• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 464967

POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.

POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.

62-100 Wągrowiec, ul. Polinova 1, wielkopolskie
tel. (067) 268 03 41 , fax (067) 268 03 62 


Dodaj opinie o "POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.

Komentarze   

Wełna
+11 #3104 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2019-11-11 21:47
Ile zjedliście rogali na Marcina? Muszem siem pszyznać ze ja zjadłem 4 a teras na rower .zdrowym ciele zdrowy duch
Do mistrza wlamywacz
+4 #3103 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Do mistrza wlamywacz 2019-11-09 14:17
Sie zawziales mistrzu czy wlamywaczu na Danielka.
Ciastkiem cie nie poczestowal ze taraz tak skomlesz?
Ostatnia rurke z bita śmietaną zjadł zanim ty se ja wsadziles do buzi?
Mistrz
+2 #3102 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Mistrz 2019-11-02 18:50
Danielek i jego ekipa nikt ich nie rusza z hama na Pana A
Wełna
+16 #3101 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2019-10-28 20:15
Sprzedam fokusa kombi kolor modrakowy 1500zl beswypatkowy
Wlamywacz
-4 #3100 DanielekWlamywacz 2019-10-25 20:18
Jak tam q firmie daniele rządzi hahaha tokspinem nadal żarcie górą i Lizanie D.......py prezesowi szowinista kobiet który nie uważa słów krytyki pan i władca tylko w zakładzie
123
+18 #3099 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.123 2019-10-18 11:16
Prawda jest taka, że w tej firmie rządzą pracownicy a nie zarządzający, żądania wielkie ale od siebie tylko minumin.. "bo mi się należy", nie podoba się? To firmę trzeba zmienić, narzekają narzekają a i tak w tym samym miejscu siedzą co siedzieli!
Klops
+24 #3098 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Klops 2019-10-14 20:05
Klopsowi brat wybiera komplety na szwalni
Wełna
+20 #3097 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełna 2019-10-14 20:03
Z okazji wygranej PiS zapraszam na WYBORCZY RAJD ROWEROWY muwie wam rowery som ekstra. Jak chcecie dobre komplety to pszyjćcie
44.81
+9 #3096 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.44.81 2019-10-13 21:13
Cytuję Majster:

''Do roboty się weźcie a nie komentować''

