• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 21966

Hotel PIETRAK - Wągrowiec

Hotel PIETRAK

Wągrowiec

ul. Kościuszki 47
62-100 Wągrowiec
Tel. / fax. +48 67 262 86 07

Dodaj opinie o "Hotel PIETRAK - Wągrowiec". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.

Komentarze   

Andzia
0 #74 AndziaoAndzia 2019-08-03 06:44
tam pracować nie nie nie manager bardzo nie miła zlecą się psychicznie kelnerki tylko dupie ci ranią i donoszą mówiąc nie prawdziwe rzeczy pracownicy po kątach płaczą nie ma przerw a nie sporne żeby się najeść trzeba zapierdalać po 14 godz i jeszcze w dupach im źle dobrze że tam już nie pracuje bo to ci się tam dzieje to tylko naglosnic
praca
-1 #73 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecpraca 2019-06-13 06:46
Cytuję Szczery:
Zamiast pracować zajmują się obgadywaniem , zawiść , zazdrość z pracowników aż kipi , jeden drugiemu dupę rombie a na fotkach udają uśmiechy szydercze i przyjaźń, a gdy tylko któraś wyjdzie za drzwi to dupę ma obrobioną ,

A o co ma d...obrobioną? O pazurki, czy o rzęsy? Typowe zachowanie pustych niewykształcony ch bamber, których faceci wyjechali na zmywak a teraz czują się kimś. Tak naprawdę wszyscy reprezentują ten sam poziom mentalny. A ta obrabiająca da ci kase na chleb, ze jej opinia o pazurach jest dla ciebie ważna? Czy kolor opalenizny i dlugość rzęs wpłynie na poziom twojego życia? Weź ty zastanów sie jedna z drugą czy to się w życiu liczy czy to jakim jestes czlowiekiem ? Do pracy chodzi się pracować, a nie wyglądać! Ot obecne społeczeństwo
Mała mi
0 #72 MilenaparMała mi 2019-06-13 06:13
praca paranoja jedna musi zapierdalać nikogo do pomocy po 12 godzin
Duży
0 #71 RE: Hotel PIETRAK - WągrowiecDuży 2015-05-18 14:06
Cytuję : p:
Organizacja pracy jest tam tragiczna.Pracownicy muszą siedzieć po 12 a czasami dochodzi do 16 godzin.Ciężko jest zatrudnić dodatkowego pracownika i wprowadzić dwie zmiany?Po takim dniu nie ma nawet 12godzin przerwy! Nie ma 15min. na śniadanie,bo nie ma czasu! Grafik który ustala szef nie jest przemyślany pod kątem pracownika.

