• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 548685

POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.

POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.

62-100 Wągrowiec, ul. Polinova 1, wielkopolskie
tel. (067) 268 03 41 , fax (067) 268 03 62 


Dodaj opinie o "POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.


Komentarze   

Obserwatooor
0 #3504 Hala bObserwatooor 2021-10-23 21:53
Lambada. A co ma Przemysław do Natali ?? Dyrektor i pracownik. Dyrektora prawo sprawdzac postęp pracy swoich pracowników. Weź się za robotę lepiej.
Lambada
+12 #3503 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Lambada 2021-10-22 12:11
Jak tam Przemysław i Natalka z hali B ? Coś często tam bywa
Cableman
+11 #3502 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Cableman 2021-10-17 21:20
Bo na kontroli wskazane jest podyebywać.
Koledzy z kontroli podyebują kolegów z kontroli.
To bardzo lubi ich misio dupysio.
Dress
+9 #3501 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Dress 2021-10-17 18:08
Pamiętam jak go major na stół wy.ebał potulny był jak baranek. A na kontroli jak to mówił, że nie kabluje tylko przekazuje informacje.
Nogard
+13 #3500 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Nogard 2021-10-16 20:36
Nie róbcie bohatera z kogoś kto nim nie był. Gnoił ludzi,poniżał ,kapował na innych i uprzykrzał każdemu kto na akordzie zaczynał.Przerost formy nad treścią. Kto tam pracuje przynajmniej kilka lat to wie jak jest.
Mis
+2 #3499 NadgodzinyMis 2021-10-14 16:58
Czy na pakowaniu popołudniówka nadal ma nadgodziny?
info
+1 #3498 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.info 2021-10-14 12:39
poza nielicznymi wyjątkami - wągrowiec - miasto dziwek konfidentów i nieudaczników. ciekawe kiedy znowu wam ktoś wjedzie na miasto (np. Jarocin) a wy będziecie się tłumaczyć jak cwele

