• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 7424

Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcu

Oceń dotychczasową działalność radnego Ryszarda Rączkowskiego. Twoja opinia może mieć decydujący wpływ na uzyskany wynik w kolejnych wyborach.

Ryszard Rączkowski urodził się 25 grudnia 1949 roku w Wągrowcu, Wiceprzewodniczący Rady Miejskiej w Wągrowcu. Jest emerytem.

Komentarze   

0 #64 Miasto Wagrowiecdam 2017-05-30 14:47
Nie wiem co się dzieje z estetyką w Wągrowcu. Do ubiegłego roku był porządek, kwiatki posadzone, trawa skoszona, drzewa podcięte że można było chodzić po chodnikach a nawet rowerem można było jechać i głową nie było zahaczenie o gałęzie Itd. W niedzielę byłem z rodzinką nad jeziorem szedłem promenadą siedzieli ludzie na ławkach w syfie. Ogólnie jest SYF więc proszę zmienić firmę jak się nie mylę pana Karczewskiego na inną. Widocznie firma Karczewskiego obrosła w piórka, Do ubiegłego roku pan Karczewski wywiązywał się sumiennie a w tym roku ma wszystko w dupie i Wągrowiec wygląda jak wygląda. Więc zwracam uwagę żeby zmienić firmę dbającą o estetykę Wągrowca.
Cytować
+2 #63 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcukolo 2016-11-15 20:41
Mineła połowa kadencji także czas na Burmistrza i radnych pochwalić się co zrobili z tego co obiecali
Cytować
+1 #62 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuKlio 2016-11-15 19:37
Cytuję oko podwójne:
kiedy do jasnej ch.... zlikwidują te tory na Osiedlu wschód ! Codziennie tam przejeżdżam i diabli mnie biorą !!! Czy na to nie ma rady??? Ile lat będzie trzeba czekać na usunięcie kilku metrów torów !!!

Zlikwidowali, ale w innym miejscu. Tam gdzie ruch największy boją się, za dużo zachodu... bo droga krajowa lub wojewódzka. W dopę z takimi dziadami, co umieją załatwić sprawę z drogami lokalnymi. Sęk jest w tym, żeby załatwili w drogach innej kategorii i to jest wtedy szacun :-)
Cytować
+3 #61 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuKlio 2016-11-15 19:32
Cytuję kol:
Jak to jest że przed wyborami radni chodzą po domach i skomlą o głosy a teraz cisza zero spotkania z wyborcami ,tak samo Poszwa . Obudzą się przed kolejnymi wyborami i znów jak szczury zaczną łazić po mieszkaniach

Jak szczury, jak kabany... bez honoru... masz rację !!!
Cytować
+2 #60 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcukol 2016-11-15 16:50
Jak to jest że przed wyborami radni chodzą po domach i skomlą o głosy a teraz cisza zero spotkania z wyborcami ,tak samo Poszwa . Obudzą się przed kolejnymi wyborami i znów jak szczury zaczną łazić po mieszkaniach
Cytować
+2 #59 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcukol 2016-11-15 14:30
Politycy majja zero honoru ,najważniejsze żeby ryj był blisko koryta
Cytować
+3 #58 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuKomuch 2016-11-15 12:54
Cytuję ko:
Ktoś wie do jakich organizacji wcześniej należał ten Pan ?

Swego czasu Rączkowski należał chyba do Unii Pracy, w 2002 roku został wybrany radnym miejskim z listy SLD. Jak komuchy się skończyły to przygarnął go Wilczyński do SW 2000! Jak widać pokochał burmistrza bez względu na nazwisko, bo obecnie służy nowemu panu :lol:
Cytować
0 #57 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcuko 2016-11-15 12:42
Ktoś wie do jakich organizacji wcześniej należał ten Pan ?
Cytować
+2 #56 tory na Os Wschódoko podwójne 2016-11-15 01:49
kiedy do jasnej ch.... zlikwidują te tory na Osiedlu wschód ! Codziennie tam przejeżdżam i diabli mnie biorą !!! Czy na to nie ma rady??? Ile lat będzie trzeba czekać na usunięcie kilku metrów torów !!!
Cytować
+1 #55 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcuwzytut 2016-08-18 13:29
polac mu
Cytować
-5 #54 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuSmietnik 2016-08-07 23:55
Cytuję Kledzik:
Cytuję Smietnik:
Cytuję wuchta wiary:
na glownej ulicy prowadzacej na osiedle mam na mysli lakowa
przydala by sie nowa nawiechrznia oraz te progi zwalniajace o ktorych jest mowa co roku