Państwowa Inspekcja Pracy jest tam potrzebna na kontrol.
Szczery
+2 #70 PierduśniceSzczery 2015-05-09 19:03
Zamiast pracować zajmują się obgadywaniem , zawiść , zazdrość z pracowników aż kipi , jeden drugiemu dupę rombie a na fotkach udają uśmiechy szydercze i przyjaźń, a gdy tylko któraś wyjdzie za drzwi to dupę ma obrobioną ,
kris
-1 #69 wstyd pani menadzerkris 2014-12-08 22:24
Od jakiegoś czasu wielki szef nie mieszka juź ze swoją rodzinką tylko w gnieźnie z czarna mamba . Dyrekcja niech wreście otworzy oczy źe arci jest z mamba niech sie wezną do pracy a tylko siedza w biurze iudaja źe coß robią . Pani menadzer powinna sie wstydzic źe rozwaliła rodzine nie zbuduje sie szcześcia na czyjimś nieszcześciu
Crips SouthCentral
-4 #68 WstydCrips SouthCentral 2014-11-17 18:37
Wracajac do wczesniejszego tematu odnosnie Arciego i Czarnej Mamby to mysle ze w koncu przyszla kryska na matyska.... Zyja w normalnym zwiazku a kazdy trzyma morde za zebami. Na szczescie biedna Zona Arciego ktora jest przesympatyczna kobieta juz wie co jest 5. Oby Wam starczylo sil na tlumacze nie sie przy Dyrektorze hotelu ile to razy go zrobiliście w h...,ile to razy personel przez Was ryczal po kątach za dawanie starego zarcia sprzed tygodnia itd itp. Nie jest mi Was zal ani troche i obyscie dostali ostro po dupie za to co przez 6 lat panowania"wspan ialego szefa kuchni"odpierda laliscie! A Aciu powinien sie schowac juz teraz gdzies na marsie,za to co zrobil swojej rodzinie i pracownikom. Na szczescie sa jednak uczciwi ludzie jeszcze ktorzy w koncu otwarli oczy pewnej kobiecie ktora wierzyla w swojego"zapraco wanego"meza...b ys sie wstydzil czlowieku!!
--------------------
+25 #67 ----------------------- 2014-06-19 14:26
TERAZ WSZĘDZIE SĄ OBOZY PRACY !
: p
-3 #66 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiec: p 2014-06-19 12:56
Organizacja pracy jest tam tragiczna.Praco wnicy muszą siedzieć po 12 a czasami dochodzi do 16 godzin.Ciężko jest zatrudnić dodatkowego pracownika i wprowadzić dwie zmiany?Po takim dniu nie ma nawet 12godzin przerwy! Nie ma 15min. na śniadanie,bo nie ma czasu! Grafik który ustala szef nie jest przemyślany pod kątem pracownika.
lola
-6 #65 ....lola 2013-11-05 23:00
jak na moje troche przesadzacie tymi komentarzami a niektore z nich są nie prawdziwe..!
Kasiaaa W
-31 #64 Hotrl Pietrak.Kasiaaa W 2013-02-23 13:43
Ten cały hotel jest chory. Menager , Szef ( tzw Arci i Czarna mamba) , niektorzy pracownicy i kucharze . Co prawda niektorzy kucharze nie umieja tam gotowac ale prawde mowiac sa tez tacy co umieja ale za to maja problemy w nie z tej ziemi. Tam jak traktuja pracownikow to tak naprawde jak tam ktos nie robił nie wie jak tam jest a osobiscie powiem ze przejebane.ee !! a z uczniami ? hmm ich to dopiero traktuja jak sluzacych w sumie słuzacych to mało powiedziane . Uczen idzie tam sie uczyc gotowac patrzec na czym polega gotowanie i reszta ale tam tego nie ma . Uczen tam jest wykorzystywany nawet najgorsze brudy tego hotelu musi czyscic bo odpowiedni ludzie do tych prac łaza se maja labe a uczen za nich zapierdal.a. Rozumiem ze tam cw starych czasach tak było ze uczen był wykorzystywany ale teraz sa inne czasy i nie powinno tak byc no moze niekiedy ale to za sprawa taka ze wystarczy poprosic wtedy jest inaczej a tu tez tego nie ma jest tylko " zrob to zrob tamto "
Kasiaaa
-24 #63 aKasiaaa 2013-02-23 13:05
Racja racja
ryszard ochudzki
-37 #62 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecryszard ochudzki 2013-02-16 18:25
Zona nic nie wie mieszka w nekli pod poznaniem i nie ma pojęcia o tym co się dzieje 70 kilometrów dalej.Poroże ma pewno takie że przez futrynę ciężko przechodzi.W domu podobno jest bity i nie dostaje jeść temu nadrabia w pracy.Kiedyś ponoć ukradł rogala z bufetów ale go złapali przy wyjściu bo zaczął pikać
ryszard ochudzki
-37 #61 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecryszard ochudzki 2013-02-16 18:22
[wy nie żałujcie i nie przepraszajcie praktyki w pietraku to jak służba w legi cudzoziemskiej. Przepraszać to powinni was za to co żeście przeszli.ale wszystko powraca mobing przez arciego i czarną mambe juz w toku.Szef kuchni i menagerka to nieporozumienie i przestępcy gastronomiczni. Ale pierogi to pewno lepić umiecien perfekt.
ryszard ochudzki
-39 #60 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecryszard ochudzki 2013-02-16 18:17
nie w remizie strażackiej tylko w u ciotki w Poznaniu gdzie po szkole gastronomicznej kleił przez parę lat pierogi i w tym jest dobry.Arci i Czarna mamba nie rozłączni jak tango i cash to taka polska dwójka karo i dempsey i meykpice na tropie.tylko tropią pracowników pietraka.teraz gotują tam ludzie bez szkół sławna Renia i Ela(nie żle też poszalała z Arcim w Jamajce w pokoju co mówiła kumpela z recepcji).Szkod a tylko że Joanna i Beatka Pietrak tego nie widzą.Arci też nieżle pojechał z szefem Wojtkiem z Gniezna.W poznaniu Arci jest spalony robotę może mieć tylko poza jego granicami gdzie nikt go nie zna ale widzę że poznają.
pietia
-17 #59 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecpietia 2012-07-20 16:48
Cytuję przyjaciel:
Przeprosiny, owszem, ale trzeba się oficjalnie podpisać bez ksywek. Tak jest fear

