• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 10591

Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowski

 

Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych
Tomasz Pinkowski


62-100 Wągrowiec, Przemysłowa 38, wielkopolskie
tel. (67) 262 24 00 , fax (67) 262 03 80

Dodaj opinie o "Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowski". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.

Komentarze   

+1 #11 OpiniaSpawacz 2018-08-10 09:45
Od strony pracownika to tym zakładzie to dramat ,stawki absurdalnie zaniżone traktowanie jest bardzo poniżające .Ten zakład pomylił się w czasie.
Cytować
0 #10 odp.Bolo 2018-08-05 21:47
Cytuję fanklub MMiUR:
Pracownik dla właściciela to szmata. Ważne że co sezon nowy Lexio jest.

SAD BUT TRUE
Cytować
+4 #9 Żenadafanklub MMiUR 2018-06-05 09:22
Pracownik dla właściciela to szmata. Ważne że co sezon nowy Lexio jest.
Cytować
+3 #8 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskiolo 2016-03-11 20:50
Jak sprzeda te karmniki Nad Nielbą to dostaniecie podwyżke Chyba dożyjecie?
Cytować
+8 #7 opiniaPracownik 2016-03-11 18:33
Praca jak każda, ale bardzo mała motywacja do pracy, ponieważ od zawsze są praktykowane niskie zarobki. Brak perspektywy podwyżki zatem brak awansu pieniżnego i stanowiskowego. Firma zarządzana bardzo w starodawny sposób. Dobrze zarabia tylko rodzina i kierownik reszta niestety nie! Nie polecam
Cytować
+9 #6 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskikolo 2015-12-18 19:59
To jest ten sam człowiek co chodził na małe piwko do Arka Brandta ?
Cytować
+10 #5 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskipracownik chyba byly 2015-12-18 19:50
smiech na sali roboty opor a podwyzek zadnych chyba ze masz staz 10 lat to dostanie 20 gr hahahah
Cytować
+20 #4 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskidżony 2014-10-13 15:10
Ludzie sa traktowani jak smieci. Dobrze maja tylko ci co liza dupe kierownikowi. Nie polecam nikomu tej "firmy"
Cytować
-4 #3 HALO,HALOniezadowolony klient 2014-01-18 23:41
Przepraszam to jest odpowiednie wynagrodzenie.1 500 zł
Cytować
-10 #2 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskipracownik 2014-01-18 15:24
Polecam firma ok Zarabiam 1500 zł
Cytować
-3 #1 jak tam się pracujeciekawski 2014-01-18 14:47
Mam pytanie.Jak się pracuje w tej firmie.
Cytować

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Odwiedza nas 74 tys. Internautów miesięcznie, generując 900 tys. odsłon
  • Mamy najwięcej fanów spośród wągrowieckich redakcji
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