Nawet minusujecie potrzebe wymiany nawierzchni 64

Może minusują progi zwalniające ;-)Jeśli tak się ktoś wypowiada, trudno to ocenić. Nawierzchnia tak, progi nie i co? :D

I nic a co?
Cytować
+4 #53 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuKledzik 2016-08-07 23:44
Cytuję Smietnik:
Cytuję wuchta wiary:
na glownej ulicy prowadzacej na osiedle mam na mysli lakowa
przydala by sie nowa nawiechrznia oraz te progi zwalniajace o ktorych jest mowa co roku

Nawet minusujecie potrzebe wymiany nawierzchni 64

Może minusują progi zwalniające ;-)Jeśli tak się ktoś wypowiada, trudno to ocenić. Nawierzchnia tak, progi nie i co? :D
Cytować
-16 #52 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuSmietnik 2016-08-07 23:16
Cytuję wuchta wiary:
na glownej ulicy prowadzacej na osiedle mam na mysli lakowa
przydala by sie nowa nawiechrznia oraz te progi zwalniajace o ktorych jest mowa co roku

Nawet minusujecie potrzebe wymiany nawierzchni 64
Cytować
-17 #51 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuSmietnik 2016-08-07 22:46
Cytuję osada:
Już samo to że komentuje się radnego dobrze o nim świadczy. Ja mieszkam na Osadzie i nie wiem kto jest naszym radnym i jego działalności nie znam. A o panu Raczkowskim słyszałem wiele dobrego. Opluwa go ktoś tutaj? Po postach widać ze to jedna osoba.Każdy kto w tej dziurze wągrowieckiej wystawi głowę nad bagno będzie takich śmiesznych "wrogów" miał.Taka małomiasteczkowa bezinteresowna zazdrość.

Wszyscy wokoło słyszą dobre slowa o tym radnym poza mieszkancami jego rejonu. O czym to świadczy?
Cytować
+6 #50 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuTolek 2016-08-07 22:35
Cytuję Rozpoznanie:
Cytuję Ida:
Radny miasta Pan Ryszard Rączkowski jest dobrym i uczciwym człowiekiem. Rozumie nie tylko starszych , ale też i młodych ludzi. Jest otwarty na wszystkie problemy nawet te najtrudniejsze , które dopadają człowieka. Każda ludzka tragedia jest dla Niego ważna i nie odmówi nikomu nigdy pomocy.

Z założenia każdy jest dobrym i uczciwym człowiekiem :-)Skoro tak piszesz to podaj konkrety komu i w czym pomógł ten radny ;-)Śmietniki pomiń, bo od tego są odpowiednie służby

Kiedyś jeden z radnych "załatwił" wyrównanie przejazdu kolejowego na Os. Wschód :-)Nic tam nie zrobiono, a jeśli nawet to jeszcze gorzej się tam przejeżdża. Koła mozna zgubić :-)Teraz już nie ma torów z boku, a przejazd, który rąbie zawieszenia pojazdów nadal istnieje. Jakoś żaden radny się tym nie interesuje, a ten przejazd jest tam potrzebny jak nie powiem co :DTakie są działania radnych. Żadne, nijakie !!! Wiedzą tylko gdzie się odbiera kasę i jak się kłócić dosłownie o pierdoły. Cała rada jest do wymiany łącznie z burmistrzem.
Cytować
+2 #49 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuMikołaj 2016-08-07 22:14
Cytuję mieszczanim:
ZDENEK I TA SAMA OSOBO POD ROŻNYMI NIKAMI JAKI MASZ CEL W SZKALOWANIU TEGO RADNEGO?

Dlaczego oskarżasz bezpodstawnie? Żeby mieć pewność zatrudnij prywatnego detektywa i zapłać :-)Polecam Malanowskiego :DPytanie na pytanie... jaki masz cel w obronie radnego bezradnego?
Cytować
-4 #48 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuRozpoznanie 2016-08-07 19:21
Cytuję Ida:
Radny miasta Pan Ryszard Rączkowski jest dobrym i uczciwym człowiekiem. Rozumie nie tylko starszych , ale też i młodych ludzi. Jest otwarty na wszystkie problemy nawet te najtrudniejsze , które dopadają człowieka. Każda ludzka tragedia jest dla Niego ważna i nie odmówi nikomu nigdy pomocy.