Hahaha" FEAR" to moze im naprawde byc!
Do przyjaciela
+8 #58 RE: Hotel PIETRAK - WągrowiecDo przyjaciela 2012-07-20 13:01
Pewnie wiedzą o kogo chodzi, bo już drugi raz przepraszają.
przyjaciel
+55 #57 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecprzyjaciel 2012-07-20 12:09
Przeprosiny, owszem, ale trzeba się oficjalnie podpisać bez ksywek. Tak jest fear
Przepraszamy!!!
+67 #56 RE: Hotel PIETRAK - WągrowiecPrzepraszamy!!! 2012-07-19 22:49
Chciałybyśmy przeprosić wszystkich pracowników Hotelu Pietrak w Wągrowcu, a w szczególności: Panią Manager, Szefa Kuchni, Panią Mirkę, a także Panie pracujące w administracji, zarząd i ludzi, którzy przeczytali lub czytają zamieszczone przez nas obraźliwe posty dotyczące wspomnianych osób.
Głęboko żałujemy tego, co zrobiłyśmy. Przyrzekamy, że już więcej nie dopuścimy się podobnego czynu zarówno dotyczącego Pani Manager i pracowników Hotelu Pietrak jak i innych osób. Wydałyśmy opinię o osobach, a także o całym Hotelu i zasadach w nim panujących, nie znając ludzi i nie mając pojęcia o tym, jak wygląda tak naprawdę praca w Hotelu. Okazałyśmy się niewdzięczne za poświęcony nam czas i przekazaną wiedzę, czego bardzo żałujemy. Wierzymy, że w ten sposób uda nam się, choć po części, naprawić wyrządzone krzywdy.
Zamieszczając te posty skrzywdziłyśmy osoby, o których tak naprawdę nic nie wiedziałyśmy.
Jeszcze raz przepraszamy

Mycha, kris, eh..., praktykantka, kaś, aśś, a może, pppssss
lotnik
-52 #55 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieclotnik 2012-07-02 01:52
Cytuję Peszek:
A może ktoś napiszę co robiła pani manager jak przyjeżdżali chłopaki z VW.

wszyscy wiedzą ale każdy wstydzi się powiedzieć
bonk
-54 #54 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecbonk 2012-07-02 01:49
Cytuję rozczarowana:
Niedawno miałam watpliwa przyjemność być w tym przybytku i niestety ale jedzenie jakie sie tam podaje jest niesmaczne, czy zatrudniono tam kucharza ?? bo to co dostałam na obiad przyrządziła osoba nie mająca zielonego pojęcia o gotowaniu

pewnie był to sam szef ;)
Peszek
-57 #53 R.R.R.R.R.RPeszek 2012-07-01 01:22
A może ktoś napiszę co robiła pani manager jak przyjeżdżali chłopaki z VW.
LODOS
-55 #52 LOWELEMLODOS 2012-06-29 21:46
Nareszcie prawda o super szefie kuchni i pani menager wyszła na jaw potwierdzam te opinie są zakompleksionym i osobami na nie odpowiednich stanowiskach żadnej kultury osobistej brak szacunku do innych pracowników . Jestem ciekawa czy do żony też używa takich wyzwisk jak do swoich podwładnych .
rozczarowana
-61 #51 jedzenie niezjadliwerozczarowana 2012-06-27 22:41
Niedawno miałam watpliwa przyjemność być w tym przybytku i niestety ale jedzenie jakie sie tam podaje jest niesmaczne, czy zatrudniono tam kucharza ?? bo to co dostałam na obiad przyrządziła osoba nie mająca zielonego pojęcia o gotowaniu
radoslaw zalewski
-60 #50 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecradoslaw zalewski 2012-06-18 22:06
jak sie dupa pali to najlepiej usunac niektore komentarze zeby w eter nie poszlo.
ojciec
-63 #49 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecojciec 2012-06-18 17:39

Widze, że ktos tu robi w pory i boi sie utraty pracy na tak zaszczytnych stanowiskach :Djestem osikany z tej waszej zaściankowej prowincjonalino ści wielcy szefowie i managerowie!!! jestescie smieszni i nawet jak usuna te posty to opinia poszła w świat i nic z tym nie zrobicie. Żal mi tylko tych ludzi, którzy ze wzgledu na rodziny i zobowiązania finansowe muszą tam nadal pracować.. Tyle..