Bardzo nietrafnie pseudo dobrałeś do takiej wypowiedzi.
Jakby majstrowie pracowici byli...
12r4
+39 #3095 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.12r4 2019-10-09 21:30
nikim
Kapsik
+40 #3094 Co jest grane ?Kapsik 2019-10-09 20:57
Kim właściwie w tej firmie jest Robert Kośmicki?
Majster
+7 #3093 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Majster 2019-10-08 12:26
Do roboty się weźcie a nie komentować
eS
+2 #3092 Do widełeS 2019-10-08 12:17
Sprawiedliwy, po Twoim wpisie myślę że jesteś na odpowiednim miejscu, żeby [email protected]#ć na produkcji. Chociaż mam podejrzenie że czasem możesz pracować w zakładzie obok 🤔 i mieszasz ręcznie tam te zbiorniki .
ziuta
+4 #3091 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ziuta 2019-10-07 21:56
oj widze ze ziuta sławy co on tam robi kartki przewraca czy wazeline leje do Danielka
szwalnia
+35 #3090 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.szwalnia 2019-10-07 21:52
a jak tam na szwalni jeszcze rzadzi fit figura co d......y reszcie lize zeby utrzymac siebie i rodzinke??????? ??????????
sprawiedliwy
-3 #3089 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.sprawiedliwy 2019-10-07 21:50
co komentarz puszczał ktos z tokpspinu no nie wiem czy nikogo to nie interesuje ze reszta ludzi pizga na norme zeby zarobic a biuro pana Danielka siedzi i tylko żre i ma płacone wiecj niz ludzie produkcji no ale to nie rodzinka i temu i znajomi czy tutaj jest wsztsko wedlug was ferrr
ALE DANIELEK RZADZI Z SWOJA EKIPA hahaha oj siue DUDA za niego wżmie haha
jojo
+1 #3088 FIBER ENERGY I RCI POZNAN spzoojojo 2019-10-03 15:04
Firmy z Wagrowca i okolicy! uważajcie na te firmy !!!!To przekretasy i oszuści!!!!Zale gaja z wyplatami,z zaplatami do innych firm za pobrany towar.Licza tylko na wyciagniecie zaliczek od innych i czy im uda się wyciagnac pieniądze z UE!!!!!!Przoduj e w tym RCIsp.zoo z prezesem Romanem SZ. Pomaga mu w tym Jaroslaw H.i syn.Hulaj dusza !!!!!
Zenden
+2 #3087 BoudewijnZenden 2019-10-03 14:19
Tak.
Bolo
+3 #3086 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Bolo 2019-10-02 21:39
Słyszeliście coś o trybie 2 zmianowym dla całego
Zakładu?
eS
-4 #3085 WtfeS 2019-10-02 19:57
Tego nie da się czytać 😆 haha.. jakaś interpunkcja , cokolwiek , zlituj się człowieku. Z resztą czego ty się chwytasz... jakieś gówno warte fakty . Znajdź jakieś ciekawsze zdarzenia z życia firmy. Ludzie nie mają co czytać :)
Sprawiedliwość
+4 #3084 TokspinSprawiedliwość 2019-10-01 18:32
Czytam wasze komentarze i śmiać mi się chce najlepiej jest w biurze na topspinie tam muza była na Full śniadanie co 1h mikrofala z lodówką w szafie i kierownik liliput który swoje ego które ma obniżone egi ma sie za pana i czujac chodz w pracy wladze wrzuca z biurka ludziom rzeczy A kobiety gnębi widać to po brygadzistkach bo nie można mu się wstawić przeciw jego zdaniu Ale lizusy z biura środkowego by was nauczyli jak to się robi szczególnie rodzinka sk...... Z Adriankiem na czele
wełna
+19 #3083 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.wełna 2019-09-25 21:47
Padaka oddej te radio bo cię z nim widziołem jak jechołym Kcyńską na rowerze
Hopek
+16 #3082 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Hopek 2019-09-25 21:07
Błyszczyk kupił mondeło i już silnik zarżnął a teraz chce sprzedać . Ogolnie widać że po dachowaniu to samo padaki ksara picasso zajechana
TAPPOL OK
+10 #3081 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.TAPPOL OK 2019-09-22 22:05
W Tappolu jest ok.
Kola jest w Polinovie.
Ja
+2 #3080 ;-)Ja 2019-09-21 13:06
Przyjdz zobacz a się przekonasz praca jak wszędzie swoje musisz zrobić żeby zarobić , praca akordowa ale zarobki spoko i atmosfera na pewno 100 razy lepsza niż w obozie pracy Polinowie :P :P :P
onaczylija
0 #3079 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.onaczylija 2019-09-16 19:43
Hejka ja też z pytaniem o tap pol, jak jest? Jak z kasą, z weekendem? I czy na kroju jest trudno?
Gosc
+11 #3078 OBÓZGosc 2019-09-11 22:35
W powiecie Wągrowieckim wiadomo iż Polinova jesT dobrym pracodawcą , ?mimo to ludzie krecą głową i z npogarda wypowiadają się na temat pracy w Polimovie .PROBLEM stanowią ludzie w tej firmie Chamstwo , CHAMSTWO Chamstwo a w szczególności w segmencie gdzie praca jest w trybie akordowym .POLINOWA OSTATECZNOŚĆ.Pi eniądE to nie wszystko.Opinia Polinovy wisi na włoslku od lat
Ja
+7 #3077 Tappol kontra Polinowa;-)Ja 2019-09-11 17:56
W Tappolu jest zaje fajnie nie to co w Polinowie jeden drugiego by w łyżce wody utopił u nas jest miła spokojna atmosfera oczywiście spiny się zdarzają co jakiś czas ale to normalne nic wielkiego każdy by chciał tu pracować ale nie każdy może niestety , Polinowa niech się do nas nie wybiera żeby nie robić niepotrzebnego zamętu siedzcie u siebie u waszego wodza :P :P :P
Pracownik
+6 #3076 JanPracownik 2019-09-08 12:38
Ta reklama w radiu to same bzdury ludzia mydla oczy.
palina
+2 #3075 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.palina 2019-09-03 22:44
No właśnie, a jak jest w Tap Polu w WRC? jakieś opinie?
Był syf
+5 #3074 Jest syfBył syf 2019-09-02 23:04
Tak fajnie sympatycznie i milutko promuja ten zaklad a kazdy kto tam robi wie jak jest starych pracownikow nie szanuja a nowych szukaja juz od 4 lat... Coo mieli tapicerzy byc z tap polu i byli zobaczyli porobili i wrocili do Słonaw
Sigmar
+5 #3073 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Sigmar 2019-09-02 07:52
W każdym dużym zakładzie tak jest że nowy pracownik na start dostaje taką samą stawkę jak stary, jest to niesprawiedliwe wiadomo ale często jest też w tym wina starszych pracowników którzy bojąc się o pracę wolą milczeć niż wspólnie zastrajkować i coś ugrać.
Zenek
+6 #3072 Robię bo chceZenek 2019-09-01 23:01
Przyjmują nowych pracowników a starych nie szanują tylko pozbywają się wszystkich bez powodu ha ha
Robie
+13 #3071 Bo muszeRobie 2019-08-30 00:33
Szukaja tapicerów i szwaczki a swoich pracownikow szjanują i dają wypowiedzenia
dfv
+11 #3070 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.dfv 2019-08-29 17:04
Granda - role się odwróciły i generała obracają
JA !!!
+4 #3069 Praca od zaraz !!!JA !!! 2019-08-29 16:50
Hej ludziska czy ktoś z was jest chętny do pracy na kroju ovaty to składajcie CV do zakładu TAPPOL praca od zaraz !!! :-)
Granda
+10 #3068 MpGranda 2019-08-28 19:42
A General PM ktora tam teraz obraca hę?
Granda
+13 #3067 MpGranda 2019-08-28 19:41
A major z którą tam teraz rządzi?
Sigmar
+8 #3066 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Sigmar 2019-08-27 11:34
Ładną macie reklamę w radiu, aż chce się CV składać :>
Wełma
+48 #3065 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełma 2019-08-19 23:45
W młodym ciele młody duh. Zapraszam na rajd rowerowy około zakładu Start jutro po pracy
Zapisy u mnie na pszerwie . Wpisowe 20zl na mecie czekajom pyszne kanapki i grochufka
Makita
-59 #3064 postójMakita 2019-08-12 14:54
nudzi mi się w tym domu.
Wełma
+62 #3063 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Wełma 2019-07-18 19:16
Zachencam do kożystania z rowerów miejskich /sam jerzdżem rowerem codzienie. Lubiem sport i piłkę nożnom jazde rowerze i żuty kolor. Pozdrawiam mojom załogę z tapicerni
Lesiu
+60 #3062 PierdyLesiu 2019-07-04 13:16
Pierdy to w zaopatrzeniu roznosza. Tam się drzwi nie zamykają.
Ex
+60 #3061 UEx 2019-06-29 07:26
Kiedy macie przestój?
Adas12
+62 #3060 NadgodzinyAdas12 2019-06-28 00:32
Hej czy na popołudniu nadal tapiecernia ma nadgodziny do 24??
Michaś
+61 #3059 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Michaś 2019-06-19 22:54
Nieroby do biura po macierzyńskim wracają. Kawa i ciastka w domu nie smakowały lepiej z koleżankami zjeść i pierdy cały dzień opowiadać zamiast za pracę się wziąść. Po co takich ludzi z powrotem przyjmują którzy się nie nadają :-?
kolo
+60 #3058 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.kolo 2019-06-18 12:05
Racja pisze o wielkich wykształconych a zero przykładu ukończonych uczelni. Bicie piany i popwyższenie swego ego że pracuje się w biurze.
Skorp
-60 #3057 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Skorp 2019-06-18 07:36
Cytuję eac:
Skorp - widzisz idioto nawet jednego przykładu nie potrafisz podać Sam zapewne cipo jesteś po podstawówce


