• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 497664

POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.

POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.

62-100 Wągrowiec, ul. Polinova 1, wielkopolskie
tel. (067) 268 03 41 , fax (067) 268 03 62 


Dodaj opinie o "POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.

Komentarze   

Szymon Luźny
-9 #3286 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-07-01 22:01
Ja piszę teraz do wszystkich pukaczy i klamkowców.
Żądam, by mi nie przeszkadzano!
Czy wszyscy muszą pukać w drzwi i szarpać za klamkę akurat wtedy gdy siedzę na sedesie? Przecież siedzę tylko 50, najwyżej 55 minut, i nie więcej niz trzy razy na popołudniowej zmianie, oraz trzy do czterech razy na porannej.
Czy nie możecie wytrzymać bez pukania, pytania czy skończyłem, ciągnięcia za klamkę te kilka minut?
W urzędzie pracy mówili mi że mam prawo się wypróżnić. Do końca!
Kaziu
+3 #3285 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kaziu 2020-07-01 07:29
Tylko Czaskoski . Wreście wprowadzom zwionski partnerskie. Chce byc pierszy . Tencza tencza czaczacza 🦄
Lubie
+3 #3284 PepsiLubie 2020-06-29 10:07
Kakmen gdzie jest masa?
Conscientia
-2 #3283 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-06-28 22:36
Do zawstydzonego Kazia:
tylko debil wstawia spację przed wykrzyknik.
Kaziu
+2 #3282 PracaKaziu 2020-06-26 12:22
Wstyd,że pracuję z takimi debilami !!!!
DD
+8 #3281 ReporterDD 2020-06-25 10:52
Szymon zatwardzenie mosz? Bo nic nie klikosz
Conscientia
+2 #3280 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-06-22 17:01
Bardzo starzy ludzie opowiadają, że kiedyś kiedyś dawno temu podobno był ktoś, kto znał kogoś, kto opowiadał o tym, jakoby kiedyś jeszcze dawniej kiedyś był taki ktoś, komu rzekomo wyplacono tą nagrodę.
Sergjjjusz
+2 #3279 BbSergjjjusz 2020-06-22 13:12
Tapicerow i szwaczki do Tappolu Słonawy pptrzebuja praca od zaraz podobno nagroda powitalna jak w polinovej
Szymon Luźny
-4 #3278 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-06-20 00:39
W nocy tez mnie to dopada.
Jest ostro , wlasnie konczy sie papier na rolce...
Wełna
+7 #3277 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2020-06-15 11:25
Nie mogem siem doczekać niech jusz bendzie ten postuj to pojadem rowerem do Mielna
Szymon Luźny
-9 #3276 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-06-14 16:38
Kto zgadnie gdzie bylem
Ten wygrywa to co tam zrobilem!
Pajonk
+14 #3275 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Pajonk 2020-06-08 14:44
A ja konia nie bije wio wiśta wio wio
Półkownik Chapsik
+7 #3274 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Półkownik Chapsik 2020-06-07 21:33
Na pierwszym miejscu na liście żonobijców wpisał się osobnik bijący konia. Ręką zresztą.
(ze wzgledu na obowiazujące przepisy RODO dane nie zostaną publicznie podane).
Czy jego żona jest koniem, czy koń żoną?
kanar
+21 #3273 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.kanar 2020-06-07 21:28
# 3269 - lepiej sprzedaj wszystkie kable bo padaka zapakuje cię do bagażnika i będziesz lana
Padaka
+16 #3272 ZainteresowanyPadaka 2020-06-07 21:22
Po ile ten kabel ?
olas
+21 #3271 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.olas 2020-06-07 21:04
Konkubina i padaka to dopiero jest patologia
Pracownik
+15 #3270 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Pracownik 2020-06-07 15:28
Realistą, ale oczy bolą, gdy czytam co piszesz...
Szkoła Cię chyba nigdy nie widziała.
Nie ukrywaj się pod pseudonimem ze swoją konkubina, każdy wie, że to Ty Robciu.
Czemu konkubina się rozwiodła, a ty przez 10 lat nadal nie?
Konkubina Cię kryje, bo lepsza od Ciebie nie jest. Zresztą swój do swego ciągnie.
Padama
+15 #3269 SPRZEDAMPadama 2020-06-07 13:12
Kabel od prodiża mało używany POLECAM Priv
Elektryk
+21 #3268 Wysokich napięćElektryk 2020-06-06 20:30
Przyjdzie Padaka i ci da z kabla w dupe i pa pa
Szymon Luźny
-6 #3267 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-06-05 14:07
Dzisiaj nie musiałem wstac na 6 do roboty, nie pracujemy.
A mimo tego rozwolnienie mialem o tej samej godzinie co zawsze w pracy.

dziwne...
Inteligent
+8 #3266 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Inteligent 2020-06-05 07:42
Zenek widać że w szkole miałeś problemy późno pisze się przez " ó" tak samo " który" i wiele innych wyrazów piszesz tak jakbyś ukończył szkołę specjalną. Wielu z tej Polinowej ma słownik rynsztokowy. Strach się bać takich z orzeszkami w głowie. Jak wy zdajecie egzaminy na prawo jazdy? A kolory rozrożniacie chociaż? Boszszsz skąd tyle tego się napleniło, a te fryzury...plack i na czubku głowy, tatuaże ....jak kryminaliści
Szymon Luźny
+4 #3265 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-06-04 22:06
U was Padaka
u mnie sraka

