• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 84820

Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewie

Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
w Antoniewie


62-085 Skoki, Antoniewo, Wielkopolska
tel. (61) 812 42 51 , fax (067) 812 42 67, kom. 601 798 729

Dodaj opinie o "Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym w Antoniewie".
Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.


Komentarze   

pussydestroyer69
+2 #39 Wychowawcapussydestroyer69 2020-05-07 10:26
PIDŻŻŻŻŻŻŻŻIIIIIIIIIIIIII
Wioletta
+2 #38 Gdzie są rodzice by interweniowaćWioletta 2019-12-27 22:19
To co się tam dzieje to bita patologia .Napewno nie wyjdzie tam nikt zresocjaluzowany .Panie psycholog są tak wypalone w swej pracy ,że nie potrafią opiniować niektórych kontaktów z rodzicami a raczej ich brak .Gdzie są kontrolę ? Przebywają tam dzieci których rodzice się nimi nie interesują pozostawili je tam nie tylko z racji na zachowanie a raczej na niewygodę bo albo mają nowych partnerów albo jeszcze coś innego .Na dzieci biorą pieniądze a nie dają grosza dla dziecka .Pracuje 6am sztab niby ludzi kompetentnych ale tak naprawdę 3 osoby do kontaktu reszta nadaje się na zwolnienie .Tego się nie da opisać to trzeba widzieć i słyszeć.Gdy ktoś zacznie wierzyć w takie dziecko zaraz psycholog dyrektor zniechęcają .Co tam się dzieje !!!!! Zresztą opinie widać w komentarzach i gdzie są ci wszyscy radni wojewoda czy kuratorzy ? Kokardy opadaja .Gorszej patologii braku profesjonalizmu nie widziałam .
Daniel
-5 #37 Odpowiedzialność za małoletnichDaniel 2019-03-28 22:47
Witam mam na imię Daniel jestem ojcem mojej córki
Aleksandry
Moja córka mieszkała praktycznie do 2016 roku z mamą
Niestety moja córka nie radziła sobie przez nałogi mamy
Wtedy trafiła do ośrodka w antoniewie
Ja osobiście wzielem adwokata w 2015 roku
Aby pozbawić praw mamy Oli
Kiedy dostałem pełne prawa do córki Aleksandry
Ktura już przebywała w ośrodku w antoniewie
Pojechałem do tego ośrodka rozmawiałem tam z Panią
Dyrektor z psychologiem
Zapewniali mnie że są zadowoleni że Ola ma podstawy żeby wyjść z ośrodka ze względu na to że Ola moja córka będzie miała nowe środowisko i jej pobyt w ośrodku będzie krutki pani derektor osobiście mi to powiedziała kiedy dzwoniłem do córki zawsze przy telefonie płakała do Piero później się dowiedziałem że pani wychowawca stał nad nią żeby za dużo nie powiedziała chociaż sam czułem jako ojciec że Ola nie może wszystkiego mówić po opowiedzeniu w domu córki słowa zamarlem.
To było może nie cały miesiąc przed świętami Bożego Narodzenia
Pani derektor osobiście mi gwarantowała że jak napisze do sądu o przepustkę
I dostanę pozwolenie na zabranie Oli mojej córki
Wtedy nie będzie problemu
Kiedy dostałem to pozwolenie i przekazałem to pani derektor otrzymałem odpowiedź że nie mam na co liczyć bo Ola ma nie odrobinę minusy o kturych Pani derektor już zapewniając mnie że dostanę córkę na święta wcześniej wiedziała
Kiedy usłyszałem słowa przez telefon Od Pani derektor że Ola nie może przyjechać do mnie na święta bo ma minusy
W tym momencie wiedziałem że w tym ośrodku jest coś nie tak
Moja córka uciekła z tego ośrodka i dziękuję za to Bogu
Moja córka na dzień dzisiejszy kończy szkołę uczy się dobrze nie długo zaczyna szkołę wyższa
Dziękuję Pani Sędzi z Białogardu że dała szansę mojej córce Oli
A teraz napiszę coś od siebie kiedy przyjechałem
Po zeczy Oli kturych połowę nie było nawet kurtki kturą sam kupiłem
A pani ktura tam była zapewniała mnie że się na pewno znajdzie i da mi znać na telefon
Już nie mówię o innych żeczch