Z założenia każdy jest dobrym i uczciwym człowiekiem :-)Skoro tak piszesz to podaj konkrety komu i w czym pomógł ten radny ;-)Śmietniki pomiń, bo od tego są odpowiednie służby
Cytować
-6 #47 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcuniki 2016-08-07 18:22
Czy to rodzina z kapitanem sb?
Cytować
+9 #46 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcuosada 2016-08-07 16:55
Już samo to że komentuje się radnego dobrze o nim świadczy. Ja mieszkam na Osadzie i nie wiem kto jest naszym radnym i jego działalności nie znam. A o panu Raczkowskim słyszałem wiele dobrego. Opluwa go ktoś tutaj? Po postach widać ze to jedna osoba.Każdy kto w tej dziurze wągrowieckiej wystawi głowę nad bagno będzie takich śmiesznych "wrogów" miał.Taka małomiasteczkow a bezinteresowna zazdrość.
Cytować
0 #45 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcumieszczanim 2016-08-07 16:19
ZDENEK I TA SAMA OSOBO POD ROŻNYMI NIKAMI JAKI MASZ CEL W SZKALOWANIU TEGO RADNEGO?
Cytować
-2 #44 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcuzdenek 2016-08-07 15:05
Ale się uśmiałem. Ja o tym radnym niczego dobrego powiedzieć nie moge. Popierał Wilczyńskiego, gdy ten przegrał poszedł do Poszwy, chyba ten vivek w radzie to to wg mnie tez nie przypadek. Nie robi praktycznie nic, zwołał spotkanie bo wcześniej inni radni reagowali w sprawie jego osiedla i aby pokazac ze sie interesuje szybko zwołał spotkanie.
Cytować
0 #43 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuRobuś 2016-08-06 23:30
Cytuję Zyx:
Cytuję mieszkaniecwrc:
To jeden z najlepszych radnych w Wągrowcu. Rzetelny i uczciwy. Chętnie pomaga potrzebującym. Nie skąpi grosza dla różnych potrzebujących placówek i organizowanych charytatywnie imprez.

Komu tak zalezy na tych wspaniałych komentarzach i plusowaniu? Az dziwne to ze takie zainteresowanie tym radnym

Chyba jemu samemu... ale szkoda się takim przemalowanym obecnie z czerwieni pająkiem zajmować :lol:Wyborcy niech go rozliczają i może juz kolejny raz nie dadzą się nabrać.
Cytować
+24 #42 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuTreser trolli 2016-08-06 10:02
Cytuję Trelemorele:
Czy wy nie rozumiecie o co chodzi w tym wszystkim?!Dajcie spokoj z tymi koszami na smieci, tu chodzi o grubsza sprawe. przypominacie sobie jakie sa zamysły wiazace sie z wyburzeniem waszych domow?No to pewnie ten pan jest przeciwnikiem marnowania waszego dorobku zycia i niektorym na gorze to zapewne przeszkadza.Nie jestem mieszkancem tych okolic. a sprawe pamietam z gazet lokalnych.Znam tego pana z widzenia i nie moge zlego slowa na niego powiedziec.ze slyszenia wiem. ze jest dobrym. uczynnym czlowiekiem.Tyle z mojej strony.

Wystawia się radnego "do oceny" po to żeby sobie trolle mogły napluć. Na tym polega "opiniotwórczoś c" portaliku. A radnych i tak ocenią mieszkańcy podczas wyborów.
Cytować
+21 #41 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuTrelemorele 2016-08-06 08:57
Czy wy nie rozumiecie o co chodzi w tym wszystkim?!Dajc ie spokoj z tymi koszami na smieci, tu chodzi o grubsza sprawe. przypominacie sobie jakie sa zamysły wiazace sie z wyburzeniem waszych domow?No to pewnie ten pan jest przeciwnikiem marnowania waszego dorobku zycia i niektorym na gorze to zapewne przeszkadza.Nie jestem mieszkancem tych okolic. a sprawe pamietam z gazet lokalnych.Znam tego pana z widzenia i nie moge zlego slowa na niego powiedziec.ze slyszenia wiem. ze jest dobrym. uczynnym czlowiekiem.Tyl e z mojej strony.
Cytować
0 #40 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuTreser trolli 2016-08-06 00:16
Cytuję Hela:
Cytuję Treser trolli:
Cytuję Hela:
Cytuję Hela:
Cytuję Mitik:
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D

Widać, że to dupek, bo nic nie zrobił, przejął się negatywnymi komentarzami i spalił buraka. Wpisów nie zlikwiduje, a te pozytywne są pisane na zamówienie :DPrzewałki robi z plusowaniem i minusowaniem :-)Kto obserwuje ten wie

Ręka dupka na pulsie :DJuż minusują. Idż chłopie ze swoim hakerkiem i wyśpij sie normalnie :lol:

"ręka dupka na pulsie"? Z takimi umiejętnościami akrobatycznymi powinni cię za kasę w cyrku mongolskim pokazywać!