zastanawiające prawda ?
ZENEK
+4 #3264 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ZENEK 2020-06-04 20:48
Jhdhd-głupich nie sieją,sami się rodzą.Lecz się na nogi bo na głowe za puzno
Jhdhd
+3 #3263 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Jhdhd 2020-06-04 19:47
W Polinovej brakuje Murzynów jestesmy w UNI musi byc LGBT musimy uczcić pamieć Floyda! Bociana jebniemy na czarno trudno !
REALISTA
+4 #3262 REALISTAREALISTA 2020-06-04 17:52
JAK TAK KOBIETY CHCĄ RÓWNOUPRAWNIENI A TO ZA KRZYWO PRZYSIĘSTWO WYSSANE Z PALCA BEŻ OBDUKCJI POWINNY BYĆ TAK SAMO KARANE A NIE PRZED SĄDEM UDAWAĆ ŻE JEST SŁABA KOBITKA KTÓRA POTRAFI ZNISZCZYĆ PSYCHICZNE NIE TYLKO MĘŻA ALE DZIECI TEŻ
Amerykanin
+17 #3261 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Amerykanin 2020-06-04 06:57
I tak tapicerzy będą mu dupe lizać zeby tylko odebrał komplet. Zawsze tak bylo i bedzie tapicerzy sa jak dzi.ki liza dupe dla wlasnych korzyści. Wczesniej kazdy wiedzial i kazdy lizał robert to robert tamto . Jak ryby jak auto. A patrz tego posmiejemy sie z niego bo wikse zrobił. A ten w tedy w piora obrastal i jezdzil po swojej ofierze. Tak tam jest.szyderstwo z innych i szykanowanie ,żeby podlizac sie Robertowi to moze mi szybciej komplet odbierze. Zwykle szmaty
Kapsik
+9 #3260 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kapsik 2020-06-04 06:49
1.kapsik bije konia ręką
2
3.
4
Szymon Luźny
-7 #3259 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-06-03 21:32
chciałem coś napisać, ale przepraszam nie mogę, musze znowu lecieć do kibla...
REALISTA
-3 #3258 REALISTAREALISTA 2020-06-03 15:08
ZNAM PARE PRZYPADKÓW ŻE BYŁA ŻONA PROBOWAŁA ZROBIĆ Z MĘŻA PEDOFILA,MĄŻ BIŁ SZAFĄ TRZY DŻWIOWA ,TUKŁ SŁOIKI NA GŁOWIE , TYLKO W ŻADNYM PRZYPADKU NIE BYŁO OBDUKCJI OD LEKARZA KTÓRY BY TO POTFIERDZIŁ I ŚLADÓW TEŻ NIE BYŁO,A KOBIETY NZ DZIEŃ DZISZEJSZY SĄ GORSZE OD FACETÓW ,A MOŻE ZAJMIECIE SIĘ JEGO CURKĄ JAK MATKA DBA O NIĄ ,POPATRZCIE NA NIĄ I WYCIĄGNIJCIE WNOSKI
iza
+17 #3257 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.iza 2020-06-02 22:31
Każda pani z Polinovej powinna chamowi w morde napluć
Conscientia
+2 #3256 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-06-02 22:08
Oczywiście, REALISTA masz rację. Nie wolno nikogo tak krzywo oceniać. Sąd też krzywo ocenił. Sąd też się pomylił wydając wyrok za znęcanie się. Na pewno nie zbadał sprawy. Sędzia miał zły dzień i musiał się wyżyć. Trafiło na tego spokojnego człowieka, co dzień dobry grzecznie wszystkim mówił.
REALISTA
-11 #3255 REALISTAREALISTA 2020-06-02 18:36
A JEŻELI TO JEST WYSSANE Z BRUDNEGO PALCA BYŁEJ ŻONY,NIE BIEŻECIE TEGO ŻE TO JEST KŁAMSWO ,A MOŻE ONA NIE UMIE ZAJĄĆ CÓRKĄ I JEST ZŁA Z WŁASNEGO WYBORU ,MOŻE SIĘ ZASTANOWICIE ZANIM KOGOĆ OCENICIE
Padaka
+12 #3254 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Padaka 2020-06-02 15:09
Taki dobry chłopak był dzień dobry mówił
Pólłkownik Chapsik
+3 #3253 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Pólłkownik Chapsik 2020-06-01 16:59
Wszyscy ktorzy bijom swoje żony nich się wpisują:
1.
2.
3.
...
few
+9 #3252 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.few 2020-05-31 11:36
Wełna żeby nie skończył jak padaka
PIS-Janowy
0 #3251 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-05-31 11:29
Nie wie kto, kiedy Wełna rajd rowerowy wokol polinowej organizuje? Wiosna w pelni, maski z du.. mozna zdjąć a tutaj nic sie nie dzieje ...
Conscientia
+5 #3250 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-05-30 23:16
Jhdhd - tłumacz to sobie tak: nikt mu się nie wplątuje w jego zycie. To ona, jego była żona chce by ją ktoś usłyszał, zobaczył i pomógł.
wera
+20 #3249 Zesrany bohaterwera 2020-05-30 22:27
Zobaczcie damskiego boksera jak miał wyjść do dzienikarzy to wysłał konkubine a on siedział na kiblu ze strachu
Szymon Luźny
-1 #3248 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-05-30 22:18
Oczywiście nie zdążyłem, leciało ze mnie.
Muszę sobie kupić telewizor do toalety.
Jhdhd
-18 #3247 BxbxJhdhd 2020-05-30 10:52
Co wy sie ludzie mu wpierdalacie w prywatne życie to jrho sprawa i jego problemy ... Wieksze pseudo cwaniaczki pracuja jako majstry na tapicerni przytulańce majora
Bolek
+17 #3246 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Bolek 2020-05-30 09:17
Zapewne teraz bije konkubine i dzieci tylko ona siedzi cicho Tą sprawą powinna zająć się opieka i inne organy państwa do tego powołane Dopóki nie wydarzy się tragedia Damskiego boksera powinni skierować na badania pszychiatryczne bo w zakładzie pracy ten człowiek nic mądrzejszy nie jest .
Pracownik
+28 #3245 KjPracownik 2020-05-30 00:27
Mam nadzieję że ten pan zostanie zwolniony, dziwi mnie tylko fakt że wszyscy wiedzieli że ma zawiasy i dalej był na tym stanowisku. Czy prezes oraz dyrektor byli nieświadomi? Pewnie nie bo z obserwacji mam wrażenie że "wyższe stanowiska"bard ziej kolorowe otrzymują miesniaki i osoby które potrafią być perfidne bezczelne i nie szanujace ludzi. Taka jest polityka zgnebic ponizyc wysmiac. Tylko tu przykład idzie z góry. Panie prezesie przyjrzyj się bardziej swoim wspaniałym ludziom rządzącym może wymiana ich w końcu na ludzi odmieni opinie o firmie Polinova, może już czas na zmiany kadry kolorowej tzn żółto popielatej i marynarkowej może im warto nie przedłużać umów.
Szymon Luźny
0 #3244 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-05-30 00:24
Kiedy będzie powtórka tego programu?
Zdążę obejrzeć między kolejnymi rozwolnieniami?
Padakaka
+16 #3243 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Padakaka 2020-05-29 23:54