P.S. A proces o mobbing będzie napewno jak tu juz ktoś mówił, że czeka to sie doczeka wkrótce i bedzie jedna z drugą cienko piszczeć :) Wtedy sie pośmiejemy...
...
+81 #48 ...... 2012-06-18 12:28
roman kalarepa
-62 #47 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecroman kalarepa 2012-06-17 23:47
Wszyscy piszą Pani manager, manager i manager ale nikt nie powie wprost, że jest to wyśmiewana w całym Wągrowcu beznadziejna Pani (CENZURA)!!!!!

Zapamiętajcie to nazwisko bo to nabardziej niekompetentny szef w powiecie! Już ktoś pisal, że to zakopleksina idiotka i sie mści za swoje niepowodzenia na ludziach. Przez nią moja córka płakała jak wracała z tych jebanych praktyk i wiedzcie, że nie zostawie tego tak bez echa!!!!
roman kalarepa
-79 #46 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecroman kalarepa 2012-06-17 23:42
Cytuję OBSERWATOR2:
Czytając to wszystko odnoszę wrażenie, że ktoś tu sobie urządził prywatne igrzyska. Czy ktoś tu czasem nie pomieszał tematów.... Wchodząc na ten post chce się dowiedzieć czegoś o Firmie, a nie o prywatnym życiu jej pracowników, bo to mnie akurat niewiele obchodzi.
Jak dla mnie cały post do likwidacji. I moi drodzy... Przemyślcie to co piszecie. Przecież za każde słowo trzeba wziąć odpowiedzialność, a tu dostrzegam jej braki.



