• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 6674

Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcu

Oceń dotychczasową działalność radnego Dariusza Bąka. Twoja opinia może mieć decydujący wpływ na uzyskany wynik w kolejnych wyborach.

Dariusz Bąk urodził się 26 lipca 1966 roku w Wągrowcu, Wiceprzewodniczący Rady Miejskiej w Wągrowcu. Jest nauczycielem w trzech szkołach: Gimnazjum nr 1 w Wągrowcu, Zespole Prywatnych Szkół Ponadgimnazjalnych w Chodzieży i w Rzemieślniczej Szkole Zawodowej Cech Rzemiosł Różnych w Wągrowcu.

Komentarze   

+1 #28 Miasto Wągrowiecdam 2017-05-30 14:04
Nie wiem co się dzieje z estetyką w Wągrowcu. Do ubiegłego roku był porządek, kwiatki posadzone, trawa skoszona, drzewa podcięte że można było chodzić po chodnikach a nawet rowerem można było jechać i głową nie było zahaczenie o gałęzie Itd. W niedzielę byłem z rodzinką nad jeziorem szedłem promenadą siedzieli ludzie na ławkach w syfie. Ogólnie jest SYF więc proszę zmienić firmę jak się nie mylę pana Karczewskiego na inną. Widocznie firma Karczewskiego obrosła w piórka, Do ubiegłego roku pan Karczewski wywiązywał się sumiennie a w tym roku ma wszystko w dupie i Wągrowiec wygląda jak wygląda. Więc zwracam uwagę żeby zmienić firmę dbającą o estetykę Wągrowca.
Cytować
0 #27 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuIwonka 2016-08-18 20:01
Cytuję xxx...:
Cytuję J23:
Cytuję xxx...:
Cytuję J23:
Jako radny - beznadzieja, zero własnej inicjatywy, pomysłów, wkład w rozwój miasta-żenada.
Jako wiceprzewodniczący rady - porażka.
Tak przy okazji po co 2 wiceprzewodniczący rady? Stać miasto na to????
Jako człowiek - nie podlega ocenie.
:D:oops::-x

A gdzie reszta RADNYCH ,....BY MÓC WYRAZIĆ OPINIEo nich ???/ Przecież ....jest ich wielu . Dalej no WRC ....nie ociągać się!!

Zgadzam się, gdzie pozostali. Jak dla mnie opinia raczej taka sama jak radnego Dariusza Bąka. Może 2-4 wyjątki od reguły. Chcę dodać, że Przewodniczący(Pan Zając) i dwóch wiceprzewodniczących(Pan Bąk i Pan Rączkowski) to porażka. :D:oops::-x

No to dlaczego nie startowałeś w wyborach..jak jesteś taki mądry.??? Trzeba odwagi ., prawda?..no ale jak jest się tchórzem to tylko zostało Ci narzekanie , krytykowanie a to nie jest żadne bohaterstwo!

WRC......prosim y o następnych RADNYCH...do oceny...Przecie ż tak obiecywaliście. , prawda??/ dlaczego zwlekacie??? No dalej, dalej.....będzi e o czym pisać i czytać a nawet pośmiać się!!
Cytować
+7 #26 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcuxxx... 2016-08-03 21:26
Cytuję J23:
Cytuję xxx...:
Cytuję J23:
Jako radny - beznadzieja, zero własnej inicjatywy, pomysłów, wkład w rozwój miasta-żenada.
Jako wiceprzewodniczący rady - porażka.
Tak przy okazji po co 2 wiceprzewodniczący rady? Stać miasto na to????
Jako człowiek - nie podlega ocenie.
:D:oops::-x

A gdzie reszta RADNYCH ,....BY MÓC WYRAZIĆ OPINIEo nich ???/ Przecież ....jest ich wielu . Dalej no WRC ....nie ociągać się!!