Żółć Cię zalew Cipo kiedy inni mają lepiej jak Ty. Nie skończyłeś pewnie podstawówki i teraz jedyne co potrafisz to tylko innych obrażać. Podaj swoje dane to wtedy porozmawiamy Cipo.
eac
+60 #3056 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.eac 2019-06-17 23:03
Skorp - widzisz idioto nawet jednego przykładu nie potrafisz podać Sam zapewne cipo jesteś po podstawówce
wielkanoc
+60 #3055 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.wielkanoc 2019-06-17 21:52
Cytuję efo:
Skorp napisz co za wybitne uczelnie skończyli ci co siedzą teraz w pomieszczeniach z klimą ?


Kaufland.
efo
+61 #3054 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.efo 2019-06-17 17:52
Skorp napisz co za wybitne uczelnie skończyli ci co siedzą teraz w pomieszczeniach z klimą ? Dalej cipo czekam na wyczerpującą odpowiedz
Skorp
-60 #3053 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K. — er4Skorp 2019-06-17 13:44
Było trzeba się uczyć to też byś siedział w pomieszczeniu z klimą
er4
+61 #3052 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.er4 2019-06-13 23:44
Jak jesteście cipami to zapierdalajcie w tym upale Tylu Was tam pracuje a nie potraficie zawalczyć o swoje
Arek
+60 #3051 LostArek 2019-06-13 23:12
Cytuję Ggx:
Na tapicerni duchota , skwar , +40 a majster i kierownictwo siedzi w klimie i patrzy jak bydlo sie poci

Same kierownictwo niech zapier.... w te upaly
Ggx
+60 #3050 LldjdjGgx 2019-06-12 09:07
Na tapicerni duchota , skwar , +40 a majster i kierownictwo siedzi w klimie i patrzy jak bydlo sie poci
tetetere
+60 #3049 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.tetetere 2019-06-05 11:06
Cytuję Klima:
Ile dziś jest stopni na hali?

30+
Klima
+60 #3048 Konkurs!Klima 2019-06-04 12:35
Ile dziś jest stopni na hali?
Któż
+60 #3047 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Któż 2019-05-29 16:28
Cytuję Złoty Pińćdziesiont:
Cytuję Kordian:
Nikt nie chwali, nikt nie narzeka.

Jakie podwyzki byly?


Dostałem 150 groszy więcej.
Magazyn

A co tam słychać u BocIaNa?
Złoty Pińćdziesiont
+60 #3046 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Złoty Pińćdziesiont 2019-05-20 22:06
Cytuję Kordian:
Nikt nie chwali, nikt nie narzeka.

Jakie podwyzki byly?


Dostałem 150 groszy więcej.
Magazyn
Tapicery
-60 #3045 Adi wracaTapicery 2019-05-20 20:26
Adi wraca na montaż? Czy to prawda
Kordian
+60 #3044 Podwyzki dostalismyKordian 2019-05-20 07:59
Nikt nie chwali, nikt nie narzeka.

Jakie podwyzki byly?
maru
-60 #3043 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.maru 2019-04-22 15:35
juz niedlugo parowy tom lawke wsadze wiecie gdzie wam
Stachu Posuwacz
+60 #3042 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Stachu Posuwacz 2019-04-18 22:36
Cytuję Piotrek:
Cytuję Stachu Posuwacz:
Cytuję radek:
Cytuję ro bert:
Radek wszystkie są fajne

MÓWISZ?


Oczywiście.
Fajne są przed, w trakcie, i po.
Ale w trakcie są najfajniejsze.



Jest na czym oko zawiesic?


Jeśli pracujesz, to sam wiesz/widzisz.

Jeśli nie pracujesz, to po co pytasz?
Zatrudnisz się, żeby sobie na laski popatrzeć?
Nie wierzę
Piotrek
-60 #3041 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Piotrek 2019-04-10 21:13
Cytuję Stachu Posuwacz:
Cytuję radek:
Cytuję ro bert:
Radek wszystkie są fajne

MÓWISZ?


Oczywiście.
Fajne są przed, w trakcie, i po.
Ale w trakcie są najfajniejsze.



Jest na czym oko zawiesic?
Stachu Posuwacz
+60 #3040 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Stachu Posuwacz 2019-04-10 20:59
Cytuję radek:
Cytuję ro bert:
Radek wszystkie są fajne

MÓWISZ?


Oczywiście.
Fajne są przed, w trakcie, i po.
Ale w trakcie są najfajniejsze.
radek
-60 #3039 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.radek 2019-04-10 20:19
Cytuję ro bert:
Radek wszystkie są fajne

MÓWISZ?
ro bert
+60 #3038 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ro bert 2019-04-10 18:34
Radek wszystkie są fajne
radek
-60 #3037 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.radek 2019-04-10 17:07
Jakies fajne dziewczyny?
AKuraAkaczka
-60 #3036 POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.AKuraAkaczka 2019-04-10 15:27
Cytuję brodacz:
co za jebnięta firma same kapusie i oszołomy weźcie się do roboty a nie za komentarze


Jak pracowałam w Kauflandzie też mi donosiły moje przydupaski i to bez przymusu.
pichu
+60 #3035 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.pichu 2019-03-29 18:52
Król palet jeszcze u Was pracuje ?
byk
-60 #3034 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.byk 2019-03-25 06:13
Cytuję Bodzio:
Cytuję Spoks:
Cytuję Piti:
Cytuję Spoks:
Heja...jeśli ktoś kojarzy taką szczupłą laskę Kingę W. to nto niech pozdrowi ją od cichego (jeszcze) wielbiciela...niedługo czeka ją niespodzianka😉

Kinga ze wschodu ,siostra Asi ?