Jeżeli wychowanie dziecka ma w takim ośrodku być odpowiednie to powinno opierać się na prawdzie
I dobru dziecka
A nie na klamstwach najważniejszej osoby
Na stanowisku Pani dyrektor
Pozdrawiam
Proszę każdego rodzica o sprawdzanie każdego ośrodka dla młodzieży
czrny olek
+2 #36 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewieczrny olek 2018-02-25 20:02
Marzena kup mu żel bo bedzie jechany
Marzena N
-8 #35 Prosze o opinieMarzena N 2018-02-25 19:52
Witam prosze o opinie. Odrodka w Wierzenicy zawoze tam 16 l syna prosze o opinie
Tajemnicza
-4 #34 Mow w AntoniewieTajemnicza 2018-02-21 18:35
Kolo to za błędy rodziców w wychowaniu dzieci mają one ponosić konsekwencje bo rodzice nie dorośli by wychowywać dzieci. Miłość miłością wychowanie wychowaniem.
kolo
+4 #33 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewiekolo 2018-02-21 18:15
Tajemnicza za nic tam się nie trafia Na koszt podatnika to co byś tam chciała mieć jak na wakacjach w Hiszpani Powinni jeszcze ich do roboty wysyłać to może by zmądrzeli Co do siedzenia na taborecie to jak byłem w wojsku to się cieszyłem że mogę usiąść, że mam chwile luzu Kojo obowiązywało od 22 do 6 rano według regulaminu a bywało róznie
Tajemnicza
-5 #32 Mow w AntoniewieTajemnicza 2018-02-21 18:00
Byłam w ośrodku i wiem jak tam jest. Jak ktoś z rodziny przyjeżdża to tam jest normalnie aktorstwo numer jeden na pierwszym miejscu czy dyrektor czy wychowawca każdy kto tam pracuje tak aktoruja. Siedziałam to wiem jak tam jest jak nie ma nikogo z rodziny to się znęcają biją szarpią wzywają a co najgorsze nie znają twojej rodziny a tak na nich najezdzaja. Ten ośrodek jest gorszy od więzienia jakiegoś bo w więzieniu możesz bynajmniej leżeć a tu musisz siedzieć od 8 do 22 na twardym krześle nie masz prawa iść się nawet położyć. Nawet dziewczyny w ciąży musiały tak siedzieć nie mogły się położyć. A co lekarza to nawet nie potrafią wezwać jak się coś dzieje dziecku albo jak ma bardzo wysoka gorączkę nie ma opieki medycznej takiej jak powinna bym. Żenada jest to że jeszcze nikt się tym nie zają ośrodkiem tak jak to trzeba było zrobić już dawniej. Tam nie ma normalności tam jest katorga gorzej jak na wojnie a nie tego nie da się opisać. Więc nie piszcie bzdur że tak tam jest wspaniale bo wcale tak nie jest. Może nie liczni silniejsi psychicznie wytrzymuje reszta albo ucieka albo krzywdę sobie robi.(nie którzy popełniają samobójstwo) bo nie wytrzymują tego. To nie ośrodek tylko jakas meczarnia dla tych dzieci. Nie zgadzajcie się żeby wasi dzieci tam trafiali znajdujcie inne rozwiązania. Rodzice macie chyba serce też byliście w takim wieku i nie tylko. Kochacie i wspierajcie ich nie oddawajcie, walczcie o nich w końcu to wasze dzieci poczęte z miłości. To nie ośrodek tylko meczarnia. Chcecie mieć iść na sumieniu jak coś zrobią sobie albo ucieka i już ich nie zobaczycie. Miejcie serce. Byłam więc wiem co tam jest i jak. Pozdrowiem i trzymam kciuki że nie pozwolicie żeby wasze dzieci tak wylądowały.
Aab
-3 #31 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieAab 2017-10-08 10:56
Cytuję Rudzielec:
Ci co tam byli wiedza jak jest naprawdę.Ja tam bylam i niestety wiem co tam sie dzialo a z tego co wiem to jest jeszcze gorzej.Wspolczuje tym ktorzy tam trafiaja.Jak dla mnie to jedno wielkie bagno.Sa tam tacy wychowawcy ktorzy nie rozumieja problemow dzieciakow ktore tam trafiaja a psycholog i pedagog zachowuja sie tak jak by sami potrzebowali pomocy.Wiec jesli ktos tam nie byl niech nie mowi ze tam jest ok bo tak nie jest.A to ze tam wszystko opuera sie na lizaniu dupy dyrekcji to jest racja.