Z padaką to juz dawno powinni zrobic porzadek . Przypalanie papierosem bicie kablem wywozenie do lasu i okladanie. Kazdy o tym wiedzial. A pozbiej swoja konkubine kasie kazdy zna ich historie chociazby z dziecmi nad jeziorem w namiocie. Trz dostala nie raz.chodxila z opuchnietym okiem i twarza oraz sibiakaki A on wielki pan w firmie chodzi szeroko bujanka. Cwaniak prawdziwy cwaniak. Dodam jeszcze MOBBING MOBBING i dreczenie psychiczne ludzi . To jak w Auschwitz prawie. Czy dyrekcja tego nie widzi. Czy Major tego nie widzisz. Moze sie boisz ze kablem dostabiesz? Nie boj sie to pozorant on leje slabszych. AAPELUJEMY DO WLADZ FIRMY O USUNIECIE GO ZTEGO STANOWISKA ALBO DO ZWOLBIENIA PO UWCZESNYM ZBADANIU MOBBINGU I DRECZENIU PRACOWBIKOW.
picer
+15 #3242 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.picer 2020-05-29 23:14
ŚMIEĆ
kolo
+12 #3241 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.kolo 2020-05-29 22:23
Firma Polinova powinna przyjrzeć się temu pracownikowi
Pracownik
+13 #3240 PoliPracownik 2020-05-29 16:57
Dziś o 21:15 w Polsat news reportaż o ulubionym koledze R.S. Polecam!
Hzhhz
+4 #3239 KxkkxHzhhz 2020-05-27 10:45
Szymon ty tumanie nudzi ci sie ? Pewnie jestes z przygranicznej wioski z Wągrowcem tam pełno takich tumanow
Szymon Luźny
-5 #3238 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-05-19 21:53
Dawno nie pisałem, co nie?
W kiblu byłem.
Pajonk
+5 #3237 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Pajonk 2020-05-05 23:31
8 kierofcuf stracilo prafko za prentkoś . Niech pszyjadom do mnie stym radarym to im pokorze prentkoś. A jak zlapiom to co zabiorą jak nima prafka na kuńa
Pajonk
+20 #3236 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Pajonk 2020-05-04 18:36
A ja tam pier.... tom robote kunia wezme i bede bryczkom jeździł 🐎
ajak
Spawacz
-2 #3235 PowrótSpawacz 2020-05-04 09:23
Tylko czy ktoś się zastanawiał nad tym na ile wracamy czy porobiły miesiąc i znowu postojowe i poco były te szopki że dopiero w połowie maja lub lipca mamy wrócić?
Szymon Luźny
-5 #3234 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-05-03 22:27
No tak
, jak mam iść na 6:00 rano do roboty to mnie dopada kwadrans po 22:00 rozwolnienie i mam prze-sra-ne. Nocka w kiblu na siedząco.
Też tak macie?
Papa
+11 #3233 SmerfPapa 2020-05-02 14:10
Szok polinowa w poniedziałek wraca do pracy a w solarisie wykryto wirusa. Moim zdaniem wszystkie panie których mężowie tam pracują nie powinny się pokazywać w pracy bo nie wiadomo co przyniosą.
Szymon Luźny
-1 #3232 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-04-29 12:29
Siemanie! Kończymy sranie! Korek w dupe i czwartego maja z zapiętymi rozporkami na stanowiska zasrańce, Najwyższy wzywa!
Maxi
+6 #3231 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Maxi 2020-04-28 16:15
A kto inny byłby do tego zdolny tyko on i jego dziunia
as
+7 #3230 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.as 2020-04-28 10:38
Czy tu jest mowa o Padace ?
Maxi
+1 #3229 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Maxi 2020-04-28 09:16
Co trzeba mieć we łbie żeby coś takiego zrobić taki rozpierdal no ale po nich można się wszystkiego spodziewać wszyscy wiedzą co to za ludzie .Żenada
Conscientia
-2 #3228 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-04-27 23:55
No Maxi, a w pracy na 100% jestescie najlepszymi kumplami i codziennie z braterską miłością poklepujecie się po pleckach.
Maxi
-3 #3227 SzokMaxi 2020-04-25 15:52
Znacie najnowsze nowiny o królu smierdzieli panu R.S co zrobił ze swoją zmorą rozwalił całe mieszkanie nawet płot bo musiał się wynisc to szok zostawał ruinę widziałem to na własne oczy zrobili demolke żeby jego ex i córka nie mogły tam zamieszkac
hot_woman_ever
+4 #3226 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.hot_woman_ever 2020-04-25 00:21
Rowerzysta niech jeździ rowerem bo ģak jeździł samochodem %%% to babe na rowerze przejechał i lejce zabrane
Conscientia
-2 #3225 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-04-24 21:33
Po co odpisujesz idiocie
Szfadzka
-3 #3224 Ludwik warSzfadzka 2020-04-24 18:08
O nas to ty się nie martw panie ludwiku war
Ludwik war
+3 #3223 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Ludwik war 2020-04-24 09:27
Jak ? Za siedzenie w chacie na tyłku ty chcesz kasę//? Weź ty jeden z drugim się opamiętaj! Żeby w ścianę, a nie pod budkę z piwem teraz będzie. I czym ty teraz zabłysniesz przed kumplami? Za siedzenie w chacie nikt nie płaci. Trochę pokory wam potrzeba. Nie będziecie przynajmniej kursować po nocach i budzic ludzi tymi pierdzacymi szortami.
Szfadzka
+3 #3222 PolinovaaaaSzfadzka 2020-04-23 20:28
Oby nie dopiero w lipcu oby nie, bo będą zeby w sciane
Hell
-3 #3221 PowrotHell 2020-04-23 20:25
Faktycznie powrót dopiero w lipcu macie? Ile będą wam płacić przez ten czas?
Pulkownik Chapsik
+1 #3220 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Pulkownik Chapsik 2020-04-22 10:45
Stolarzu Mebels, po powrocie do zakładu proszę się do mnie zgłosić, przedstawię Was do odznaczenia.
Dumny jestem z Waszej postawy. Inni pracownicy powinni brać Was za wzór.
Ddd
+4 #3219 FghhDdd 2020-04-22 09:55
Możesz mi trawe skosić jak ci sie tak nudzi
Stolarz
+2 #3218 MebelsStolarz 2020-04-21 10:55
Hejka coś już wiecie kiedy wracamy do firmy?? Nudzi mi się w chacie :))))
PIS-Janowy
+18 #3217 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-04-16 08:22
Wełna - a cos o organizacji rajdów rowerowych wokół Polinowej w epoce koronoświrusa.. .?
Conscientia
-2 #3216 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-04-15 19:57
Atmosfera jakie forum.
Forum jaka atmosfera.
_ Miłej lektury.
anonimowy szuka prac
-2 #3215 praca w polinowieanonimowy szuka prac 2020-04-15 15:35
Witajcie!