No dokładnie ta😊jakieś sugestie w tym temacie?złośliwe komentarze mnie nie interesują 😒

Na dzień kobiet wszystkie panie dostaną kwiatka. Na tłusty czwartek było po pączku . Taki myk majora ,żeby podkupić was .hihi .żal. pl

Nie żaden myk prostaczku, tylko kultura i tradycja. Ale skąd patolologia ma to wiedzieć
byk
-60 #3033 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.byk 2019-03-25 06:10
Cytuję Maxi:
Padaka nadaje się do dezynfekcji😨😨

Do dezynfekcji nadają się wszyscy prowadzajacy kiejtry. Poczytaj sobie jakie robole w sobie mają.
A. Ldi
+60 #3032 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.A. Ldi 2019-03-24 21:48
W Aldi bedom fajne bezrękawniki, pikowane czerwone.
Damskie.

Kola takie nosi.
Maxi
+61 #3031 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Maxi 2019-03-08 11:38
Cytuję Maxi:
Cytuję Maxi:
Cytuję Meri:
Cytuję bocian:
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?

Bocian jest coś takiego jak PERSPI block.
Albo czasami mydło wystarczy
Tyczy się to też ciebie Robert S.

Maks

padaka nadaje się do dezyfekcji😨

Cytat:
padaka niby chory A śmiga po mieście i remonty robi
Maxi
+60 #3030 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Maxi 2019-03-08 11:25
Padaka nadaje się do dezynfekcji😨😨
Maxi
+60 #3029 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Maxi 2019-03-08 11:24
Cytuję Maxi:
Cytuję Meri:
Cytuję bocian:
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?

Bocian jest coś takiego jak PERSPI block.
Albo czasami mydło wystarczy
Tyczy się to też ciebie Robert S.

Maks

padaka nadaje się do dezyfekcji😨
Maxi
+60 #3028 LolaMaxi 2019-03-08 09:47
Cytuję Meri:
Cytuję bocian:
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?

Bocian jest coś takiego jak PERSPI block.
Albo czasami mydło wystarczy
Tyczy się to też ciebie Robert S.

Maks
F44.81
+60 #3027 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.F44.81 2019-02-25 18:29
Cytuję KAKMAEL:
Maestro się sądzi... Efekt uboczny przrzecpanego mózgu... Siedzi w bunkrze i czeka na moment, aż pójdzie do kibla tylko po to żeby zajebac!!! Jak nie w Nos to z dupy wali.


czepiasz się.
Jak chce, to niech kreskę wciągnie w nos.
Najwyżej do Kowanówka pojedzie.
Hajdi
-60 #3026 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Hajdi 2019-02-06 10:28
Cytuję 123fds:
Cytuję Hajdi:
kto zna czarną ze stolarni??

Ze stolarni czy z magazynu?
.
homagi
123fds
-60 #3025 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.123fds 2019-02-05 22:10
Cytuję Hajdi:
kto zna czarną ze stolarni??

Ze stolarni czy z magazynu?
Hajdi
-60 #3024 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Hajdi 2019-02-05 11:03
kto zna czarną ze stolarni??
Budyń
-60 #3023 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Budyń 2019-02-03 08:25
Cytuję ALEX:
Słyszeliście w Wągrowieckiej Fabryce Mebli potrzebują osobę do Kontroli Jakości

Budyń powstał z kolan? Wracał na kolanach ze słonaw pełen skruchy,a teraz pan kontrola jakości :) Wykolegowali kiełbaskę z firmy
ALEX
+60 #3022 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ALEX 2019-02-01 20:32
Słyszeliście w Wągrowieckiej Fabryce Mebli potrzebują osobę do Kontroli Jakości
JA
+60 #3021 BIUROJA 2019-01-29 00:46
Cytuję Pracownik na medal:
Cytuję Biurowiec:
Co u Przema i Marzenki?

Rozmowa się klei :)

chyba Przema i Violi
to jego miłość az po dziś dzień
biedak nie potrafi się odnaleźć
widziałem ich wiec WRACA
Arnold
+60 #3020 BoczekArnold 2019-01-25 22:50
Ten zakład spada na psy. Jest coraz gorzej. Produkcja leży i brak organizacji. Tylko slyszysz za plecami "powbijales wszystko?" to wbij jeszcze jeden element. Noi sprawa z monterem co złamał rękę. Dno totalne dno i wielkie machloje w gownie.
Obowiązkowe imię
-60 #3019 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Obowiązkowe imię 2019-01-16 06:22
Cytuję skhdm:
refie z p.kasia na czele

Oj boli dupcia?
skhdm
+60 #3018 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.skhdm 2019-01-12 20:08
refie z p.kasia na czele
Dildo
+60 #3017 MeDildo 2019-01-10 11:38
Witam komu teraz trzeba lizac dupe żeby wydajność szła w górę ?
bambo
+60 #3016 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.bambo 2019-01-09 12:33
To w naszej firmie też są DWÓRKI jak w NBP /
Podekscytowany
0 #3015 Impreza SypniewoPodekscytowany 2019-01-08 22:51
Cytuję Megi:
Cytuję bolo:
Kanar jak będzie złośliwy do mojej dziewczyny to osobiście odwiedze go w domu i wytargam za grzywke


Wytarganie przyda sie niektórym z zabawy sobotniej europolu.Tam sie działo. Integracja dogłębna. Ten swiat staje na głowie.