To co ktos robi po godzinach pracy to rzeczywiście jego sprawa. Cały post do likwidacji? Do likwidacji jest ten kto poniża innych a tutaj kazdy może mieć swoje zdanie. Oj widzę, że ktoś się tutaj boi konsekwencji jak dotrze to do właścicieli bo nie o to chodzi aby wyciągac tu prywatne brudy ale o to, że ktoś kto ma tak odpowiedzialne stanowisko jak manager nie urzadzał sobie z tego prywatnego folwark!!!! I ktos taki jak manager hotelu mówi tu o odpowiedzialnoś ci za słowa ale nie potrafi wziać odpowiedzialnoś ci za swoje słowa i zachowania - nie badźmy dwulicowi! I jeśli ktoś chce się założyć, że pani manager nie wchodzi tu i odbija piłeczkę, to zapraszam! :)
OBSERWATOR2
+78 #45 BRAK SŁOWOBSERWATOR2 2012-06-17 23:00
Czytając to wszystko odnoszę wrażenie, że ktoś tu sobie urządził prywatne igrzyska. Czy ktoś tu czasem nie pomieszał tematów.... Wchodząc na ten post chce się dowiedzieć czegoś o Firmie, a nie o prywatnym życiu jej pracowników, bo to mnie akurat niewiele obchodzi.
Jak dla mnie cały post do likwidacji. I moi drodzy... Przemyślcie to co piszecie. Przecież za każde słowo trzeba wziąć odpowiedzialnoś ć, a tu dostrzegam jej braki.
roman kalarepa
-59 #44 :)roman kalarepa 2012-06-17 15:38
@zdzichu kapusta: to co piszesz to cała prawda ale ja chce dodać jeszcze, że jak mozna zatrudnić na takim stanowisku osobę, która wygląda jak mała mi z muminków-jak sobie naciagnie gumką te włosy to ma aż wyczescz i później mówi na "RRRR". Jest totalnie nie reprezentatywna i nie zna sie wogole na zarządzaniu zasobami ludzkimi. Gdyby w tym jhotelu był inny manager, człowiek normalny to napewno wlasciciele odczuliby to w portfelu. Bo jak wracac do miejsca, gdzie przy obiedzie slyszy sie jak manager hotelu jebie na czym swiat stoi caly personel? A chlopaki z kuchni co sa pod wodza tego "Pieska Managerki" jak to ktos wczesniej napisał naprawde dobrze gotują a on razem z ta idiotką psuja cały klimat. I tak jest na kązdym z działów tego hotelu. Przykre ale prawdziwe! A jeśli chodzi np. o kierowniczke sali to jest ona jedną z nielicznych osób, która tylko dzięki kablowaniu na innych pieści to stanowisko! Naprawde wiekszość osób tam pracujących tworzy jedyną dobrą opinie na temat hotelu ale niestety znalazły się zakalce, które po trupach i łzach idą do własnych celów. A to szkodzi wizerunkowi firmy i w kążdej innej, w której jest kompetentny właścieciel to eliminuje takie trutnie!
Tyle na temat i mam nadzieje, ze to dotrze do wlascicieli bo warto sluchac takich glosow. One coś znaczą bo zobaczcie sobie na tym samym forum opinie o np. fotografie Panie Piotrze Hejnickim - jaka to mu daje reklame i opinie. Na pewno telefony sie mu urywają no ale to trzeba miec olej w glowie do biznesu i nie byc upartym jak koza. Pozdrawiam! :)
zdzichu kapusta
-49 #43 cała prawda :)zdzichu kapusta 2012-06-17 11:14
OOOOO! Sama prawda nt. funkcjonowania tego "hotelu" :) 4 gwiazdki to on ma za pieniadze zalatwione i konszachty z klerem. I widać ze sfrustrowana pani manager to ma pojecie jak tylko znecac sie na pracownikach. brak szacunku do kogokolwiek od Panów z obslugi hotelu, ktorzy mogliby byc jej ojcami po praktykantow. Jest tak zakompleksiona ze dowartosciowuje sie tylko swoim stanowiskiem. i widac ze siedzi tu i pisze swoje komentarze. Gdyby to nie byla prawda i mialaby to w dupie to nie napinałaby się tak tu na forum. Chcieliscie o szefie kuchni? To macie: bezmozgowy troglodyta, ktory nie ma pojecia o gotowaniu, wysluguje sie chlopakami a sam slucha peanow na swoj temat. Co za burak -wulgarny nawet dla kobiet ale managerce sie to pewnie podoba bo czesto jezdza razem "na zakupy" a potem jego auto stoi pod jej chata. Widocznie lubi takiego prostaka - dobrali sie. Mozna pisac i pisac a i tak nic sie nie zmieni. Choc po pierwszych komentarzach pojawily sie elaboraty na pól strony wiec odpowiedzcie sobie sami czy cos nie jest na rzeczy! Pozdrawiam wszystkich ktorzy maja dystans do siebie i sa normalnymi ludzmi. tylko sie tu nie zagryźcie dzieciaczki :)

Jak ja się cieszę, że pracuję teraz w normalnej firmie, gdzie na początku dziennym szanuje się pracownika i jego pracę :)

P.S. czekam na pierwszy proces o mobbing lub inspekcje z PIP :) stay tune!
zaniepokojona
+27 #42 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczaniepokojona 2012-06-15 18:42
Cytuję zawiedziony klient:
Cytuję zaniepokojona:

Ty chyba jednak mylisz osoby, bo z tego co mi wiadomo to w Hotelu Pietrak tarasy są czynne jakoś od końca maja, więc siedząc tam na piwie logiczne jest, że nie mogłeś trafić na dziewczynę o której ja piszę.

...byliśmy ze znajomymi jakoś na początku maja nie pamiętam dokładnie daty,ale z pewnością było ciepło i siedzieliśmy na tarasie :) potem jeszcze chwile w środku w barze :) ...

więc jednak to nie ta barmanka :) Ty myślisz o takiej niskiej blondyneczce na którą zawsze pod koniec pracy czekał taki łysawy koleś. Tamtej drugiej dziewczyny w maju już bankowo nie było.
zawiedziony klient
+1 #41 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczawiedziony klient 2012-06-15 18:16
Cytuję zaniepokojona:

Ty chyba jednak mylisz osoby, bo z tego co mi wiadomo to w Hotelu Pietrak tarasy są czynne jakoś od końca maja, więc siedząc tam na piwie logiczne jest, że nie mogłeś trafić na dziewczynę o której ja piszę.