Bujaj się pajacu :DIdź się wyleczyć jak masz kłopoty z czytaniem i rozumieniem :D

To ty masz raczej problemy z sensownym pisaniem. Trzymaj dalej dupkę rękę na pulsie. na pewno zrobisz karierę :-)
Cytować
+6 #39 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuHela 2016-08-05 23:56
Cytuję Treser trolli:
Cytuję Hela:
Cytuję Hela:
Cytuję Mitik:
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D

Widać, że to dupek, bo nic nie zrobił, przejął się negatywnymi komentarzami i spalił buraka. Wpisów nie zlikwiduje, a te pozytywne są pisane na zamówienie :DPrzewałki robi z plusowaniem i minusowaniem :-)Kto obserwuje ten wie

Ręka dupka na pulsie :DJuż minusują. Idż chłopie ze swoim hakerkiem i wyśpij sie normalnie :lol:

"ręka dupka na pulsie"? Z takimi umiejętnościami akrobatycznymi powinni cię za kasę w cyrku mongolskim pokazywać!

Bujaj się pajacu :DIdź się wyleczyć jak masz kłopoty z czytaniem i rozumieniem :D
Cytować
-4 #38 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuTreser trolli 2016-08-05 23:39
Cytuję Hela:
Cytuję Hela:
Cytuję Mitik:
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D

Widać, że to dupek, bo nic nie zrobił, przejął się negatywnymi komentarzami i spalił buraka. Wpisów nie zlikwiduje, a te pozytywne są pisane na zamówienie :DPrzewałki robi z plusowaniem i minusowaniem :-)Kto obserwuje ten wie

Ręka dupka na pulsie :DJuż minusują. Idż chłopie ze swoim hakerkiem i wyśpij sie normalnie :lol:

"ręka dupka na pulsie"? Z takimi umiejętnościami akrobatycznymi powinni cię za kasę w cyrku mongolskim pokazywać!
Cytować
-3 #37 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuMoc 2016-08-05 22:57
Cytuję Majrôż:
Ryszard Rączkowski to najlepszy Polak w mieście.

Tak :-)Jedyny i pierwszego sortu wg certyfikatu pis-u :D
Cytować
-7 #36 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcuhahhahahahahahahahah 2016-08-05 22:15
Cytuję Hela:
Cytuję hahhahahahahahahahah:
Cytuję Hela:
Cytuję Mitik:
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D

Widać, że to dupek, bo nic nie zrobił, przejął się negatywnymi komentarzami i spalił buraka. Wpisów nie zlikwiduje, a te pozytywne są pisane na zamówienie :DPrzewałki robi z plusowaniem i minusowaniem :-)Kto obserwuje ten wie

Oposis/Hela wygląda na to że cierpisz na rozdwojenie jaźni :-D Schizofrenia czy choroba afektywna dwubiegunowa|???

Może alergia na idiotów takich też jak ty :D

Tylko uważaj na matrycę, bo już nie plujesz jadem tylko stężonym kwasem siarkowym :-D :-D :-D :-D
Cytować
+1 #35 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuSmietnik 2016-08-05 22:12
Cytuję Polonistka:
Niedawno odbyło się spotkanie osiedlowe przy ulicy Zespołowej. Udział wzial nawet Burmistrz Poszwa. Przebiegło ono w luźnej atmosferze, każdy miał szanse zabrać głos i nikomu sie nie speszyło do domu. Nazajutrz prośby mieszkańców (np. zwiększenie liczby śmietników) zostały wysłuchane. O spotkaniu wiedział każdy bo były informacje na słupach, takze każdy zainteresowany nie mogl tego przegapić.
Radny zawsze skory do rozmowy, mozna z nim zamienić dwa słowa w każdej chwili a wiem ze niektórzy przychodzą do niego bezpośrednio do domu z rożnymi problemami.