Zgadzam się, gdzie pozostali. Jak dla mnie opinia raczej taka sama jak radnego Dariusza Bąka. Może 2-4 wyjątki od reguły. Chcę dodać, że Przewodniczący(Pan Zając) i dwóch wiceprzewodniczących(Pan Bąk i Pan Rączkowski) to porażka. :D:oops::-x

No to dlaczego nie startowałeś w wyborach..jak jesteś taki mądry.??? Trzeba odwagi ., prawda?..no ale jak jest się tchórzem to tylko zostało Ci narzekanie , krytykowanie a to nie jest żadne bohaterstwo!
Cytować
-1 #25 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuJ23 2016-08-02 18:01
Cytuję xxx...:
Cytuję J23:
Jako radny - beznadzieja, zero własnej inicjatywy, pomysłów, wkład w rozwój miasta-żenada.
Jako wiceprzewodniczący rady - porażka.
Tak przy okazji po co 2 wiceprzewodniczący rady? Stać miasto na to????
Jako człowiek - nie podlega ocenie.
:D:oops::-x

A gdzie reszta RADNYCH ,....BY MÓC WYRAZIĆ OPINIEo nich ???/ Przecież ....jest ich wielu . Dalej no WRC ....nie ociągać się!!

Zgadzam się, gdzie pozostali. Jak dla mnie opinia raczej taka sama jak radnego Dariusza Bąka. Może 2-4 wyjątki od reguły. Chcę dodać, że Przewodniczący( Pan Zając) i dwóch wiceprzewodnicz ących(Pan Bąk i Pan Rączkowski) to porażka. :D:oops::-x
Cytować
+4 #24 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcuxxx... 2016-08-02 13:21
Cytuję J23:
Jako radny - beznadzieja, zero własnej inicjatywy, pomysłów, wkład w rozwój miasta-żenada.
Jako wiceprzewodniczący rady - porażka.
Tak przy okazji po co 2 wiceprzewodniczący rady? Stać miasto na to????
Jako człowiek - nie podlega ocenie.
:D:oops::-x

A gdzie reszta RADNYCH ,....BY MÓC WYRAZIĆ OPINIEo nich ???/ Przecież ....jest ich wielu . Dalej no WRC ....nie ociągać się!!
Cytować
+2 #23 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuJ23 2016-07-17 11:14
Jako radny - beznadzieja, zero własnej inicjatywy, pomysłów, wkład w rozwój miasta-żenada.
Jako wiceprzewodnicz ący rady - porażka.
Tak przy okazji po co 2 wiceprzewodnicz ący rady? Stać miasto na to????
Jako człowiek - nie podlega ocenie.
:D:oops::-x
Cytować
0 #22 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuUlena 2016-07-16 15:30
Cytuję seba:
Głośno wrony kraczą jak orła zobaczą

... jak bąka zobaczą :D
Cytować
+5 #21 Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuFranek 2016-07-16 15:04
Cytuję lola:
sklepik w rynku po mamusi jeszcze!


Tatuś kiedyś w Wągrowieckiej Milicji spokojny komendant z posturą ..
Cytować
-5 #20 Re.Gustaw 2016-07-15 16:10
W sytuacji gdy na przerwie ktoś z nas dzieciaków nie słyszał co do mas mówi, gdy ktoś myjąc ręce, zachlapał podłogę w toalecie... Ja tak oberwałem ze trzy razy. Z otwartej dłoni w twarz. Tak to wyglądalo.
Cytuję Ciekawski:
Cytuję Gustaw:
Pamiętam tego pana z podstawówki w której uczył. Niestety jedyne wspomnienie jakie z nim mam, to jak bił nas po twarzy...
Ot, cały pan radny...
jak bił po twarzy, ostre zarzuty, kiedy? gdzie? jak to wyglądało?
Cytować
+1 #19 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuCiekawski 2016-07-15 09:04
Cytuję Gustaw:
Pamiętam tego pana z podstawówki w której uczył. Niestety jedyne wspomnienie jakie z nim mam, to jak bił nas po twarzy...
Ot, cały pan radny...
jak bił po twarzy, ostre zarzuty, kiedy? gdzie? jak to wyglądało?
Cytować
-52 #18 MendaGustaw 2016-07-15 08:55
Pamiętam tego pana z podstawówki w której uczył. Niestety jedyne wspomnienie jakie z nim mam, to jak bił nas po twarzy...
Ot, cały pan radny...
Cytować
+9 #17 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuLilipop 2016-07-14 23:17
Cytuję Lilipop:
Dajcie wójta M. to napiszę o ustawianiu konkursów w gminie ;-)To jest dopiero majstersztyk i gnojstwo !!!