...byliśmy ze znajomymi jakoś na początku maja nie pamiętam dokładnie daty,ale z pewnością było ciepło i siedzieliśmy na tarasie :) potem jeszcze chwile w środku w barze :) ...
Pusta Mycha haha
+56 #40 Ale ty jesteś pustaPusta Mycha haha 2012-06-15 16:50
Mycho jaka Ty jesteś pusta nic nigdy się nie nauczysz jak będziesz tylko tak napierdalała na innych temat.
Najpierw trzeba wyjaśnić jeśli ma się jakieś problemy a nie wypisywać głupoty.
Ciekawi mnie skąd wiesz że byli tam sami faceci w tym pokoju co znalazłaś kondona hmmm no ciekawe a może podglądywałaś ich lub im pomagałaś że tak dobrze wiesz ha ha
Zdesperowana
-63 #39 Pracowałam w PiietrakuZdesperowana 2012-06-15 14:35
Wiocha !!!! :lol:
xxx
-60 #38 pietrakxxx 2012-06-15 13:51
przykre i załosne z twojej strony. a ten twój komentarz to naprawde smiechu warte.
xxx
-63 #37 pietrakxxx 2012-06-15 13:49
ODD I OMG opanuj się i nie liz dupy pracownikom, bo to jest naprawde przykre.
bart bart
-50 #36 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecbart bart 2012-06-15 08:54
Tez bylem tam na praktyce i wcale nie jest tak super.Mycha i Czesio maja racje!!
radoslaw zalewski
-51 #35 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecradoslaw zalewski 2012-06-15 00:08
jasne jasne. A moze cos na temat szefa kuchni bo tak sie przygladam dyskusji?
xDDD
+45 #34 Hotel PietrakxDDD 2012-06-14 23:52
Hmm... PRAKTYKANTKA... ja również jestem na praktykach w Pietraku i spotkałam się z zajebistym podejściem od ich strony ! Nie zauważyłam także by każdy sie skarżył ! ... Prócz Ciebie ;/. To prawda było ustanawiane 8 h ale skąd wzięłaś że mamy mieć 2 TYGODNIE czerwca WOLNE ?!?!? Bo ja nic sobie takiego nie przypominam ;/ .... Nie wynosi się żadnych spraw związanych z Hotelem na światło dzienne , więc gdzie Twoje maniery ?!?!?! Chyba słuchałaś na Obsłudze Konsumenta jak było mówione o czymś takim jak .... REGULAMIN !! Popieram tym samym osobę pod mną ;> ...Dodajesz zbyt wiele od siebie a tym samym aż wstyd mi normalnie za ciebie ! Pisząc to chyba nie liczyłaś się ze zdaniem innych osób ... ;/ obrażasz ludzi ale nawet nie próbowałaś z nimi rozmawiać. Na moje byłaś wpisana tylko w GRAFIK ale przychodzić nie przychodziłaś więc o co kór** zrobiłaś tyle zamieszania ?!?!?! Zastanów się .... czy było warto ?!?!?! Mam nadzieję że odpłacisz za niewyparzoną gębę! ;/ Nie liczyłaś się ani ze swoimi znajomymi ani z ludźmi którzy tam pracują!!! Nie masz za grosz kultury! Ja bardzo wiele się nauczyłam przez te 6 TYGODNI !~!! Tak wiele że Twój mózg nie jest w stanie tego przetworzyć, ale ja się starałam a Ty nie wiem ... co próbujesz teraz udowodnić ! Jak bardzo jesteś pokrzywdzona !?!?!?! jednym ubliżasz a o innych mówisz dobrze?!?!? Dziewczynką pomyśl!!! Oni są znajomymi w pracy i pewnie po za nią ! A ty takie obelgi rzucasz ! Jak teraz spojrzysz im w twarz - jesteś taka zakłamana. Trza było zmienić praktyki a nie teraz odwalać maniany! ... W życiu bym nie pomyślała że są tacy ludzie jak Ty na tym świecie. A co uważasz że to co zrobiłaś było z miłości ?!? Kpisz sobie z innych ?!?! Wredna to małe określenie !! ;/ Jesteś ... ehh .. szkoda słów na ciebie. Grasz na zwłokę ale prędzej czy później odpłaci ci się to z zawiązką!! Przez ciebie inni mogą mieć problemy ,ale to twojej zadufanej głowy nie rusza nie ??!?!? Jak chcesz to ci kupię rękawiczki , nawet całe pudełko by ci starczyły na zimę !! ;/ Jesteś po prostu śmieszna ,ale to racze mnie nie dziwi. PRAKTYKI nauczyły by cie wiele gdyby zachciało ci się słuchać tego co ktoś do Ciebie mówi a nie wpieprzać se jakieś gadki -szmatki. Myślałaś że kokosy spadają czy jak ?!?! Ja pierd*** a ty myślisz że osoby które przychodzą na rano nie myją