Zaraz wytarganie. Kobiety takie ponętne same rozkladaly ...no i byly chetne.jak nie skorzystac.od tego sa integracje. Szkoda ze wybieraly bossów. Impra mega .
Megi
0 #3014 SypniewoMegi 2019-01-08 22:22
Cytuję bolo:
Kanar jak będzie złośliwy do mojej dziewczyny to osobiście odwiedze go w domu i wytargam za grzywke


Wytarganie przyda sie niektórym z zabawy sobotniej europolu.Tam sie działo. Integracja dogłębna. Ten swiat staje na głowie.
Meri
0 #3013 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Meri 2019-01-02 20:56
Cytuję bocian:
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?

Bocian jest coś takiego jak PERSPI block.
Albo czasami mydło wystarczy
Tyczy się to też ciebie Robert S.
Pijak
0 #3012 HahaPijak 2018-12-18 15:00
Cytuję Nina:
Slyszeliscie o jurku kierowcy jak nawywijal. Popil za Lillian w de I auta ktore staly rozwalil I nasza ciezarowke tez. Mial 0,7w wydychanym prawko na rok zabrane musi pokryc koszty naprawy aut. A ta jego pozal sie magda kierowniczka sprzedazy mowi wszystkim ze jurek na operacje idzie. I sie zwalnia zeby etatu nie blokowac. Hit Hitler debile I pijaki

A co robi teraz jureczek i ciekawe co na to wredna pani magda
Zmiana
0 #3011 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Zmiana 2018-12-11 07:13
Cytuję sreberko:
Cytuję KAKMAEL:
Maestro się sądzi... Efekt uboczny przrzecpanego mózgu... Siedzi w bunkrze i czeka na moment, aż pójdzie do kibla tylko po to żeby zajebac!!! Jak nie w Nos to z dupy wali.


Więcej patroli przy POLINOVEJ proszę. Zwłaszcza nad ranem bo wtedy czują się bezkarni


O tak z testerem na używki nie tylko alkomat.Mówię ogólnie o nocnych jeźdzcach. W okolicy Wielspinu we wjeździe do lasu też
sreberko
0 #3010 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.sreberko 2018-12-11 06:30
Cytuję KAKMAEL:
Maestro się sądzi... Efekt uboczny przrzecpanego mózgu... Siedzi w bunkrze i czeka na moment, aż pójdzie do kibla tylko po to żeby zajebac!!! Jak nie w Nos to z dupy wali.


Więcej patroli przy POLINOVEJ proszę. Zwłaszcza nad ranem bo wtedy czują się bezkarni
tunigtuningtylko
0 #3009 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.tunigtuningtylko 2018-12-11 06:17
Cytuję Pan Chaosik:
Pracujeta czy leżyta? :)

Jakieś podwyżki były? A może bendom?


Jeśli pracują tam osoby piszące takim językiem i to nie świadczy dobrze o jakości ich pracy. Tym bardziej, że są też niewyspani budzeniem innych o 4 nad ranem. Co to za zmiany w tej fabryce, chyba tylko dla ludzi z problemami ...
KAKMAEL
0 #3008 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.KAKMAEL 2018-12-11 01:04
Maestro się sądzi... Efekt uboczny przrzecpanego mózgu... Siedzi w bunkrze i czeka na moment, aż pójdzie do kibla tylko po to żeby zajebac!!! Jak nie w Nos to z dupy wali.
Pan Chaosik
0 #3007 praca polinowaPan Chaosik 2018-12-04 13:59
Pracujeta czy leżyta? :)

Jakieś podwyżki były? A może bendom?
F44.81
0 #3006 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.F44.81 2018-11-18 21:17
Cytuję Sowa:
Cytuję mis:
Cytuję bocian:
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?

No właśnie. Pewnie nie. Ciekawe co teraz?

Pracuję w Polinowej. Czy jestem bezpieczny?

Cytuję Sowa:
Cytuję mis:
Cytuję bocian:
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?

No właśnie. Pewnie nie. Ciekawe co teraz?

Pracuję w Polinowej. Czy jestem bezpieczny?


Używaj prezerwatyw.
Sowa
0 #3005 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Sowa 2018-11-10 21:53
Cytuję mis:
Cytuję bocian:
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?

No właśnie. Pewnie nie. Ciekawe co teraz?

Pracuję w Polinowej. Czy jestem bezpieczny?
mis
0 #3004 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.mis 2018-11-10 15:22
Cytuję bocian:
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?

No właśnie. Pewnie nie. Ciekawe co teraz?
Lechu
0 #3003 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Lechu 2018-11-10 06:43
Czy wybiera się ktoś na stanowisko refa
bocian
0 #3002 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.bocian 2018-11-06 21:04
Czy cudzoziemcy w tej firmie byli szczepieni ?
Nina
0 #3001 Kierowca JurekNina 2018-10-17 21:30
Slyszeliscie o jurku kierowcy jak nawywijal. Popil za Lillian w de I auta ktore staly rozwalil I nasza ciezarowke tez. Mial 0,7w wydychanym prawko na rok zabrane musi pokryc koszty naprawy aut. A ta jego pozal sie magda kierowniczka sprzedazy mowi wszystkim ze jurek na operacje idzie. I sie zwalnia zeby etatu nie blokowac. Hit Hitler debile I pijaki
Jack
+60 #3000 SirJack 2018-10-04 00:01
Cytuję Tomek33:
Cytuję tomek 33:
witam tomek mam pytanie do ciebie czy ty jako kierownik widzisz jak patryk z kolega wiecej czasu spedzają na palarni niż w pracy co 40-50 min sa non stop na palarni masakra

Czym oni wlasciwie się zajmują?