Na wstępie mej wiadomości chciałbym życzyć wszystkim Was zdrowia i pokoju duszy.

Zostałem zwolniony z pracy wobec czego będę starał się o zatrudnienie w innej firmie. W grę wchodzi polinowa. I teraz pytanie:

Nie mam doświadczenia w tapicerstwie i meblarstwie - czy są stanowiska do przyuczenia?
Na jakie warunki płacowe mogę liczyć w trakcie pierwszych miesięcy pracy?
Jak atmosfera w pracy?

Bardzo dziękuję za pomoc i przychylne komentarze.
Szymon Luźny
+7 #3214 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-04-08 12:05
No to mamy postój. Tera to z kibla nie wyjde ,osram się na $mierć.
Freydis ratuj, ty masz takie wysokie IQ.
Wełna
+11 #3213 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2020-04-07 17:03
Jusz siem nie mogem doczekać zajonca .mam dostac rower tszy kołowy. Starzejem siem i mi cienszko utszymać ruwnowage .
Szymon Luźny
+10 #3212 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-04-02 14:28
Freydis, ujrzawszy twe IQ zatkalo mnie.
To dzięki tobie skończyły się moje problemy.
Od 27 zero3 mam murowane zatwardzenie
Dziękuj€.
PIS-Janowy
+22 #3211 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-03-31 10:06
Freydis - widzisz, po raz kolejny pokazujesz, ze jestes tepy jak kidawa. Na tym forum masz zycie I wszyscy wiedzą, ze twoje IQ jest 3 razy wieksze od wełny czy innych robiących sobie jaja I wprowadzajacych tutaj troche życia. Gratulujemy ci. Mnie sie podoba - taki swojski klimat tutaj panuje a nie sztuczne napompowane rózbymi "ą i ę" z fejsa wzietymi mądrościami wykształciuchów zidiociałych. Lepiej zastanów się nad pytaniem Józki Łatwej z postu 3210 bo ciekawe jest ...>: ..
Józefa Łatwa
+1 #3210 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Józefa Łatwa 2020-03-31 09:46
Czy można uprawiac sex jak wszendzie jest korona wirus ? Szatnie są prz3cież codziennie odkażane
Sprawiedliwy
+14 #3209 ParanojaSprawiedliwy 2020-03-30 15:42
Piękny pokaz przy bramkach jak to się niby dba o pracowników a na halach jeden koło drugiego skandal postój pokryty urlopem i też wszystko gra a ludzie na tym portalu piszą o kiblach i pierdołach brawo dla was .
Cocacola do ferdys
+13 #3208 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Cocacola do ferdys 2020-03-27 16:39
Ić se stont w potskokach !!1!
Fracaj do zagżybionej łuazienki i sprawć czy stary lerzy w piwnicy tylko pijany czy morze nadźpany.
Freydis
-49 #3207 Niski poziom IQFreydis 2020-03-27 14:36
Conscientia z pewnością mam wyższy poziom IQ niż TY. Ale to nie znaczy, że wszyscy mają być tacy sami. Ty zmuszony jesteś pracować na III zmiany, żeby mieć na chleb, a ja pracuję kiedy chcę, taki przywilej dyrektorów.
Conscientia
+20 #3206 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-03-27 14:26
Halo Freydis!
Jestes oburzony?
Piszesz niczym jakiś doktor etyki, albo profesor filozofii.
Ale takie delikutaski tu nie zagladają, a jesli zagladaja to skrycie, nic nie piszą.
A ty piszesz. Czemu? Boś jest taki sam, jak ci, na ktorych sie tu oburzasz.
Zwykly dzban i pozer.
Freydis
-25 #3205 pozdrawiam prostakówFreydis 2020-03-27 13:30
Tak Drogi Panie, potwierdzam - padają muchy, komary i nawet szczury.
Poziom dyskusji pracowników firmy Polinova zwala z nóg. Jesteście prostakami i ośmieszacie się w sieci. Sami wystawiacie sobie świadectwo, dla Was nie liczy się nic, poza ubliżaniem, seksem i kilkoma głębszymi w weekend.
Przerażające to jest, że w XXI wieku mamy tak pustych obywateli, no ale cóż, w każdym kraju są jakieś czarne owce, w przypadku Wągrowca to ograniczeni pracownicy firmy Polinova.
Populus Nasum
+14 #3204 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Populus Nasum 2020-03-27 13:02
Taka prawda jest, że są ludzie w Polinovej, wokół których padają muchy.
padaka
+11 #3203 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.padaka 2020-03-25 11:23
Ja kfarantamme bedem robił w namiocie nad jęziorem
ja i bocian mamy płyn do dezynfecji firmy PACHOPOT o zapachu cebuli jak ktoś chetny to spszedam
Szymon Luźny
-10 #3202 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-24 17:06
Cześć wiaruchna!
Dawno mnie nie bylo, nic nie pisalem, bo ino w kiblu siedziałem od trzech dni ze sraką, a padla mi bateria w ajfonie!
Ale dzis udalo mi się wybiec do pokoju po ładowarkę i wrócić do wc z sukcesem : nic po drodze nie popuściłem.
Antoni
+7 #3201 Brawo PolinowaAntoni 2020-03-24 00:24
Wszyscy się izolują ale Polinowa gdzie tam, trzepie nadgodziny, przecież foteli nie może zabraknąć, to w końcu towar pierwszej potrzeby. Do myśli że można się zarazić koronawirusem ludzie się już przyzwyczaili i robią jak im karzą, nie dyskutują, jak w obozie pracy... Za to latem jak zaraza przeminie, wszyscy wrócą do pracy a Polinowa na przekór zrobi przestój 3 tyg...x A co!...
Szymon Luźny
-7 #3200 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-21 21:09
WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO TOALETY.
BRĄZOWE.
Szymon Luźny
-3 #3199 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-21 21:04
Już nie mam z tyłu gejzera. Tera jest to wulkan.
Nie wychodzę w ogóle z ubikacji, ponieważ nie zdążam do niej wracać.
Jestem pewien, to wirus.
Bambus
+1 #3198 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Bambus 2020-03-21 13:15
Tak jak bocian dezynfekcję robi
Zyczliwa
-5 #3197 WirusZyczliwa 2020-03-20 22:06
Padaka szkoda słów na twoja wypowiedź, ciekawe jakbyś się poczuł/a gdyby ktoś tak napisał o twojej bliskiej osobie
padaka