podłóg itd?!?!! W jakiej Ty erze żyjesz ?!?!!? Uczyliśmy sie wszystkiego od podstaw !!!! Jasne od razu umrzesz paniusiu od posortowania ręczników bądź pościeli ;/ heh !!!! Na prezent wyślę ci kaftan taki dla kosmonautów !! ..;/ Obrażasz ludzi , wystawiasz błędne opinie i jeszcze masz czelność gadać tyle tych bzdur ! Nikt ci nie kazał tam przychodzić , dodatkowo jak dobrze pamiętam ....grafik był układany z myślą o nas !!...;/ i jak chcieliśmy wolne albo mieć zmienione coś to tak było!! ;l Na marginesie skoro wszyscy są niedouczeni to pochwal się swoimi douczeniami . swoja wiedzą której nie masz prawie w ogóle ! ...;/ Kiedyś ktoś da ci w gębę za to co mówisz i jak mówisz ! ... Oby nikt nie musiał cię nigdy zatrudniać do siebie , bo aż szkoda gadać. Zero wiedzy , zero jakieś regulaminu, zero podziękowania , zero kultury a juz na pewno zero SZACUNKU !!!!! ;/ Praktyki jak dla mnie okazały sie bardzo udane, no ale jeżeli chciałam się czegoś nauczyć to musiałam spróbować wszystkiego ! A nie tylko robić to co ja chciałam! Starałam się, próbowałam nauczyć, poświęcałam sie temu co robię... a nie myslała jak tu iść na papierosa albo co 30 min na przerwę .... nie wiadomo jak długo ;/. ... Szkoda mi ciebie. W życiu bym nie pomyślała że może być ktoś pomiędzy nami kto tak zepsuje reputację innym . Kto żywi taaaką urazę o nic !!! Mówił ci już ktoś że każdy człowiek robi wszystko by być postrzeganym jako dobra osoba ? jak myślisz jak ty zostaniesz oceniona .... uważasz się za dobrą osobę?? Jeżeli tak to pomyśl czy i inni tak uważaja. Masz swój świat o swoje kredki także tego już raczej nikt nie zmieni, ale opinię o tobie wiele osób zmieni. Bo to co zrobiłaś było najbardziej głupia rzeczą, i najbardziej podłą. Zachowałaś się gorzej niż zwierzę. Życzę ci by to kiedyś w przyszłej pracy ciebie tak oceniono. Może wtedy to coś ciebie nauczy "praktykantko " od siedmiu boleści ;/ Nie raz wylałam coś , stłukłam ale nikt mnie za to nie potępił a wręcz przeciwnie ... powiedziano mi " że nie ma pracownika który by wszystko robił perfekcyjnie - no chyba że taki który nic nie robi" i wiesz co ? to jest prawda ! ... Gdybym nie potłukła , gdyby nie zwrócono mi od czasu do czasu uwagi dla MOJEGO dobra teraz bym nie umiała tylu rzeczy ;/ A i nie wiem czy zauważyłaś ale każda z wymienionych osób wyżej jest opisana bez jej zgody ... no nie ? I nie wiem czy wiesz ale oni mają swoje rodziny i na nie pracują tak jak na Ciebie TWOI rodzice!!! A TY tak wlewasz ! Zamień się z nimi choć na jeden dzien i pokaż co TY POTRAFISZ ;/. A nie tutaj tak opisujesz jak jest strasznie , a przychodzi co do czego to świecisz oczami ! Stań twarzą w twarz i spójrz teraz komuś w oczy !! ;/ Bo w kłamstwach to widzę że wychodzisz najlepiej ! Teraz nie pracy w której byś nie robiła WSZYSTKIEGO! Liczy sie każdy pieniądz i ludzie pracują nie na to by później na jakimś forum słyszeć o sobie takie obraźliwe słowa, czy zdania ! Nie pasowało trza było zmienić sobie praktyki.. ;/ a nie wynosić z dawką KŁAMSTWA tyle rzeczy a dodatkowo nie liczyć się z innymi! Tacy ludzie jak Ty nie wychodzą na tym najlepiej , ale o tym chyba już gdzieś kiedyś słyszałaś co ?? ;/.
sasa
-57 #33 Dyskusjasasa 2012-06-14 21:00
Szanowni Państwo sobie dyskutują a klient, który płaci gdy nie ma szczęścia trafić na sumiennego kelnera to czeka do usr... śmierci. Ja w .PIETRAKU szczęście miewam rzadko.
zaniepokojona
0 #32 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczaniepokojona 2012-06-14 19:02
Cytuję zawiedziony klient:
Cytuję zaniepokojona:
tylko, że ta barmanka, którą mam ja na myśli nie pojawia się tam już o ilę się nie mylę, jakoś od kwietnia/maja. Być może się zwolniła, nie wiem...

