się CV składać :>
Wełma
+48 #3065 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełma 2019-08-19 23:45
W młodym ciele młody duh. Zapraszam na rajd rowerowy około zakładu Start jutro po pracy
Zapisy u mnie na pszerwie . Wpisowe 20zl na mecie czekajom pyszne kanapki i grochufka
Makita
-60 #3064 postójMakita 2019-08-12 14:54
nudzi mi się w tym domu.
Wełma
+63 #3063 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełma 2019-07-18 19:16
Zachencam do kożystania z rowerów miejskich /sam jerzdżem rowerem codzienie. Lubiem sport i piłkę nożnom jazde rowerze i żuty kolor. Pozdrawiam mojom załogę z tapicerni
Lesiu
+60 #3062 PierdyLesiu 2019-07-04 13:16
Pierdy to w zaopatrzeniu roznosza. Tam się drzwi nie zamykają.
Ex
+61 #3061 UEx 2019-06-29 07:26
Kiedy macie przestój?
Adas12
+63 #3060 NadgodzinyAdas12 2019-06-28 00:32
Hej czy na popołudniu nadal tapiecernia ma nadgodziny do 24??
Michaś
+61 #3059 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Michaś 2019-06-19 22:54
Nieroby do biura po macierzyńskim wracają. Kawa i ciastka w domu nie smakowały lepiej z koleżankami zjeść i pierdy cały dzień opowiadać zamiast za pracę się wziąść. Po co takich ludzi z powrotem przyjmują którzy się nie nadają :-?
kolo
+62 #3058 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.kolo 2019-06-18 12:05
Racja pisze o wielkich wykształconych a zero przykładu ukończonych uczelni. Bicie piany i popwyższenie swego ego że pracuje się w biurze.
Skorp
-60 #3057 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Skorp 2019-06-18 07:36
Cytuję eac:
Skorp - widzisz idioto nawet jednego przykładu nie potrafisz podać Sam zapewne cipo jesteś po podstawówce


Żółć Cię zalew Cipo kiedy inni mają lepiej jak Ty. Nie skończyłeś pewnie podstawówki i teraz jedyne co potrafisz to tylko innych obrażać. Podaj swoje dane to wtedy porozmawiamy Cipo.
eac
+61 #3056 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.eac 2019-06-17 23:03
Skorp - widzisz idioto nawet jednego przykładu nie potrafisz podać Sam zapewne cipo jesteś po podstawówce
wielkanoc
+61 #3055 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.wielkanoc 2019-06-17 21:52
Cytuję efo:
Skorp napisz co za wybitne uczelnie skończyli ci co siedzą teraz w pomieszczeniach z klimą ?


Kaufland.
efo
+62 #3054 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.efo 2019-06-17 17:52
Skorp napisz co za wybitne uczelnie skończyli ci co siedzą teraz w pomieszczeniach z klimą ? Dalej cipo czekam na wyczerpującą odpowiedz

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Odwiedza nas 74 tys. Internautów miesięcznie, generując 900 tys. odsłon
  • Mamy najwięcej fanów spośród wągrowieckich redakcji
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.