-7 #3196 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.padaka 2020-03-20 21:26
Życzliwa ale lodzika zrobiła a to już może być przyczyną zarażenia .
ryba
+6 #3195 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ryba 2020-03-20 21:20
W polinovej pracują setki ludzi i Gilewski z Sanepidu milczy a radnym poleca odwołanie sesji . Gilewski obudz się .
Zyczliwa
-1 #3194 WirusZyczliwa 2020-03-20 21:17
Ludzie za mało macie roboty ze takie głupstwa piszecie? A poza tym te osoby które rozbujały ta cała burdę mają pewność że to jest 100% prawdy? Znam osobiście ta szwaczke bardzo dobrze i mimo że jej mąż wrócił z Niemiec i tak przechodzi kwarantannę to Ona nie jest tak głupia jak jej koleżanki z jednej hali i zadbała o to aby mąż sam odbył kwarantannę a Ona z dziećmi przeniosła się do bliskiej rodziny i nie miała wogole styczności z mężem od czasu jego powrotu do Polski no ja się wogole dziwię ze koleżanka z jednej zmiany nie wiedziała o tym w końcu mieszkacie w jednej wiosce. Serdecznie pozdrawiam te życzliwe koleżanki i nie pojmuje jak można być tak zakłamana egoistka i nie pomyśleć że bezpodstawne oczernianie może zabolec druga osobę
Szymon Luźny
-1 #3193 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-20 20:45
Zakonczenie mojego przewodu pokarmowego (wylot) jest jak gejzer, pozostaje caly czas szeroko otwarty. I wyrzuca z siebie na zewnątrz mieszaninę rzadkiej cieczy i gęstego gazu.
Jak myślicie, czy to może być jakiś zmutowany koronawirus ? Odbytowirus ?
Czy uda mi się przekazać ten wirus teściowej ???
Zdziwiona
+5 #3192 SzwaczkaZdziwiona 2020-03-20 13:41
Taki czas a ludzie na siebie patrzeć nie mogą jeden na drugiego donosi ludzie opamiętajcie się prędzej czy później ktoś z waszych rodzin zachoruje a nie daj Boże umrze.
Polinowa polska
+6 #3191 Zapracowany tap😬Polinowa polska 2020-03-20 13:09
Euro dobrze stoi niech gościu za 5 tyś kupi maseczki do pracowników 😷żeby mogli pracować bez obaw. A pani z przygotowania umowy nie przedłużyć 😬😂😂😂😂😂😂👍🏻
Papa
+3 #3190 SmerfPapa 2020-03-20 13:02
Tej Dyziu skąd takie info ja lepsze mam mąż jednej pani z przygotowania też wrócił z Niemiec i 100 procent żadnej kwarantanny nie ma. 🤭z ciekawości dzwoniłem do sanepidu i powiadziano mi że każdy wracający 🤔z zagranicy przechodzi 14 dni kwarantanne🙄. No ale pani chodzi do pracy jeździ z ciotką a nie ciotka wzięła urlop bo się źle czuła pewnie złapała jakiegoś wirusa😷. To jest znieczulica. A może pani z przygotowania boi się że umowy jej nie przedłuża 😂😂😂😂. A dyrektor powinien właśnie to zrobić zatajenie takiej info. Teraz gdy wszyscy żyją w strachu 😬😱😱😱😱😱😱.
Szymon Luźny
-3 #3189 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-20 12:27
Nadal mam rozwolnienie, płynne i przeplatane gazowymi eksplozjami.
Znalazłem tez coś w klozecie.
I teraz wiem, to był kapuśniak mojej starej.
Bombel
-6 #3188 DumnaBombel 2020-03-20 10:17
Wczoraj jeszcze z dumą chodziła i mówiła, że jej mąż wrócił, ale wystarczy chapać jak osioł i majstrowa jak i kierowniczka kryją Cię w najlepsze. Jak klasyk mówi " zap**dalamy do ostatniego żywego".
Kicha
+1 #3187 Polinova plKicha 2020-03-20 09:31
Trzeba zadzwonić na policję niestosowanie się do nakazu kwarantanny to przecież jest kara 5000 tys. A pare osób to dobry zastrzyk
Robol
+3 #3186 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Robol 2020-03-20 08:10
Będą nas wywozic jak Włochów
A powiemy że nic się nie stało i do roboty przyjedziemy w niedzielę bo Kadra tak ustaliła.
Gja
+5 #3185 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Gja 2020-03-20 03:02
Brawa również dla ciebie. Skoro wiesz ze na zakładzie jest szwaczka która powinna być na kwarantannie to dlaczego sam nie zgloszisz tego odpowiednim organom. Mówisz że ona jest nie odpowiedzialna i nie myśli o innych że może zarazić a sam postępujesz jak ona. Bo gdybym ja wiedziała że taka osoba, która powinna odbyć kwarantanne przychodzi do pracy to w trosce o swoje bezpieczeństwo jak i swojej rodzinny czy innych ludzi od razu bym zgłosiła przełożonym, do sanepidu w szczególności.
Welur
-4 #3184 SlowoWelur 2020-03-19 23:46
Pewnie trzeba sanepidu bo inaczej nie podziałasz lala kręci za klaki i ją przycisnąć wszyscy w Polsce się stosują do kwarantanny Ksieżniczka ze szwalni ma wyjebane na drogiego człowieka Justyna nie daj se oczu mydlić jedna osoba nie zastąpi ci całej załogi pomysł o tym
Kroj
-3 #3183 WirusKroj 2020-03-19 23:36
Najlepsze jest to że facet miał gorączkę i był przeziębiony i ponoć do szefowej ta szwaczka mówiła żeby nikomu nie mówiła k.......a szok ci za g.....o łudzę ogarnijcie się ,a ty szwaczko masz jakiś mózg
Szymon Luźny
+2 #3182 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Szymon Luźny 2020-03-19 23:27
Mam obfite rozwolnienie,
płyn-gaz-katapulta.
Czy to może być wirus?
Tapicer
-3 #3181 WirusTapicer 2020-03-19 21:55
Trzeba to zgłosić majorowi bo przyniesie nam jakiś syf a my nie chcemy żeby nam firmę zamkli przez pazerną szwaczkę ,to co szefowa Justyna z tym nic nie robi
Koko
+1 #3180 WirusKoko 2020-03-19 21:47
Na szwalnie przychodzi szwaczka co powinna siedzieć w domu na kwarantannie bo mąż jej wróciło domu z Niemiec teraz w środę i przełożone o tym wiedzą albo szwaczka je oklamuje
eryk
+2 #3179 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.eryk 2020-03-19 19:41
KORONA niemcy mają to po swoich przodkach że Polak jest tylko numerem i jazda do roboty i tak macie szczęście że Was batem nie popędzają
axep
0 #3178 Zlikwidowac internet psychicznymaxep 2020-03-19 16:08