cała wielkopolska śmieje się z wągrowca
suta
+1 #3497 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.suta 2021-10-11 21:49
Hej Gość z #3492,
jeśli interesuje cie tylko wypłata 10 i nic więcej nie widzisz wokół siebie, to jest to tępota umysłowa.
Domyślam się, że jak zapier.d.alasz na nocce to też interesuje cię tylko czy twoja stara czeka w domu, a bez znaczenia jest co wyprawiała w nocy bez ciebie.
Przecież była rano w domu, tak jak ta wypłata dziesiątego na koncie - reszta się nie liczy, prawda?
Hue hue.
Pracownik
+12 #3496 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Pracownik 2021-10-11 18:37
Bojan, a jak.ma być w BHP jeden karierowicz-przydupas A drugi powinowaty
Bojan
+17 #3495 Polinova kompetencjeBojan 2021-10-10 00:56
Panie M. jak pan przedstawił ogólną sytuację zaistniałego problemu naszego pracownika Śp. Marka, ponieważ ma Pan osoby kompetentne przeszkolone do zaistniałej sytuacji to dla czego pracownik musiał być ściągnięty z innego działu aby ratować naszego kolegę. Osoby niby kompetentne BHP nie potrafiły się odnaleźć w zaistniałej sytuacji. Myślę że ta sytuacja sprawi do refleksji.
Igor
+14 #3494 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Igor 2021-10-09 19:25
Piszecie że cyrki na hali B Jak brygadzistą jest Kalisz największy kmiot jakiego znam to jak ma być dobrze cwel
Igor
+27 #3493 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Igor 2021-10-09 18:54
Major [wpis niecenzuralny] [wpis niecenzuralny] kmiot!!! Pracował z Markiem ponad 20 lat zachował się jak skurwysyn kiedy ratowali Markaowi życie ten huj kazał ludziom wrócić do pracy nie zważając na uczucia głównie kobiet!!! W dniu pogrzebu też tego i żadnego z innych huji którzy są na stołkach nie było widać!!! Marek Spoczywaj w spokoju!
Gość
+16 #3492 ProblemyGość 2021-10-07 23:11
Ktoś ma problemy na hali czy ich nie ma. Coś się psuje czy nie psuje. Ktoś pali czy nie pali. Ktoś się obija czy ktoś pracuje. Co kogo to wszystko interesuje???? My chodzimy tam tylko żeby 10tego odebrać wypłatę i spadać do domu do żony a nie wylewać te pomyje na tym patologicznym forum. Traktuje tą pracę tak jak ja a życie będzie piękniejsze. Pozdrowionka ludzie
XYZ
+4 #3491 PoliXYZ 2021-10-07 23:07
Podwyżkiiiiii
suta
0 #3490 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.suta 2021-10-07 22:02
Co 25 minut pali?
Jest taka jedna chyda, co pali częściej.
xyz
+1 #3489 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.xyz 2021-10-07 15:19
A propos hali B i biurowych nikt tam nie ma pojęcia o pracy. Majstrowie też jeden lepszy od drugiego no i kierownik... szkoda słów
Halina talon
+20 #3488 KartonHalina talon 2021-10-06 18:50
Brawo śp. Marek leży martwy a karawana jedzie dalej.... Pracować! Szyć te pokrowce
Beduiny
-1 #3487 BiuroBeduiny 2021-10-06 15:07
Na hali B to są dopiero cyrki 😅 szanowny kierownik krajniak udaje że wszystko gra, a tam burdel na kółkach 😅😅 i te biuro do góry.. ludzi tam od zajebania a wiedza zerową na temat pracy...😅 I wisienka na torcie, dwóch biurkowych latających co 25 min na papierosa..za pracę by się wzięli a nie..nie pozdrawiam
Słabiarz
-8 #3486 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Słabiarz 2021-09-29 16:45
Mocarz zmień ksywkę na Sikający-pod-siebie.
tutaj się wypłakujesz? Jak nazywasz się mocarzem to idź wyrzygaj kierownikowi co ci nie leży.
W firmie jest tez program antymobbingowy.
Stary
+9 #3485 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Stary 2021-09-28 21:47
cześć Nowy, zrezygnuj z tego dodatku.
Pokaż wszystkim jaki jesteś twardziel.
Nowy
+7 #3484 DojazdyNowy 2021-09-28 12:02
Kiedy podniosą dodatek na dojazdy, bo mi nie starcza na dojazdy do pracy do 10 siatego :////
Mocarz
+22 #3483 HmmMocarz 2021-09-27 23:50
Myślę, że nic nie pali. A karma dosięgnie tych co potrafią tylko wchodzić w dupkę i pucować się za każdą złotówkę :). Pozdrawiam
Myszka
+4 #3482 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Myszka 2021-09-27 22:14
Przepraszam, co kolega Szczurek pali?
szczurek
+15 #3481 ggggggszczurek 2021-09-27 19:25
zwiazek powinien w pierwszej kolejnosci powinien sie wziazc za pseudo kierownika stolarni typowy przydupas nie majacy pojencia o niczym typowy cham brak szacunku do osob starszych no i ci jego majstrowie tacy sami ta pani to totalne nieporozumienie ze dyrekcja tego nie widzii
Fizyczny
+19 #3480 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Fizyczny 2021-09-23 13:20
Czy NasZ kierownik to facet czy kobieta?
Ma żonę, ale chodzi w rajstopach.
Nano
+21 #3479 PanoNano 2021-09-18 11:31
UWAGA co komu gadacie bo na tapicerni krety chodzą pod przykrywka fajnych kolegów co was wysłuchają oi przytaknąa później z ucha lecą
Stachu
+43 #3478 HahaStachu 2021-09-16 23:21
Najważniejsze stołki zajęte przez ludzi którzy nie mają pojęcia o pracy ALE jak się jest dupowłazem to zaraz biuro/technologia.
Pseodomajstowie co pozjadali rozumy świata myślą że wszystko im wolno
Teraz ludzie się zjednoczyć muszą i pokazać że za takie pieniądze nikt nie będzie robił
Zygaa
+44 #3477 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Zygaa 2021-09-16 22:43
Mieszkańcy Wagrowca są z Wami nie dajcie się łysemu I Niemcom Pokażcie im że Polak to nie niewolnik I parobek Pokażcie że macie swoją godność Walczcie
Pioter
+37 #3476 WągrowiecPioter 2021-09-16 22:15