Bo rudy pajac jestes
Ona
+7 #30 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieOna 2016-12-09 10:40
Byłam tam 10 lat temu.. Jak się nie dałaś to przemocy nie było..w każdym ośrodku coś się dzieje nie tylko w tym musiało się coś dziać bo było by za nudno. Dzięki mow skończyłam szkole.. Dobrze wspominam ten czas.. A jak ktoś mówi ze tam syf to trzeba było być ogarnietym na wolności żeby nie wylądować w ośrodku
Ala
+8 #29 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieAla 2016-10-24 23:29
A może zainteresujesz się taki wydarzeniami po których gro wychowanków tego ośrodka wraca na prostą drogę wraca do społecznego życia. Masz pojęcie ile Ci ludzie w Antoniewie robią dla tych dzieciaków ile czasu im poświęcają ile serca wkładają w tą robotę. Pomyśl bo możesz kogoś skrzywdzić
oman
+4 #28 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewieoman 2016-10-24 23:07
Tej administrator gdzie sa dwa pozytywne komentarze ctak sie robi tak. No to co pasuje to zostaje prawda w mozr tak o was cos ciekawego napisac

Prowadzimy prace, skoro dodałeś to będzie, ale przenosimy dane. Pozdrawiam Admin
MAX
+8 #27 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieMAX 2016-10-24 08:17
Maciuś skąd ty masz takie śmieszne informacje Piszesz o tym ze ktoś stracił prace, że ktoś coś w wakacje 10!!!!! lat temu chłopie weź się do roboty a nie wypisuj bzdur Ośrodek w Antoniewie to perełka wśród MOW w Polsce a pan starosta powinien dbać o nich nadzwyczaj Pozdrawiam
Maciuś
+1 #26 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieMaciuś 2016-10-20 22:06
Cytuję adrian:
prosiłbym o kontakt z osobami które tam przebywały i doświadczyły przemocy fizycznej, itp. ponieważ chce pomóc pewnej osobie