Ile kadencjji ten pan jest radnyn trzy moze cztery? I przez ten czas załatwił tylko smietniki
:-D :-D
Cytować
+4 #34 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuHela 2016-08-05 22:07
Cytuję hahhahahahahahahahah:
Cytuję Hela:
Cytuję Mitik:
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D

Widać, że to dupek, bo nic nie zrobił, przejął się negatywnymi komentarzami i spalił buraka. Wpisów nie zlikwiduje, a te pozytywne są pisane na zamówienie :DPrzewałki robi z plusowaniem i minusowaniem :-)Kto obserwuje ten wie

Oposis/Hela wygląda na to że cierpisz na rozdwojenie jaźni :-D Schizofrenia czy choroba afektywna dwubiegunowa|???

Może alergia na idiotów takich też jak ty :D
Cytować
+5 #33 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcuhahhahahahahahahahah 2016-08-05 22:01
Cytuję Hela:
Cytuję Mitik:
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D

Widać, że to dupek, bo nic nie zrobił, przejął się negatywnymi komentarzami i spalił buraka. Wpisów nie zlikwiduje, a te pozytywne są pisane na zamówienie :DPrzewałki robi z plusowaniem i minusowaniem :-)Kto obserwuje ten wie

Oposis/Hela wygląda na to że cierpisz na rozdwojenie jaźni :-D Schizofrenia czy choroba afektywna dwubiegunowa|?? ?
Cytować
+4 #32 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuHela 2016-08-05 21:59
Cytuję Hela:
Cytuję Mitik:
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D

Widać, że to dupek, bo nic nie zrobił, przejął się negatywnymi komentarzami i spalił buraka. Wpisów nie zlikwiduje, a te pozytywne są pisane na zamówienie :DPrzewałki robi z plusowaniem i minusowaniem :-)Kto obserwuje ten wie

Ręka dupka na pulsie :DJuż minusują. Idż chłopie ze swoim hakerkiem i wyśpij sie normalnie :lol:
Cytować
-1 #31 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuHela 2016-08-05 21:50
Cytuję Mitik:
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D

Widać, że to dupek, bo nic nie zrobił, przejął się negatywnymi komentarzami i spalił buraka. Wpisów nie zlikwiduje, a te pozytywne są pisane na zamówienie :DPrzewałki robi z plusowaniem i minusowaniem :-)Kto obserwuje ten wie
Cytować
-1 #30 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuOposis 2016-08-05 21:40
Cytuję Zyx:
Cytuję mieszkaniecwrc:
To jeden z najlepszych radnych w Wągrowcu. Rzetelny i uczciwy. Chętnie pomaga potrzebującym. Nie skąpi grosza dla różnych potrzebujących placówek i organizowanych charytatywnie imprez.

Komu tak zalezy na tych wspaniałych komentarzach i plusowaniu? Az dziwne to ze takie zainteresowanie tym radnym

Cienias zatrudnił domorosłego hakera i mu oplusował co potrzeba i ominusował. Skrzynkę piwa postawił i ma. Taki on uczciwy :DCzerwony pająk :-)
Cytować
-2 #29 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuMitik 2016-08-05 16:21
Cytuję Barman:
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.

Jak poleje to zostanie :D
Cytować
+5 #28 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuBarman 2016-08-05 16:18
Baru juz nie ma ciekawe czy zostanie radnym w następnych wyborach.
Cytować
-2 #27 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuSłowik 2016-08-05 15:47
Cytuję Zenonek:
Nie ziąbi i nie parzy!!! Przydupas Stasia teraz nawet nie wie gdzie i po jaką cholerę się odezwać!!
www.żol.pl
Tyle!!!

Teraz przydupas nastepnego burka. Przydupasy zawsze umieją się ustawić z żaglem do wiatru czasu :-)
Cytować
-13 #26 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuKamikadze 2016-08-05 14:44
Cytuję Mieszaniec:
Pan najpierw przygotowywal na osiedlu impreze dla pana burmistrza Wilczynskiego w trakcie wyborów a po wyborach promuje pana burmistrza Poszwe.