To jakaś lipa. Teraz zatrudniają Ukraińców a za chwilę i ich pogonią. Co oni sobie myślą? Zamiast płacić za ludzi lepiej zajęli by się poprawą atmosfery w pracy.
Do kitu jest Szefowa HR. Zagrywki jak z przedszkola. Co Ona sobie myśli?
Tomek33
0 #2999 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Tomek33 2018-09-25 11:34
Cytuję tomek 33:
witam tomek mam pytanie do ciebie czy ty jako kierownik widzisz jak patryk z kolega wiecej czasu spedzają na palarni niż w pracy co 40-50 min sa non stop na palarni masakra

Czym oni wlasciwie się zajmują?
brodacz
0 #2998 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.brodacz 2018-09-23 11:40
co za jebnięta firma same kapusie i oszołomy weźcie się do roboty a nie za komentarze
balooo
0 #2997 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.balooo 2018-09-19 17:00
Cytuję tomek 33:
witam tomek mam pytanie do ciebie czy ty jako kierownik widzisz jak patryk z kolega wiecej czasu spedzają na palarni niż w pracy co 40-50 min sa non stop na palarni masakra

pani gregor nic lepiej jest a jej nie ma brawo!!!!
Ggg
0 #2996 FfyGgg 2018-09-13 17:11
Zamiast wakacji na Majorce mamy Majora zamiast drinków pod palmami mamy „colę” z „lipą” a to wszystko jest szyte grubą „wełną”
edi
0 #2995 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.edi 2018-09-08 20:17
Cytuję bolo:
Kanar jak będzie złośliwy do mojej dziewczyny to osobiście odwiedze go w domu i wytargam za grzywke

za te kłaki na plecach.
bolo
0 #2994 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.bolo 2018-09-07 20:26
Kanar jak będzie złośliwy do mojej dziewczyny to osobiście odwiedze go w domu i wytargam za grzywke
Tapicer
0 #2993 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Tapicer 2018-09-07 10:30
Kanar dla żony też jesteś taki nie miły jak dla pań czyszczacych może czas to zmienić
tomek 33
0 #2992 do gregoratomek 33 2018-08-31 11:04
witam tomek mam pytanie do ciebie czy ty jako kierownik widzisz jak patryk z kolega wiecej czasu spedzają na palarni niż w pracy co 40-50 min sa non stop na palarni masakra
Asd
0 #2991 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Asd 2018-08-30 07:09
Cytuję Asas:
Kiedy bendom fczasy pod gruszom? Bo chcem do Kozielska nad jęzioro jechać

Jak sie pod grusze polozysz
Pawel
0 #2990 TapicerniaPawel 2018-08-30 06:12
Dzień dobry. Ale forum tyle pisania a dalej nie wiadomo ile tam zarabia się na tapicerni. Proszę napiszcie jakie tam zarobki i jaki system zmianowy, ile dni sie pracuje ile godzin i jak czesto soboty? bo nie wiem czy się opłaca zmieniać pracę. Moje zarobki w innej firmie tapicerskiej do 3000zl. Dzięki. Pozdrawiam.
Gość
0 #2989 GośćGość 2018-08-24 22:47
Cytuję Asas:
Cytuję Asas:
Kiedy bendom fczasy pod gruszom? Bo chcem do Kozielska nad jęzioro jechać

Spytaj padaki jak przetrwać kilka miesięcy pod namiotem. On ze swoją gwiazdą od wczesnej wiosny do późnej jesieni mieszkał pod namiotem. Listopadowe przymrozki mu nie groźne i jedli tylko ryby, które złowił.

Prawda z kochanicą tyle lat pod namiotem siedzą :D
MAB
0 #2988 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.MAB 2018-08-21 22:25
Piekny gest dla Patryka .Nie naleze do rodziny , ale dziekuje.
Asas
0 #2987 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Asas 2018-07-20 07:47
Cytuję Asas:
Kiedy bendom fczasy pod gruszom? Bo chcem do Kozielska nad jęzioro jechać

Spytaj padaki jak przetrwać kilka miesięcy pod namiotem. On ze swoją gwiazdą od wczesnej wiosny do późnej jesieni mieszkał pod namiotem. Listopadowe przymrozki mu nie groźne i jedli tylko ryby, które złowił.
Asas
0 #2986 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Asas 2018-07-19 11:45
Kiedy bendom fczasy pod gruszom? Bo chcem do Kozielska nad jęzioro jechać
jurgen
0 #2985 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.jurgen 2018-07-09 20:32
7 tysi na wypłate i nie ma chętnych ? ktoś tu kłamie - chyba że 7 tyś ale na kwartał
Senna
0 #2984 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Senna 2018-07-09 12:11
Cytuję ahmed:
Cytuję John:
Cytuję eS:
Co to [email protected]#a jest !! Jakaś jałmużna?! Tą wypłata to już kpina. To już chyba apogeum ! Szukam pracy ktoś coś?

Przecież na bilbortach widnieje 7000 hahaha 😁 jeszcze za mało??


Na czym?

Na bitburdach :D
ahmed
0 #2983 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ahmed 2018-07-09 10:57
Cytuję John:
Cytuję eS:
Co to [email protected]#a jest !! Jakaś jałmużna?! Tą wypłata to już kpina. To już chyba apogeum ! Szukam pracy ktoś coś?

Przecież na bilbortach widnieje 7000 hahaha 😁 jeszcze za mało??


Na czym?
John
0 #2982 KasaJohn 2018-07-09 10:46
Cytuję eS:
Co to [email protected]#a jest !! Jakaś jałmużna?! Tą wypłata to już kpina. To już chyba apogeum ! Szukam pracy ktoś coś?

Przecież na bilbortach widnieje 7000 hahaha 😁 jeszcze za mało??
Hdh
0 #2981 JdhsHdh 2018-07-07 14:06
14 i 21 nie zapomnijcie się uśmiechać bo po premi będzie a jak dobrze się spiszemy to może majster sokoliki otworzy
John
0 #2980 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.John 2018-06-30 12:28
Cytuję F44.81:
Cytuję Om:
A dlaczego Marta już nie pracuje w zaopatrzeniu?


Nie wytrzymała panujacej tam atmosferki.