To zainteresuj się takimi wydarzeniami z tego ośrodka: 1. Dlaczego ponad rok temu stracił pracę pewien wychowawca internatu (oficjalnie sam odszedł)? 2. Co się wydarzyło prawie 10 lat temu na jednej z grup wakacyjnych i dlaczego pewien wychowawca od razu zrezygnował z pracy (podpowiem tylko, że facetowi pomogła jego starsza koleżanka mająca dyżur w tym samym budynku)? 3. Dlaczego przez wiele lat wychowankowie bali się iść na indywidualną rozmowę do wicedyrektora odpowiedzialnego za internat?
adrian
-2 #25 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewieadrian 2016-10-20 21:30
prosiłbym o kontakt z osobami które tam przebywały i doświadczyły przemocy fizycznej, itp. ponieważ chce pomóc pewnej osobie
...
-3 #24 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewie... 2016-10-17 21:50
to pisz tutaj, nie usuną
Ania
-1 #23 PrawdaAnia 2016-10-17 21:48
Prawda jest taka ze te pozytywne kometarze na ich głównej stronie zostają a gdzie jest prawdą o przemocy to są usuwane.
ciepelko
+4 #22 byłem tamciepelko 2016-03-05 17:35
byłem tam jestem zadowolony
Waldemar Skocki
-2 #21 Ewenement w sklepie w Skokach - autorstwa kierowniczki z Wągrowca..Waldemar Skocki 2015-09-24 08:44
Moi Drodzy
Kilka dni temu w środkunocy załoga interwencyjna pewnej agencji ochrony otrzymała zlecenie dokładnego zmonitorowania jednego ze sklepów w Skokach.Jakież było ich zdziwienie gdy po wejściu do wewnątrz (ów sklep REWELA mieści się w jednym kompleksie z marketem MILA) zauważyli baraszkującą na zapleczu parę.Para oddawała się uciechom i była tak tym zaabsorbowana że nie zauważyła ani uruchomionego alarmu , ani tez wejścia patrolu.Piękniejszą połową duetu okazała się kierowniczka tego sklepu! Jej amantem z kolei znany w środowisku skockiej młodzieży uwodziciel serc niewieścich.
Zaskoczeni ,,kochankowie wyjaśnili że...właśnie gruntownie sprzątają wnętrze sklepu przed przyjazdem szefa.
Do tej pory para obściskiwała się tylko ostentacyjnie na oczach zniesmaczonych klientów REWELI.
Duet ,,nocnych konserwatorów powierzchni płaskich,, mocno speszony sytuacją opuścił sklep razem z załogą patrolu.
Kariera dbającej o czystość kierowniczki najprawdopodobniej się zakończyła,tak jak wcześniej, w znanym w wągrowieckim grodzie ,jednym ze sklepów sieci PEPCO. Kierowniczka czarna-noc czarna,ale za to podłoga lśniąca...
Mąż ,,sprzataczki roku 2015,, już zapowiada wniesienie pozwu rozwodowego - ponoć w domu musiał sprzatać sam..
Skocka Rewela(cja) !!!
Rudzielec
+5 #20 szkoda gadacRudzielec 2015-06-12 15:36
Ci co tam byli wiedza jak jest naprawdę.Ja tam bylam i niestety wiem co tam sie dzialo a z tego co wiem to jest jeszcze gorzej.Wspolczuje tym ktorzy tam trafiaja.Jak dla mnie to jedno wielkie bagno.Sa tam tacy wychowawcy ktorzy nie rozumieja problemow dzieciakow ktore tam trafiaja a psycholog i pedagog zachowuja sie tak jak by sami potrzebowali pomocy.Wiec jesli ktos tam nie byl niech nie mowi ze tam jest ok bo tak nie jest.A to ze tam wszystko opuera sie na lizaniu dupy dyrekcji to jest racja.
bolo
+16 #19 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewiebolo 2014-08-25 19:38
Ale ty jesteś chwast, tacy jak ty powinni pracować głęboko pod ziemią
viktor
-18 #18 konkurs na dyrektora MOWviktor 2014-08-24 11:41
Mnie też jest przykro że nie jesteś pracownikiem MOW , bo mógłbyś sobie polizać Bolo.
bolo
+19 #17 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewiebolo 2014-08-20 19:49
Słyszałem o wyniku konkursu ha ha ha pozdrawiam wszystkie chwasty z Antoniewa
bolo
+16 #16 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewiebolo 2014-08-17 18:38
No przykro mi nie możesz odbić tzw. piłeczki, nie jestem pracownikiem waszego MOW choć pracuje w oświacie i doskonale rozumiem tego typy sytuacje. W każdej firmie są takie chwasty jak ty i inni tego typu.
viktor
-13 #15 konkurs na dyrektora mowviktor 2014-08-14 22:10
Coś wyczuwam Bolo że jesteś jednym z tych co liżą d.... dyrekcji i regułą u Cebie jest strzelanie z ucha na koleżeństwo.
bolo
+14 #14 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewiebolo 2014-07-18 10:45
Smrud to czuć od Ciebie ty pajacu
Skąd biorą sie te wpisy????????? to proste
Różne komentarze niesprzyjające ośrodkowi to pewnie niezadowoleni pracownicy bo dyrekcja nie chce dać im kasy za lenistwo i destrukcję w resocjalizacji, albo nie ma już z nimi nic do czynienia..........!!!!!
Starostwo jest zadowolone z pracy ośrodka, może tyko się nim pochwalić. MOW w Antoniewie to jeden z najlepszych tego typu ośrodków w Polsce wystarczy wejść na ich stronę www. Wystarczy poczytać to co piszą dzieciaki które opuściły ośrodek. Mam nadzieję że konkurs wygra obecna pani dyrektor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patryk mk
-2 #13 pół janosikpatryk mk 2014-05-18 03:18
Witam ją byłem tam i ok...kwestia przyzwyczajenia.he
domel
+3 #12 no nodomel 2014-02-05 01:12
Cytuję Wychowawca:
dużo można by pisać o tym miejscu i szanownej pani dyrektor

Ciekawe skad biora sie te wpisy
Lenka
+2 #11 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieLenka 2014-01-17 08:26
Pytam: skoro tam taki bałagan to jak oni mają resocjalizować, skoro sami resocjalizacji wymagaj?
.
+2 #10 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewie. 2014-01-16 11:03
Dyrektorka do wymiany, tylko Starosta boi sie odezwac podobnie jak w sprawie szpitala, a smrod z Antoniewa czuc juz na pol Polski
ZIOM
+3 #9 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieZIOM 2014-01-16 09:23
Jak by to powiedział MAX - Ja tu widze niezły BURDEL
Lulejek
+2 #8 Nie bój żaby, jedź.Lulejek 2014-01-15 19:43
Cytuję Młody:
Witam mam tam skierowanie i czy warto mi się samemu tam stawiać? bo jak tam jest patologia to pier.... nie jadę