Więcej jest takich kwiatów z SW ... :)
Cytować
-10 #25 co z tymwuchta wiary 2016-08-05 13:58
na glownej ulicy prowadzacej na osiedle mam na mysli lakowa
przydala by sie nowa nawiechrznia oraz te progi zwalniajace o ktorych jest mowa co roku
Cytować
+27 #24 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcurysiu 2016-08-05 13:46
Kaziuuu nie nazywaj ludzi obszczymurkami
nie wrzuca sie kazdego do jednego worka
kazdy przychodzil na piwo bo lubial i pewnie by do dzis tam byl bo co tam robic na tym osiedlu po pracy przyjac posmiac sie wypic piwko
tak piszesz a daje wiare zes sam zlopal piwsko az ci sie po mordzie lalo i to pewno ty szawsze obszczywales ten plot
hahah
a rysiu spoko czlowiek
pozdr dla rysia
Cytować
-8 #23 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuMieszaniec 2016-08-05 08:52
Pan najpierw przygotowywal na osiedlu impreze dla pana burmistrza Wilczynskiego w trakcie wyborów a po wyborach promuje pana burmistrza Poszwe.
Cytować
-16 #22 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuZyx 2016-08-05 08:14
Cytuję mieszkaniecwrc:
To jeden z najlepszych radnych w Wągrowcu. Rzetelny i uczciwy. Chętnie pomaga potrzebującym. Nie skąpi grosza dla różnych potrzebujących placówek i organizowanych charytatywnie imprez.

Komu tak zalezy na tych wspaniałych komentarzach i plusowaniu? Az dziwne to ze takie zainteresowanie tym radnym
Cytować
+17 #21 R.Rączkowskimieszkaniecwrc 2016-08-04 20:21
To jeden z najlepszych radnych w Wągrowcu. Rzetelny i uczciwy. Chętnie pomaga potrzebującym. Nie skąpi grosza dla różnych potrzebujących placówek i organizowanych charytatywnie imprez.
Cytować
-14 #20 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuHehe 2016-08-04 16:16
Cytuję Polonistka:
Niedawno odbyło się spotkanie osiedlowe przy ulicy Zespołowej. Udział wzial nawet Burmistrz Poszwa. Przebiegło ono w luźnej atmosferze, każdy miał szanse zabrać głos i nikomu sie nie speszyło do domu. Nazajutrz prośby mieszkańców (np. zwiększenie liczby śmietników) zostały wysłuchane. O spotkaniu wiedział każdy bo były informacje na słupach, takze każdy zainteresowany nie mogl tego przegapić.
Radny zawsze skory do rozmowy, mozna z nim zamienić dwa słowa w każdej chwili a wiem ze niektórzy przychodzą do niego bezpośrednio do domu z rożnymi problemami.

To smiech zeby smietniki trzeba bylo zalatwiac przez radnych to miasto nie wie ze to jest problem w calym mieście
Cytować
+29 #19 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuWągrowczanka 2016-08-04 14:58
Radny idealny. Przez to, że jest na emeryturze ma bardzo dużo wolnego czasu i nigdy nie odmówi pomocy. Nie to co inni, którzy pracują na 2 etaty, ledwo się wyrabiają i nie robią wszystkiego na 100%.
Cytować
+34 #18 Ryszard RączkowskiIda 2016-08-04 13:31
Radny miasta Pan Ryszard Rączkowski jest dobrym i uczciwym człowiekiem. Rozumie nie tylko starszych , ale też i młodych ludzi. Jest otwarty na wszystkie problemy nawet te najtrudniejsze , które dopadają człowieka. Każda ludzka tragedia jest dla Niego ważna i nie odmówi nikomu nigdy pomocy.
Cytować
+28 #17 Ryszard RączkowskiGrażyna1962 2016-08-04 13:26
Pan Ryszard Rączkowski to nie tylko wspaniały radny , ale też bardzo dobry człowiek. Potrafi poświęcić swój wolny czas, pomaga w każdej potrzebie. Jest prawdomówny, szczery, uczciwy i angażuje się w każdą nawet najtrudniejszą sprawę. Nie widzi czubka własnego nosa, ale potrafi wyciągnąć rękę dla każdego potrzebującego.
Cytować
+8 #16 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w Wągrowcukaczor 2016-08-04 12:52
Cytuję Majrôż:
Ryszard Rączkowski to najlepszy Polak w mieście.

Pierwszy sort :D
Cytować
+48 #15 RE: Rączkowski Ryszard - Rada Miejska w WągrowcuMajrôż 2016-08-04 12:18
Ryszard Rączkowski to najlepszy Polak w mieście.
Cytować

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Odwiedza nas 74 tys. Internautów miesięcznie, generując 900 tys. odsłon
  • Mamy najwięcej fanów spośród wągrowieckich redakcji
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