Jak nie dacie to i tak napiszę, ale po co na czyjejś stronie ;-):-)Tym gnojom się zbiera i w najbliższych wyborach sie zbierze, bo u nas jest jeszcze za dużo parszywej komuny zwiazanej z SLD i PSL z którą to PO zawarła pakt i wszyscy widzą jak skończyli. Sami garneli do siebie i nadal garną, ale już na przyczółkach władzy. Pan wójt M musi odejść! I tego dopilnuję !!!
Cytować
+6 #16 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuLilipop 2016-07-14 23:07
Dajcie wójta to napiszę o ustawianiu konkursów w gminie ;-)To jest dopiero majstersztyk i gnojstwo !!!
Cytować
-1 #15 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowculola 2016-07-14 21:27
sklepik w rynku po mamusi jeszcze!
Cytować
+1 #14 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuJ23 2016-07-14 20:26
Cytuję kobi:
To jest ten co podniósł lapke ZA i miasto jest 2 mln w plecy


2mln jest miasto w plecy przez zaniechanie Wilczyńskiego, który przez 5 lat nic z tym nie zrobił. A może to jest celowe działanie, że Pan któremu winne jest miasto kasę dopiero teraz chce ją? :D:oops::-x
Cytować
+1 #13 tak bardzo żlewodzisław 2016-07-14 15:02
Cytuję ...:
3 etaty do tego dieta radnego i w dupie źle

a i jeszcze sklep spożywczy na Rynku w Wągrowcu
Cytować
+9 #12 no napewnoanka123 2016-07-14 15:00
Cytuję Roman:
Bardzo dobry radny,chyba jeden z nielicznych któremu naprawdę zależy :)

to chyba żona napisała ha ha....
Cytować
+21 #11 Dariusz Bąkseba 2016-07-14 14:36
Głośno wrony kraczą jak orła zobaczą
Cytować
+1 #10 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcuo to to 2016-07-14 14:17
Cytuję dociekliwa:
A jak wyniki gimnazjalne gdzie uczy pan radny?
Zwracam się do Redakcji o podanie wyników szkół gimnazjalnych w naszym powiecie. Matury znamy, a o gimnazjach MILCZENIE. Warto by podnieść ten temat zwłaszcza w obliczu przyszłych zmian,

popieram, słabych rozliczyć, jest okazja.
Cytować
+3 #9 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcu... 2016-07-14 12:19
Cytuję ...:
3 etaty do tego dieta radnego i w dupie źle
Ciągły płacz że kasy mało...
Cytować
-7 #8 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuMilicjant 2016-07-14 10:07
Pamiętacie Komendanta Milicji Zdzisława Bąka ksywa Pszczoła - to ojciec radnego.
Cytować
0 #7 Dariusz Bąk Rada Miejska w WągrowcuKaczafi 2016-07-14 08:41
Farbowany lis - karierowicz !!!!
Cytować
-2 #6 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcuv 2016-07-13 23:18
Trzy etaty to kiedy On ma czas na przygotowanie się do rady Póżniej głosuje tak jak mu inni każą
Cytować
+1 #5 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcudociekliwa 2016-07-13 22:18
A jak wyniki gimnazjalne gdzie uczy pan radny?
Zwracam się do Redakcji o podanie wyników szkół gimnazjalnych w naszym powiecie. Matury znamy, a o gimnazjach MILCZENIE. Warto by podnieść ten temat zwłaszcza w obliczu przyszłych zmian,
Cytować
-10 #4 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcukobi 2016-07-13 22:15
To jest ten co podniósł lapke ZA i miasto jest 2 mln w plecy
Cytować
-6 #3 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w WągrowcuJan1971 2016-07-13 22:02
"płynie się zawsze do źródeł pod prąd, z prądem płyną śmieci" - mawiał Zbigniew Herbert. Jak płynie pan Dariusz wie cały Wągrowiec :DNajpierw był z Wilczyńskim, teraz z Poszwą, a w 2018 będzie płynąc z nowym burmistrzem, o ile się dostanie rzecz jasna, bo na Berdychowie jego notowania po aliansie z Poszwą spadają ...
Cytować
+2 #2 BąkRoman 2016-07-13 21:59
Bardzo dobry radny,chyba jeden z nielicznych któremu naprawdę zależy :)
Cytować
+2 #1 RE: Bąk Dariusz - Rada Miejska w Wągrowcu... 2016-07-13 21:55
3 etaty do tego dieta radnego i w dupie źle
Cytować

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Odwiedza nas 74 tys. Internautów miesięcznie, generując 900 tys. odsłon
  • Mamy najwięcej fanów spośród wągrowieckich redakcji
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