Pani Marcelinki chyba!
bajabongo
0 #2979 bajabongobajabongo 2018-06-28 18:52
Cytuję Bochen kładzie płytk:
Nowy system na tapicerni wydający pracę to nic innego jak wymuszenie,, dziwnego porządku,, który zmniejsza wydajność i produkcję przyczyn przekłada się na spadek wynagrodzenia działu tapicerni. W związku tym wód lipca cwaniak którzy wymyślili system wydawania torami będą świadkami magicznych sztuczek zniknie ludzi. Wszystkiego dobrego życzą zwylki ludzie cwaniaczki.

Chyba jakiś Ukrainiec w tlanslatorze pisal
F44.81
0 #2978 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.F44.81 2018-06-26 22:20
Cytuję Om:
A dlaczego Marta już nie pracuje w zaopatrzeniu?


Nie wytrzymała panujacej tam atmosferki.
Bochen kładzie płytk
0 #2977 Nowy system na tapicerniBochen kładzie płytk 2018-06-25 15:36
Nowy system na tapicerni wydający pracę to nic innego jak wymuszenie,, dziwnego porządku,, który zmniejsza wydajność i produkcję przyczyn przekłada się na spadek wynagrodzenia działu tapicerni. W związku tym wód lipca cwaniak którzy wymyślili system wydawania torami będą świadkami magicznych sztuczek zniknie ludzi. Wszystkiego dobrego życzą zwylki ludzie cwaniaczki.
klopsik
0 #2976 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.klopsik 2018-06-10 08:26
Cytuję eS:
Co to [email protected]#a jest !! Jakaś jałmużna?! Tą wypłata to już kpina. To już chyba apogeum ! Szukam pracy ktoś coś?

Wczasy będą to się wyrówna. Zawsze tak jest rok w rok.
eS
0 #2975 [email protected]#$A maćeS 2018-06-08 13:02
Co to [email protected]#a jest !! Jakaś jałmużna?! Tą wypłata to już kpina. To już chyba apogeum ! Szukam pracy ktoś coś?
wiksa
0 #2974 bzykwiksa 2018-06-08 11:54
Cytuję Widłowy:
Panowie a co tam ciekawego na Tapicerni słychać :D:D:D:D

wasze radio fm slychac
Widłowy
0 #2973 ProdukcjaWidłowy 2018-05-25 22:26
Panowie a co tam ciekawego na Tapicerni słychać :D:D:D:D
DibaDabu
0 #2972 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.DibaDabu 2018-05-20 22:45
Cytuję Bolo:

Sytek pracuje?


Tak 24H na dobę :D
Bolo
0 #2971 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Bolo 2018-05-20 13:36
Cytuję czajka:
Cytuję czajka:
Cytuję Marcin:
zaganiać

Cola jak Cola moim zdaniem fajny facet .A













































































































widzieliście na górze jaka klika powstała































BORSUK ,LUJUWA , I DWORUSKI to jest










Tak tak a potem ciekawe kogo Borsuk sobie upoluje ;-)












dopiero ekipa ,,,,Zobaczymy na jak długo będzie przyjażń aż się znów nie obgadają ,,,Wszyscy czekają na efekty nowej przyjażni ,,,Powodzenia


Sytek pracuje?
Milena89
0 #2970 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Milena89 2018-05-20 00:27
Cytuję Poli:
Nie znam tej laski ale wkurzają mnie komentarze tego typu bo do panów o których piszecie wystarczy się uśmiechnąć i już układają sobie historie w głowie jak dasz kosza albo naskarżysz że nagabują i mają głupie teksty do wszystkich dziewczyn które przechodzą przez ich hale to też obgadują. A z drugiej strony to niezłe z was pierduśniki bo to wolny kraj i każdy ma prawo robić co chce a zazwyczaj jest tak że ci co piszą źle o innych to największe ziółka:)



Najwienksi bajeranci to nasi mechanicy ☺
Andrzdj
0 #2969 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Andrzdj 2018-05-19 22:55
Podobno w tym roku wysokie wczasy pod gruszą! Szykujcie portfele!
jasiu
0 #2968 LOLjasiu 2018-05-19 10:57
A słyszeli o poglądach Pana Patryka R? LOL :D
Poli
0 #2967 pierduśnikiPoli 2018-05-19 10:01
Nie znam tej laski ale wkurzają mnie komentarze tego typu bo do panów o których piszecie wystarczy się uśmiechnąć i już układają sobie historie w głowie jak dasz kosza albo naskarżysz że nagabują i mają głupie teksty do wszystkich dziewczyn które przechodzą przez ich hale to też obgadują. A z drugiej strony to niezłe z was pierduśniki bo to wolny kraj i każdy ma prawo robić co chce a zazwyczaj jest tak że ci co piszą źle o innych to największe ziółka:)
Marian
0 #2966 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Marian 2018-05-18 23:56
Cytuję Magazynier:
Cytuję Janeczek:
Czy to prawda, że Monia ze stelażowego jest taka otwarta na wszystko co jej się zaproponuje? xD


Tak mowiom koledzy z jej zmiany...
Rzadziła z nimi i przez to zostawił ja byly

Ja znowu słyszałem, że większość stolarzy ma wątpliwą orientację... No ale kto by tam wierzył plotkom. Co sie wyrabia normalnie hehehehe
Magazynier
0 #2965 aaaMagazynier 2018-05-17 15:00
Cytuję Janeczek:
Czy to prawda, że Monia ze stelażowego jest taka otwarta na wszystko co jej się zaproponuje? xD


Tak mowiom koledzy z jej zmiany...
Rzadziła z nimi i przez to zostawił ja byly
Janeczek
0 #2964 PolinovaJaneczek 2018-05-16 21:38
Czy to prawda, że Monia ze stelażowego jest taka otwarta na wszystko co jej się zaproponuje? xD
Jaro
0 #2963 :lol:Jaro 2018-05-01 20:22
Cytuję Lux:
Cytuję bolus:
hej jak tam podwyżki na stolarni???