...jeśli się zwolniła to żadna strata dla Hotelu :)być może warto jeszcze raz spróbować tam piwka :))) może będzie przyjemniej :) pozdrawiam :)

Ty chyba jednak mylisz osoby, bo z tego co mi wiadomo to w Hotelu Pietrak tarasy są czynne jakoś od końca maja, więc siedząc tam na piwie logiczne jest, że nie mogłeś trafić na dziewczynę o której ja piszę.
zawiedziony klient
+39 #31 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczawiedziony klient 2012-06-14 18:53
Cytuję zaniepokojona:
tylko, że ta barmanka, którą mam ja na myśli nie pojawia się tam już o ilę się nie mylę, jakoś od kwietnia/maja. Być może się zwolniła, nie wiem...

...jeśli się zwolniła to żadna strata dla Hotelu :)być może warto jeszcze raz spróbować tam piwka :))) może będzie przyjemniej :) pozdrawiam :)
jamajka
-62 #30 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowiecjamajka 2012-06-14 18:45
też słyszałam, że tam jest masakra...bardz o polecam Hotel Jamajka;) bardzo miły personel kelnerzy i wszyscy kucharze;)
zaniepokojona
0 #29 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczaniepokojona 2012-06-13 21:52
tylko, że ta barmanka, którą mam ja na myśli nie pojawia się tam już o ilę się nie mylę, jakoś od kwietnia/maja. Być może się zwolniła, nie wiem...
zaniepokojona
0 #28 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczaniepokojona 2012-06-13 21:27
Cytuję zawiedziony klient:
Cytuję zaniepokojona:
podejrzewam, że wiem kogo kolega ma na myśli mówiąc o blondynce, która pracowała/pracuje za barem...

...widzę,że nie tylko ja miałem nieprzyjemność na nią trafić :)


jak widać nie tylko Ty :)
zawiedziony klient
0 #27 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczawiedziony klient 2012-06-13 19:29
Cytuję zaniepokojona:
podejrzewam, że wiem kogo kolega ma na myśli mówiąc o blondynce, która pracowała/pracuje za barem...

...widzę,że nie tylko ja miałem nieprzyjemność na nią trafić :)
zaniepokojona
+59 #26 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczaniepokojona 2012-06-13 14:07
Cytuję zawiedziony klient:
...nie polecam tam relaksować się przy piwku,choć widoki z tarasu piękne :)nie zbyt miła obsługa!!!piwko podają tylko do23,00 :) !!!!!!!a na pytanie dlaczego nie można już po tej godzinie zamówić pani kelnerka odpowiada, że ona też chce iść do domu !chwilę później podaje alkohol swoim znajomym którzy po nią przyjechali:) oj nie ładnie !!!!!!!!! nawet gości z Niemiec się wyprasza!!!


nie ma się co dziwić, ta praca nie należy ani do najprzyjemniejs zych ani do najłatwiejszych . w Pietraku nie pracuje się w systemie zmianowych. Do pracy przychodzi się na 9.00 i siedzi aż do zamknięcia lokalu, więc proszę was też o trochę zrozumienia. Każdy ma dom i rodzine, do której chciałby wrócić
zaniepokojona
+2 #25 RE: Hotel PIETRAK - Wągrowieczaniepokojona 2012-06-13 13:49
podejrzewam, że wiem kogo kolega ma na myśli mówiąc o blondynce, która pracowała/pracu je za barem...

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Odwiedza nas 74 tys. Internautów miesięcznie, generując 900 tys. odsłon
  • Mamy najwięcej fanów spośród wągrowieckich redakcji
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.