• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 14113

Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowski

 

Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych
Tomasz Pinkowski


62-100 Wągrowiec, Przemysłowa 38, wielkopolskie
tel. (67) 262 24 00 , fax (67) 262 03 80

Dodaj opinie o "Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowski". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.

Komentarze   

eda
+3 #16 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskieda 2019-06-08 17:12
Jakim trzeba być desperatem żeby w dzisiejszych realiach tam zapierdalać
M.... n
+2 #15 OpiniaM.... n 2019-04-13 23:44
Do tortu dochodzą kolejni członkowie rodziny. Sztuczne stanowiska (zięć) a ludzie nadal pracują za śmieszne stawki.
Gargamel
+3 #14 OpiniaGargamel 2018-10-01 07:21
TRAGEDIA !!! Warunki straszne dla pracowników , nie polecam tej firmy.Jak najdalej dziwię się że ludzie tam pracują.
Pracownik
+3 #13 Nie polecamPracownik 2018-09-18 22:50
Styl zarządzania archaiczny, zarobki niskie, właściciele obliczeni i mało kompetentni. Pensje głodowe. Liczy się tylko własne pomnażania majątku czyli dom za ok. 20 milionów i samochody za pół miliona dla każdego z rodziny. Pracownicy o podwyżkach mogą tylko pomarzyć. Kompletny brak szacunku...
Pracownik
+4 #12 Nie polecamPracownik 2018-09-18 22:50
Styl zarządzania archaiczny, zarobki niskie, właściciele obliczeni i mało kompetentni. Pensje głodowe. Liczy się tylko własne pomnażania majątku czyli dom za ok. 20 milionów i samochody za pół miliona dla każdego z rodziny. Pracownicy o podwyżkach mogą tylko pomarzyć. Kompletny brak szacunku...
Spawacz
+2 #11 OpiniaSpawacz 2018-08-10 09:45
Od strony pracownika to tym zakładzie to dramat ,stawki absurdalnie zaniżone traktowanie jest bardzo poniżające .Ten zakład pomylił się w czasie.
Bolo
+1 #10 odp.Bolo 2018-08-05 21:47
Cytuję fanklub MMiUR:
Pracownik dla właściciela to szmata. Ważne że co sezon nowy Lexio jest.

SAD BUT TRUE
fanklub MMiUR
+6 #9 Żenadafanklub MMiUR 2018-06-05 09:22
Pracownik dla właściciela to szmata. Ważne że co sezon nowy Lexio jest.
olo
+6 #8 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskiolo 2016-03-11 20:50
Jak sprzeda te karmniki Nad Nielbą to dostaniecie podwyżke Chyba dożyjecie?
Pracownik
+11 #7 opiniaPracownik 2016-03-11 18:33
Praca jak każda, ale bardzo mała motywacja do pracy, ponieważ od zawsze są praktykowane niskie zarobki. Brak perspektywy podwyżki zatem brak awansu pieniżnego i stanowiskowego. Firma zarządzana bardzo w starodawny sposób. Dobrze zarabia tylko rodzina i kierownik reszta niestety nie! Nie polecam
kolo
+12 #6 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskikolo 2015-12-18 19:59
To jest ten sam człowiek co chodził na małe piwko do Arka Brandta ?
pracownik chyba byly
+11 #5 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskipracownik chyba byly 2015-12-18 19:50
smiech na sali roboty opor a podwyzek zadnych chyba ze masz staz 10 lat to dostanie 20 gr hahahah
dżony
+20 #4 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskidżony 2014-10-13 15:10
Ludzie sa traktowani jak smieci. Dobrze maja tylko ci co liza dupe kierownikowi. Nie polecam nikomu tej "firmy"
niezadowolony klient
-3 #3 HALO,HALOniezadowolony klient 2014-01-18 23:41
Przepraszam to jest odpowiednie wynagrodzenie.1 500 zł
pracownik
-9 #2 RE: Mechanika Maszyn i Urządzeń Rolniczych Tomasz Pinkowskipracownik 2014-01-18 15:24
Polecam firma ok Zarabiam 1500 zł
ciekawski
-5 #1 jak tam się pracujeciekawski 2014-01-18 14:47
Mam pytanie.Jak się pracuje w tej firmie.

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Wydawca: "FOOBU" Roman Kowalczewski
  • Adres Redakcji: ul. Mickiewicza 17/30, 62-100 Wągrowiec
  • Redaktor Naczelny: Roman Kowalczewski
  • Telefon: +48 501 142 937
  • mail: [email protected]
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.