Zlikwidować internet wyłączyć kpmputery idiotom ! O 14 plus minus ale o innych godzinach także. Wypisują swoje idiotyzmy na forach. Zabrac im klawiatury, wyrwać gniazdka ze ścian, monitorem pierdalnąć w pusty łeb i zamknąć. Od tego są zakłady. !
KORONA
+5 #3177 BezpieczeństwoKORONA 2020-03-19 15:35
Jestem zaniepokojona. Polinova wciąż pracuje. Nie wprowadzono żadnych zmian w organizacji przerw na stołówce. Wiele osób gromadzi się jednocześnie w jednym pomieszczeniu. Sklep zakładowy obsługiwany jest przez okienko, ale kolejka do okienka jest długa, człowiek przy człowieku.
pexa
-2 #3176 zlikwidować parking Polinovpexa 2020-03-19 11:11
zlikwidowac parking samochodów osobowych przy Polinova ! O godz 14 plus/minus wyjeżdżają wszyscy i blokuja drogę! Ponadto wpychają się na siłę na nie swój pas ruchu ! Zlikwidować. Od tego dsą autobusy !
PIS-Janowy
-2 #3175 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-03-19 07:38
Wełna - a spirytós do dezynfekcji pedałuf i siodełek bendzie?
Współpracownica
+1 #3174 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Współpracownica 2020-03-18 23:18
Ja tam wole połknąć jak ćpać.
Cocacola do @@@@@@@
+8 #3173 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Cocacola do @@@@@@@ 2020-03-17 23:14
Ić stont !!1
@@@@@@@@@
-13 #3172 wełna-debilko@@@@@@@@@ 2020-03-17 20:21
A Tobie wełna idiotko ktoś kutasa do mózgu wbił?Dawno nie czytałem takiej Polszczyzny
Wełna
+12 #3171 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2020-03-17 19:55
Zapraszam na Rowerowy Rajt pszecif wirósowy. Fszyscy na rowery zrupmy coś razem przecifko tej epidemi. Fpiontek popołudniu. A w pracy proszem myć rence. Pozdrawiam całom polinove
Byly pracownik
+14 #3170 Byly pracownikByly pracownik 2020-03-17 12:20
Zwolnilem sie jakis czas temu i teraz po czasie zauwazam ze byl to jednak bardzo dobry wybór. Zarabiam więcej, bez zadnego stresu i bez tych wszystkich falszywych ludzi wokół. Teraz tylko czasami wchodzę sobie tutaj na forum i czytam te wasze wypociny zeby sie troszke pośmiać hehehehe. Zapier..... Dalej po 10h za 2tys na akordzie Niemcy niedługo tez będą mieli kwarantany i muszą miec na czym te swoje tłuste dupska posadzic.
xzcxz
+19 #3169 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.xzcxz 2020-03-17 11:54
Największa firma w powiecie ale i największe pizdy tam pracują . Zero związków boją się niemców takie popychadła które dostaną kopa i jeszcze podziękują
Jhol
+12 #3168 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Jhol 2020-03-17 08:26
Współczuję wam i rozumiem, że się boicie . Może dopóki sytuacja się nie wyjaśni żądajcie od pracodawcy maseczek, nie zbliżajcie się zbytnio do siebie, ograniczenie kontakt słowny- podczas mówienia niestety "plujemy" . No i wstrzymać się od kontaktów z kumplami którzy z kasą wrócili wiadomo skąd i być może z czymś jeszcze.Trzymaj cie się!
Premia
+11 #3167 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Premia 2020-03-17 07:52
Jak zwykle dali się zastraszyc i pomiatać sobą .
Conscientia
+11 #3166 StrachConscientia 2020-03-17 07:11
No i jak 2 zmiana wstales i wyszedles o 22.00 vzy tylko patrzyles na innych?
Skonczylo sie jak zwykle na warczeniu spod stolu hehe.
2 zmiana
+14 #3165 Strach2 zmiana 2020-03-16 20:37
I każdy siedzi i gada pod nosem boi się powiedzieć głośno... szare człowieczki.... . Niech jeden wstanie i wyjdzie za nim reszta nie zwolnią wszystkich a w takiej sytuacji nie mogą nawet zwolnić jesli boimy się o zdrowie swoje i swoich rodzin. Na co czekamy aż jednego po drugim zabije epidemia sytuacja jest w Polsce coraz gorsza. Pracownico pracowniku kolego koleżanko wyjdźmy o 22.
oji
+11 #3164 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.oji 2020-03-16 20:09
Co na to syn milicjanta Gilewski z sanepidu
Ja
+15 #3163 ZdrowieJa 2020-03-16 18:58
Moja żona robi u was i powiem tak zostałem w domu z dziećmi nie wychodzimy ale co to daje jak ona ma kontakt z setkami ludzi w zakładzie i co daje nie wychodź zostań w domu!!! Jeszcze nadgodziny i groźby od pracodawcy że jak wyjdą to będą konsekwencje a czy pracodawca weźmie na siebie konsekwencje gdy pochoruje się moja rodzina czy rodziny pracowników. Czy w tej sytuacji nawet prezesi kierownicy nie mogą nic zrobić po cholere teraz kanapy skoro za chwilę może nas wymrzec tyłu że nie będą one już nikomu potrzebne. A może żonę do izolatki zamykać żeby kontaktu z dziećmi nie miła kuźwa prezesie zrób raz coś dla ludzi nie myśląc o kasie bo każdy pracownik w tej chwili siedzi w stresie i nie wie co robić!!!!
katol
+8 #3162 Robolkatol 2020-03-16 13:55
Robol twoj kierownik nie zlapie syfa bo siedzi biurze.
Robol
+10 #3161 RobolRobol 2020-03-16 08:20
Nasze kierownictwo strach wstrzymać produkcję lepiej złapać syfa i zawieść do domu w rodzinę i bliskich .Tak robią tylko ludzie którzy nie potrafią zarządzać produkcją i nie dbają o pracownika zdrowie.
Będę przed 5 rano w
+12 #3160 Jestem idiotąBędę przed 5 rano w 2020-03-15 23:54
Nie liczę się z rodziną nie liczę się że swoim zdrowiem i bliskich bo muszę spłacać kredyt udawać durnia który w zyciu6 coś osiągnął
Conscientia
+10 #3159 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Conscientia 2020-03-15 23:51
Zabrakło podPISu: matka trojga dzieci każde po innym tatusiu.
Koronawirus
+12 #3158 Czy jutro idziemy do pracyKoronawirus 2020-03-15 22:26