W tym ośrodku dzieciaki maja więcej praw od niektórych nauczycieli i wychowawców. Jak będziesz chciał jakiegoś psa udupić, to po prostu powiesz, że nie panuje nad grupą, że możecie na jego dyżurze robić co chcecie, itp. Dyrekcja będzie zadowolona, nauczyciel i wychowawca będzie miał przerąbane, a ty dostaniesz dodatkowe godziny/dni do wykorzystania podczas wyjazdu na przepustkę. W Antoniewie wszystko opiera się na donosach i lizaniu d... dyrekcji, więc masz szansę!
bolo
-4 #7 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Antoniewiebolo 2014-01-15 14:00
Młody Ty jedż odrazu do dziekany do Gniezna .Może tam Ci pomogą
Młody
0 #6 Mow AntoniewoMłody 2014-01-15 12:45
Witam mam tam skierowanie i czy warto mi się samemu tam stawiać? bo jak tam jest patologia to pier.... nie jadę
Ziutek 90
-4 #5 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieZiutek 90 2013-12-06 10:55
Cytuję Mirabella:
Widziałam w Panoramie, że Iwona Grzegorzewska, dyrektor MOW w Antoniewie, wysyła "niegrzeczną" młodzież do psychiatryka w Gnieźnie. Skoro jest dyrektorem MOW w Antoniewie to nie liczy chyba na same aniołki, ale żeby zaraz do szpitala psychiatrycznego zdrowych ludzi wysyłać? Szok.

Nikt nie jest zdrowy. Są tylko ci nieprzebadani.
Mirabella
+3 #4 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieMirabella 2013-12-05 22:52
Widziałam w Panoramie, że Iwona Grzegorzewska, dyrektor MOW w Antoniewie, wysyła "niegrzeczną" młodzież do psychiatryka w Gnieźnie. Skoro jest dyrektorem MOW w Antoniewie to nie liczy chyba na same aniołki, ale żeby zaraz do szpitala psychiatrycznego zdrowych ludzi wysyłać? Szok.
Antoniewiak
+12 #3 A wicedyrektor ds. internatu lepszy?Antoniewiak 2013-11-19 22:02
Cytuję Wychowawca:
dużo można by pisać o tym miejscu i szanownej pani dyrektor

Tym ośrodkiem rządzi wicedyrektor MD, a nie dyrektorka. Ten ośrodek jest lustrem wszelkich patologii, jakie mają miejsce w naszym powiecie. Dyrektorami są dwie osoby, które już dawno mogłyby być na emeryturze, w administracji pracują emeryci. Pracę wychowawców i nauczycieli ocenia się po tym, co na ich temat mówi młodzież po wyrokach. Nauczyciele odwalają swoje w szkole i nie interesują się tym, co się dzieje w internacie. Natomiast wszechwładny wicedyrektor MD wymaga od wychowawców internatu, aby ci rozwiązywali problemy jakie mają miejsce w szkole. Najlepiej w tym ośrodku mają ci nauczyciele i wychowawcy, którzy liżą d... dyrekcji. Donosicielstwo jest na porządku dziennym, jeszcze nie zejdziesz z dyżuru, a dyrekcja już wie, co się działo, ma zdaną pełną relację. Starostwo doskonale wie, co się tam dzieje i nic nie reaguje. Widać czekają na to, aż sie ktoś powiesi - wtedy znowu nasz powiat będzie sławny w całej Polsce!
Wychowawca
+11 #2 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieWychowawca 2013-11-19 20:14
dużo można by pisać o tym miejscu i szanownej pani dyrektor
Wychowanek
+8 #1 RE: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w AntoniewieWychowanek 2013-11-18 22:38
syf i jeszcze raz syf

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Wydawca: "FOOBU" Roman Kowalczewski
  • Adres Redakcji: ul. Mickiewicza 17/30, 62-100 Wągrowiec
  • Redaktor Naczelny: Roman Kowalczewski
  • Telefon: +48 503 142 937
  • mail: [email protected]
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.