Dlaczego nie ma ludzi na pakowanie prosta odpowiedź nikt nie chce dźwigać tych ton które trzeba przerzucić dziennie za 18.50 na godzinę za 2500 złotych a szukają i jak to miło lekko i przyjemnie.ale że trzeba wyrobić 250 godzin to nikt nie powie.Normalni ludzie idą do 22.00 do domów a parobki z pakowania zostają do 24.00 za swoje18,50 pozdrawiam wszystkich i oby nikt nie spieszył się na to stanowisko.Pracowalem tam nie długo i wiem jak tam było pozdrawiam.
Najemnik
+30 #3475 AktywnyNajemnik 2021-09-16 15:40
Chciałem spróbować swoich sił na pakowaniu ale podobno jest tam człowiek demolka co ludzi z magazynu bije i z chęcią jeszcze komuś dowali jak będzie zapotrzebowanie
juras
+32 #3474 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.juras 2021-09-16 13:05
ile lat jeszcze chcecie być dymani ? Wreszcie znalazł się ktoś odważny .
Jeden
+45 #3473 Z WasJeden 2021-09-16 11:09
Koledzy i koleżanki Ten związek powstał dla NAS! Podnieście głowe do góry! Jeśli chociaż jeden raz poczułeś się w firmie poniżany, wyzyskiwany, miałeś ochote po prostu wyjść z firmy i już więcej nie wrócić ten związek jest dla CIEBIE.... Wielu byłych pracowników POLINOVEJ nie doczekało tej chwili wielu marzyło wielu chciało.... A teraz w końcu jest RAZEM będzie lepiej!
olej
+34 #3472 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.olej 2021-09-16 10:54
Nie pracuje w polinovej ale nareszcie widze że ktoś z tysięcy które tam się przewineły ma jaja . ci co krytykują to są bezpłciowymi ciotami którzy dają się poniżać
SKORP
+18 #3471 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.SKORP 2021-09-16 10:47
Ale jaja ! Związek zawodowy w prywatnej firmie ? Ciekawe kto chcę zapewnić sobie stołek do końca swoich dni ?
Beduin123
+15 #3470 Newsy&CiekawostkiBeduin123 2021-09-15 23:34
Technologia to dzieciarnia po szkole z zerową wiedzą o meblach i ich powstawaniu od podstaw. Chłoptasie prawie takie piękne jak dziewczyny które urządzają sobie rozmowy na prawie każdym dziale. A to co się dzieje na pakowaniu to już dno totalne. Wiecej ludzi na wypożyczeniu z produkcji niż pakowaczy. No i wisieńka zna torcie Związek Zawodowy w firmie Polinova.
Ha ha ha
+20 #3469 Żarcik na lepszy dzieńHa ha ha 2021-09-14 18:23
Kto w Polinovej pracuje w cyrku się nie śmieje moi kochani ☺️
Zawiść
+49 #3468 ZawiśćZawiść 2021-09-09 23:49
Przykre jest to, że pracując w dużej firmie obcujemy z tak dużą ilością zawistnych ludzi. Brak kompromisów, brak zrozumienia, wszędzie tylko zawiść i podkładanie kłód pod nogi.
Ignac G. Łupi
+2 #3467 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Ignac G. Łupi 2021-09-06 22:12
Na rozmowie było trochę drentwo. Ale powiedziałem, że lubie słuchać techno, no i dali mnie na tehnologię.
ObserwatorPl
+1 #3466 Bla bla blaObserwatorPl 2021-09-04 00:12
Ignacy. Sprawdzali cię ? Na jakim dziale ?
Bla bla bla
+3 #3465 IgnacyBla bla bla 2021-09-03 18:24
Uwazaj co robisz jesli chcesz miec zjebana opinie spoleczna pod chyba kazdym katem poza tym chcesz byc sprawdzany pod kazdym katem typu plecak... Telefon.... Szafke.... Skrzynkę z narzedziami. Polecam ci ta firme najlepsza w swoim rodzaju.... "Idealnie tam jest
Ignac G. Łupi
+5 #3464 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Ignac G. Łupi 2021-08-31 21:57
Ale fajno tu piszeta. Pszyjde do was do roboty, bydzie wesouo.
Obiady som?
Chelena
-3 #3463 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Chelena 2021-08-26 19:03
Gdzie piniondze som za las co go rzona Stacha sprzedala ja sie pytam
Hymel Jadwiga
-2 #3462 StyrtaHymel Jadwiga 2021-08-23 17:46
Ja nie wiem kto podpalił
NSZZ SzKiP
+3 #3461 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.NSZZ SzKiP 2021-08-19 23:15
Niezależny Samodzielny Związek Zawodowy Szwaczek, Krawcowych i Położnych Polinova Polska postuluje:
Żądamy równouprawnienia!
Żądamy równego traktowania!
Chcemy sikać do pisuarów!!!
Hans Uwe von Kupke
-5 #3460 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Hans Uwe von Kupke 2021-08-18 22:57
Hallo Polinofa,
Sie alle sind pirdolnienten.
Korupcja
+23 #3459 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Korupcja 2021-08-18 19:35
W tym zakładzie nie ma juz prawdziwych facetów i nie ma kto porządku zrobić. Faceci z tej firmy odeszli dawno temu.
Tomas
+5 #3458 XxTomas 2021-08-17 18:12
Wyjestwscie wszyscy pojebani..
Pijo
-3 #3457 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Pijo 2021-08-17 14:27
Wystarczy spojrzeć na parking pracowniczy jakie fajne nowe auta stoją. Kto ma fach w ręku to zarobi :)
Red. Kołek
-5 #3456 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Red. Kołek 2021-08-13 17:33
Szukamy chętnych do programu "I ty możesz wychować żonę".
Należy wyrazić zgodę na wyjazd z operatorem kamery do lasu, a wcześniej pokazać, czy żona mieści się w bagażniku (pozycja dowolna).
W programie wystąpią osoby o naciekawszych pomysłach na korektę postawy u żony. Akcesoria mile widziane, kabel , kastet ,paralizator, kij od miotły grzejnik przypięty do nogi, nastrojowa kąpiel w benzynie przy świecach.
Zastrzegamy sobie prawo do usunięcia scen udawanych. Pokażemy tylko zaangażowanych wychowawczo mężów.
Radko
+13 #3455 RE: POLINOVA POLSKA SP. Z O.O. Sp. K.Radko 2021-08-13 16:45
Nie pracuje w polinova ale ile płacą to się domyślam słysząc ich oyoeyczne ogłoszenia w radiu o naborze pracowników

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Wydawca: "FOOBU" Roman Kowalczewski
  • Adres Redakcji: ul. Mickiewicza 17/30, 62-100 Wągrowiec
  • Redaktor Naczelny: Roman Kowalczewski
  • Telefon: +48 503 142 937
  • mail: [email protected]
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.