Elegancko. Wszyscy zadowoleni :)

Wszyscy zadowoleni bo nie ma KJ na stolarni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lux
0 #2962 LuxLux 2018-04-30 13:40
Cytuję bolus:
hej jak tam podwyżki na stolarni???

Elegancko. Wszyscy zadowoleni :)
bolus
0 #2961 podwyżkibolus 2018-04-27 13:15
hej jak tam podwyżki na stolarni???
Kamila 1
0 #2960 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kamila 1 2018-04-04 09:25
Cytuję ola:
Zaraz żoną a nie można kochanką ?


Tam kochanka to co druga ha ha
ola
0 #2959 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.ola 2018-04-03 16:11
Zaraz żoną a nie można kochanką ?
M.
0 #2958 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.M. 2018-04-03 13:37
Cytuję Nowy pracownik:
Cytuję biuropolinova:
w biurze kolego 2500 na rękę :)

Podaj namiar do kogo uderzyć żeby się tam dostać :)


Musisz byc żoną kierownika.
May
0 #2957 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.May 2018-04-03 13:34
Cytuję Hanka:
Cytuję Janusz45:

Kolejny nierób.

Przyjdź do jakiegokolwiek biura kozaku i powiedz to prosto w oczy...



Po co to mówić, skoro wszyscy razem z zainteresowanym i wiedza o nierobstwie.
Nierob to nierób, i mówienie mu tego prosto w oczy niczego nie zmieni.

Nierob to nierób. Kropka.
Kamila 1
0 #2956 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kamila 1 2018-03-29 17:12
Cytuję Nowy pracownik:
Cytuję Kamila 1:
Cytuję Kamila 1:
Cytuję Nowy pracownik:
Cytuję Kamila 1:
Ja widzę że w naszej firmie to wszyscy poznajomosci pracę dostają albo rodzinka pracuje to załatwi sobie s tyłek włażą jeden drugiego obgaduje a znajdą się tacy co w romansy wchodzą


Przykro mi że nikt Pani nie chce.

Wszystkiego rację może nikt nie chce ale zgadzam się z drugą osobą pracuje w największym burdelu


A ty jako nowy pracownik co zrobiłeś że się dostałeś do tej firmy 😎


Jestem na dobrej drodze żeby obserwować Pani pracę niebawem :)


Nawet nie chcę myśleć co w tym kierunku musiałeś zrobić by być na takim stanowisku wazelina poszła w ruch no to tylko pogratulować ay wszyscy musimy uważać bo donosiciel kolejny będzie lub kolejna co się sprzedaje
Nowy pracownik
0 #2955 :)Nowy pracownik 2018-03-29 01:32
Cytuję Kamila 1:
Cytuję Kamila 1:
Cytuję Nowy pracownik:
Cytuję Kamila 1:
Ja widzę że w naszej firmie to wszyscy poznajomosci pracę dostają albo rodzinka pracuje to załatwi sobie s tyłek włażą jeden drugiego obgaduje a znajdą się tacy co w romansy wchodzą


Przykro mi że nikt Pani nie chce.

Wszystkiego rację może nikt nie chce ale zgadzam się z drugą osobą pracuje w największym burdelu


A ty jako nowy pracownik co zrobiłeś że się dostałeś do tej firmy 😎


Jestem na dobrej drodze żeby obserwować Pani pracę niebawem :)
Kamila 1
0 #2954 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kamila 1 2018-03-28 22:50
Cytuję Kamila 1:
Cytuję Nowy pracownik:
Cytuję Kamila 1:
Ja widzę że w naszej firmie to wszyscy poznajomosci pracę dostają albo rodzinka pracuje to załatwi sobie s tyłek włażą jeden drugiego obgaduje a znajdą się tacy co w romansy wchodzą


Przykro mi że nikt Pani nie chce.

Wszystkiego rację może nikt nie chce ale zgadzam się z drugą osobą pracuje w największym burdelu


A ty jako nowy pracownik co zrobiłeś że się dostałeś do tej firmy 😎
Kamila 1
0 #2953 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Kamila 1 2018-03-28 22:43
Cytuję Nowy pracownik:
Cytuję Kamila 1:
Ja widzę że w naszej firmie to wszyscy poznajomosci pracę dostają albo rodzinka pracuje to załatwi sobie s tyłek włażą jeden drugiego obgaduje a znajdą się tacy co w romansy wchodzą


Przykro mi że nikt Pani nie chce.

Wszystkiego rację może nikt nie chce ale zgadzam się z drugą osobą pracuje w największym burdelu
Nowy pracownik
0 #2952 AhaNowy pracownik 2018-03-28 21:37
Cytuję Kamila 1:
Ja widzę że w naszej firmie to wszyscy poznajomosci pracę dostają albo rodzinka pracuje to załatwi sobie s tyłek włażą jeden drugiego obgaduje a znajdą się tacy co w romansy wchodzą


Przykro mi że nikt Pani nie chce.
Kamila 1
0 #2951 WazelinaKamila 1 2018-03-28 21:05
Cytuję Nowy pracownik:
Cytuję biuropolinova:
w biurze kolego 2500 na rękę :)

Podaj namiar do kogo uderzyć żeby się tam dostać :)


W biurze to są te co dobrze w dupę wchodzą
Kamila 1
0 #2950 WazelinaKamila 1 2018-03-28 21:04
Ja widzę że w naszej firmie to wszyscy poznajomosci pracę dostają albo rodzinka pracuje to załatwi sobie s tyłek włażą jeden drugiego obgaduje a znajdą się tacy co w romansy wchodzą
Nowy pracownik
0 #2949 BiurowyNowy pracownik 2018-03-28 00:44
Cytuję biuropolinova:
w biurze kolego 2500 na rękę :)

Podaj namiar do kogo uderzyć żeby się tam dostać :)

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Odwiedza nas 74 tys. Internautów miesięcznie, generując 900 tys. odsłon
  • Mamy najwięcej fanów spośród wągrowieckich redakcji
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.