Bądźmy mądrzy. Firma będzie miała straty ale cały świat będzie je ponosił gdy stanie a musi stanąć cały świat bo ktoś tak sobie wymyślił. Więc posadźmy dupy w domach na jakiś czas... A wy szarpacze i niewolnicy dużych wydajności i chciwości te wasze ciułane grosiki 4 tysi pójdą w pizdu na lekarstwa kredyt we frankach i 18 lenie auto udając że die w życiu coś udało z 3 dzieci w tym 2 nie wasze. Pozdrowienia z zachodu...
Xyz
+13 #3157 StolarzXyz 2020-03-15 17:34
Ta cała firma to same lizusy inni zapierdzielaja a drudży na GK przeważnie hukla po 22.00 u coli na zmianie a komputer za mały. Jak nie ma foteli to biedakom krzywda się dzieje i tak samo jest na hapekach
Pracownik
-2 #3156 TechnologiaPracownik 2020-03-15 16:51
Masakra modelarnia co masz na myśli że technologia najgorsza? Dlaczego patologia? Może sam z patologii wychodzisz co? Mądry na forum w robocie dupa ha ha ha
Żanklod wan Daun
+10 #3155 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Żanklod wan Daun 2020-03-15 13:51
Bug szczyg zamykać zakłuad ja mam akord
Koronawirus
+21 #3154 ZamykamyKoronawirus 2020-03-15 01:49
Z obawy przed koronawirusem i jego pandemią zamknijmy produkcję na jakiś czas. To są tylko meble nic nie znaczą. Nasze zdrowie najważniejsze 😊😊😊
Modelarnia
+1 #3153 MasakraModelarnia 2020-03-14 23:00
Technologia to najlepszy dział taka patologia tam pracuje ze masakra głowę do gory nosza a hamy ze brak slow wiadomo o kogo chodzi
Wymię rurzy
+11 #3152 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wymię rurzy 2020-03-14 21:30
Kierowca mial koronkowe gacie w szoferce i bylo mu duszno bo byly brudne
Ja Ishmael
+11 #3151 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Ja Ishmael 2020-03-14 10:47
Cudza żona (gdy jest cudza) dobrze daje,
Ale potem juz nie cudzą ale własną się staje,
A jako własna dalej (jako cudza obcym) daje
Bo kto ma we łbie najebane, temu tak zostaje.
PIS-Janowy
0 #3150 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-03-13 21:35
Zygi (post # 3139) I to jest własnie właściwe podejście do życia i słuszny wybór :) ....!
Andżej Spuźniony
+10 #3149 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Andżej Spuźniony 2020-03-13 21:14
Jo mom brutne rece jak sie wyprużnie i w klopie papieru ni e ma. Ale jak jes papier to tez czasem za malo nabiore, albo misie palec zeslicgnie i tez wtedy mam bronz na ręce.
Tekla z homaguw
+10 #3148 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Tekla z homaguw 2020-03-13 16:33
Muj stary to nawet w swienta Boszego Nagrodzenia jak wyszet z kibla, to miał rence czorne jak po czyszczeniu pieca chutniczego. Tak zawsze ma, czy to do żarcia czy to po sraniu, czy jak siem do mnie zabiera, to mi pod pachami troche wytrze.
Cezar
+12 #3147 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Cezar 2020-03-12 22:14
Prosze nie straszyc ze bedom choroby.
Zaden stuprocentowy stolarz klejarz czy tapicer nigdy nie myje rąk ani po sraniu ani po sikaniu.
I nie spłókuje.
Ice
0 #3146 PpzytywnyIce 2020-03-12 08:13
Ciekawe co z Tym kierowcą?
POkurcz
+10 #3145 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.POkurcz 2020-03-11 16:18
M
Mam akord. Nie będe mył rąk.
tey
0 #3144 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.tey 2020-03-10 21:46
Weź se zrób kolonoskopie, to będziesz mógł stękać jak stara baba podczas gwałtu termosem na zakrystii.
Ja chce żyć
+11 #3143 Dejta maskeJa chce żyć 2020-03-10 19:49
Czy ktoś bada chodzących niemców po hali?
Klopson
+10 #3142 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Klopson 2020-03-04 20:49
Czy Iskra jest z chin? Bo może mieć korona wirusa
emce kfadrat
+11 #3141 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.emce kfadrat 2020-03-01 22:08
Własnie dobre pytanie tera
był taki ajlove cudza żona ?
był i zninoł ?
Piąta klepka
+11 #3140 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Piąta klepka 2020-02-25 21:39
Współpracownice i żonę kolegi na raz
Brać?
czy nie brać?
Oto jest dymanie
zygi
+6 #3139 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.zygi 2020-02-24 22:13
Ja tam wole puknąć współpracownice jak ćpać .
Ja Ishmael
+9 #3138 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Ja Ishmael 2020-02-24 21:46
.Każdy ktoś lubi inne coś
.życie bywa pokręcone
.jeden wciąga narkotyki
.inny puka cudzą żone
Borton
+4 #3137 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Borton 2020-02-24 20:54
Jestem tapicerem jednej z firm wągrowieckich i mam problem z narkotykami codziennie biorę przed pracą i w czasie pracy zeb y mieć lepszą wydajność moi koledzy też biorą boimy się nalotu z narkotestami. Przełożeni również mają problem.
kolo
+1 #3136 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.kolo 2020-02-18 22:18
Zrobimy zrzute a Wełna zawiezie rowerem prezenty do Gębarzewa
Wuatca pjerś cieni
+11 #3135 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wuatca pjerś cieni 2020-02-18 20:14
Czy będzie jakaś zrzuta albo wyślemy paczki dla naszych kolegów co pojechali na wczasy?
PIS-Janowy
+2 #3134 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.PIS-Janowy 2020-02-17 23:27
A gdzie Wełna? Czas na rowerowe wycieczki wokół Polinowej przecia... Wiosna idzie!
Kapitan Bomba
+2 #3133 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kapitan Bomba 2020-02-17 22:02
Joorek, jak to muwiom rzycie nie znosi prószni
Matix
-1 #3132 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Matix 2020-02-17 20:46
Draqla strzelił z dupy
Chwc
+18 #3131 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Chwc 2020-02-16 21:21
PROMYKU,
Promyczku najdroższy,

czy myślisz, że ktoś z wyższym wykształceniem będzie tu ładnie pisał, żeby zostać zidentyfikowanym?
Uważasz, że kadrowa będzie tu używała słów i symboli charakterystycz nych dla jej branży, a kierownik wydziału będzie pisał jak kierownik, cierpliwie i z przekonaniem jak u kierownika?
Że technolog napisze fachowo o niuansach tworzonych przez siebie rysunków i problemach z obrazowaniem 3D?

Otóż nie.
Każdy tu udaje kogoś innego, każdy pisze jak pisze, celowo kaleczy, wygłupia się, i ukrywa za fatalnymi błędami.
Ci ludzie, popełniający błędy nie są analfabetami, jak twierdzisz.
Ci ludzie, którzy tutaj piszą, są bardzo inteligentni.
Ci ludzie są bystrzy.

Teraz proszę zastanów się - kto jest analfabetą bez pomyślunku i umiejętności logicznego myślenia.
Napisz tu koniecznie do jakiego wniosku doszedłeś i ładnie przeproś ludzi, których obraziłeś.
Brzydko PROMYCZKU, bardzo brzydko!
obeiktywny
+14 #3130 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.obeiktywny 2020-02-15 17:03
Promyk ale przyznaj się mój koguciku, sam też nie błysnąłeś swoimi wypocinami. Popatrz jak ja fantastycznie prowadzę zdania. Kropki, przecinki, cudowne przymiotniki. Ucz się ode mnie Promyczku mój jedyny. Pozdro
tqdw
+8 #3129 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.tqdw 2020-02-13 22:17
Do poprzednika - czy Ty idioto myślisz że na tym portalu piszą tylko soby młode , po drugie nie każdy jest polonistą . Także zamknij kopare.
Promyk
-20 #3128 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Promyk 2020-02-13 22:11
Na tym portalu to sami analfabeci, trzeba się cofnąć do pdo podstawówki. Jak się poczyta niektóre opinie to ręce opadają, wstyd, kaleczycie nasz polski język. :oops:
Jurek
+5 #3127 Wielka suszaJurek 2020-02-13 16:46
Wielka susza nastała..
Jasiu F.
+8 #3126 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Jasiu F. 2020-02-05 21:53
Nieprawdda.
Ma zostac konstruktorem betonowych rakiet odpadowych z napędem kartonowym od CRów po przeszczepie podlokietnika.
Ze specjalizacją otolaryngologic zną w zakresie chorób zwyrodnieniowyc h stawu z grzybami po serze w górnej szczęce.
Bo ma pozwolenie od mistrza ceremonii pożegnalnych w palacu arcybiskupim na pchanie w poprzek wózka widlowoogrodnic zego z napedem na uchwyt od stanika na lewą pierś na plecach.
I tyle w temacie co macie brudne gacie.
Ruda
+11 #3125 BocianRuda 2020-02-05 17:52
Też to słyszałem jako kieras ds odpadów komunalnych ma być na cały powiat szok ducha lepsza niż prezesa
KakmenWRC
+14 #3124 dostalKakmenWRC 2020-02-05 07:01
Bocian podobno dostał oferte cieplej posadki w urzędzie i sie nie oglada.... i dobrze robi 10 kola do lapy ponoc i dodatki za staz pracy nie to co tutaj
Artur Wluczykij
+6 #3123 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Artur Wluczykij 2020-02-05 00:59
Kilka słów na temat Bociana???
Chwc
+8 #3122 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Chwc 2020-02-03 22:15
No panowie realista i Edek,
coraz bardziej podoba mi sie wasza ynteligentna wymiana zdań.
Własnie zaparzyłem herbatę i z wypiekami na twarzy czekam na ciąg dalszy tej pasjonującej dysputy na waszym poziomie.
Proszę kontynuować (= waszym językiem: napieprzajcie się dalej).

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Odwiedza nas 74 tys. Internautów miesięcznie, generując 900 tys. odsłon
  • Mamy najwięcej fanów spośród wągrowieckich redakcji
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.