• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 17426

Ludwik Styl, Fabryka Mebli w Rogoźnie

Ludwik Styl, Fabryka Mebli w Rogoźnie


Dodaj opinie o "Ludwik Styl, Fabryka Mebli w Rogoźnie". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.


Komentarze   

Jakub Janasik
0 #24 Nie płacąJakub Janasik 2019-03-13 15:56
W czerwcu 2018 r. wykonałem usługę transportową dla tej firmy do dziś nie otrzymałem przelewu. Nie polecam!!! Banda oszustów
tam pracowac
0 #23 RE: Ludwik Styl, Fabryka Mebli w Rogoźnietam pracowac 2018-04-03 20:38
Cytuję Henryk:
Pracuje i jest ok. A marudzacy zawsze sie znajdzie jak roboty nie nauczony.

a pracowales tam?
pys
+3 #22 RE: Ludwik Styl, Fabryka Mebli w Rogoźniepys 2017-07-22 17:27
co to sie dzieje ze pracownikow z 25 letnim stazem sie zwalnia
władych
+1 #21 RE: Ludwik Styl, Fabryka Mebli w Rogoźniewładych 2016-04-09 22:14
Cytuję milenaa:
Cytuję hokate:
Cytuję Loara:
znam kogos kto jezdzil w tzw. ludwik newline. scaniami czerwonymi jezdza. wyplata zalegla np w maju jeszcze za marzec i kierownik tak zwany który jest zakłamanym obłudnym człowiekiem. podpuszcza jednego pracownika na drugiego


I jeszcze te libacje alkoholowe w biurze w magazynie po pracy



wie pan że takie pomówienia są karalne?
pracuje w ludwiku i takie zachowania nigdy nie miały miejsca!!


straszyć kogoś to możesz, ale pewno tylko w internecie, bo paragrafów pewno nie znasz. Idź do sądu, może wygrasz ;) przestań zaklinać rzeczywistość
milenaa
-1 #20 RE: Ludwik Styl, Fabryka Mebli w Rogoźniemilenaa 2015-03-09 14:31
Cytuję hokate:
Cytuję Loara:
znam kogos kto jezdzil w tzw. ludwik newline. scaniami czerwonymi jezdza. wyplata zalegla np w maju jeszcze za marzec i kierownik tak zwany który jest zakłamanym obłudnym człowiekiem. podpuszcza jednego pracownika na drugiego


I jeszcze te libacje alkoholowe w biurze w magazynie po pracy



wie pan że takie pomówienia są karalne?
pracuje w ludwiku i takie zachowania nigdy nie miały miejsca!!
Milena876
0 #19 RE: Ludwik Styl, Fabryka Mebli w RogoźnieMilena876 2015-03-09 14:26
Cytuję Marek Sz.:
Pracuje w tej firmie od roku. Jestem w szoku patrząc na te komentarze. To nieprawa! Wiedzą Państwo że to karalne? Jestem w szoku że dobra firma jest tak niszczona - ja jestem bardzo zadowlony z mojej pracy!



zgadzam się !! szok :( ludzie są okrutni...
Marek Sz.
0 #18 RE: Ludwik Styl, Fabryka Mebli w RogoźnieMarek Sz. 2015-03-05 11:46
Pracuje w tej firmie od roku. Jestem w szoku patrząc na te komentarze. To nieprawa! Wiedzą Państwo że to karalne? Jestem w szoku że dobra firma jest tak niszczona - ja jestem bardzo zadowlony z mojej pracy!
Kaja
-1 #17 RE: Ludwik Styl, Fabryka Mebli w RogoźnieKaja 2015-02-26 11:07
Pracowałam w tej firmie. Co prawda tylko pół roku, musiałam odejść, ale to z przyczyn osobistych (nic nie związane z pracą!) ale jestem w szoku czytając te komentarze... to na pewno o tej samej firmie????? w życiu się nie spotkałam z sytuacjami jakie tu opisujecie...!! ok, nie ukrywam że praca nie była lekka, wypłata to nie był majątek (ale też nie mało) ale traktowanie pracowników było naprawde ok. Jestem w szoku ......
Julia
-1 #16 Dyrektor produkcjiJulia 2014-08-04 13:06
Czy wie ktoś może kto obecnie jest dyrektorem produkcji w tym zakładzie ? Bede wdieczna za informacje.
mrof
+1 #15 :)mrof 2014-07-12 01:18
Cytuję kuku ryku - żona:
Tak wszyscy tu macie racje mogłabym was tu zacytować , każdego z osobna . Tak to prawda kradną , oszukują pracowników . Nie ważne za ile , nie ważne jak ale meble mają być zrobione jak trzeba . Ja poprostu nie wiem jakim cudem mój mąż jeszcze tam pracuje . dobrze że razem tam nie pracujemy bo jak to w tej firmie bywa jeśli jeden z małżonków zmieni pracę to automatycznie drugi zostaje zwolniony . najlepsze jeśli chodzi o wyplaty było to jak dostali na wypłatę 300 zł i nie ważne jak , mieli za to opłacić rachunki , zrobić zakupy i rodzinę wykarmić śmiech a resztę wypłaty dostali chyba 25 . większej rodziny za te pieniądze które tam zarabiają chyba nie da się wykarmić skoro z jednym dzieckiem jest ciężko . to jak premię zabierają też jest chamskie . teraz na zakładzie szykują się remonty więc podejrzewam że wypłata znów będzie niska ponieważ premię pracownikom zabiorą aby firma miała za co zrobić te piepszone remonty , a pracownikom powiedzą że zejście było niskie czy coś takiego . syf , brud i ubóstwo . TRAGEDIA

no sorry, niektórzy dostają wypowiedzenia pocztą, po kilku latach pracy, bez podania przyczyny wypowiedzenia... taka to firma rodzinna, cudowna - jak nie w rodzinie, to się trzymaj mocno i broń Boże nic nie gadaj, nie miej sprzeciwów, nie miej zdania najlepiej :)
mrof
+2 #14 :)mrof 2014-07-12 01:12
Cytuję MAXXX:
pierwszy raz spotkalem sie z takim chlewem. hamstwo, bezczelnosc , niewypłacalnosc , represje , praca po 12 godz, starsze wazne panie zachowuja sie jak wsciekle psy wpuszczone do jednej klatki. ciągle intrygi, najbardziej zal mi ludzi ktorzy są pod sciana bo musza pracowac aby zyc i muszą znosic pieklo na ziemi, wcale nie przesadzam

Właśnie poszła w ruch wizualizacja - starsze ważne panie wściekłe jak psy walczące :) cudowne porównanie jeśli chodzi o "królową matkę" :) zero klasy, a niby klasa średnia :) Jak mi tego nie brakuje :)
Henryk
-5 #13 LudwikHenryk 2014-02-14 12:34
Pracuje i jest ok. A marudzacy zawsze sie znajdzie jak roboty nie nauczony.
tso
+3 #12 :)tso 2013-11-16 02:16
Jak ja się cieszę, że tam już nie pracuję... Najgorsze bagno w jakie można wleźć... Wypłaty płacone w ratach, brak informacji kiedy te raty będą przelewane i brak możliwości dodzwonienia się do kogokolwiek z "góry" w celu jej uzyskania, traktowanie ludzi w salonach jak śmieci, odciąganie astronomicznych kwot za straty z premii (a przy tym brak jakichkolwiek zabezpieczeń sklepów), cała masa bibelotów z Chin za masakrycznie wysoką kasę (i musisz tego biednego klienta ściemniać...), meble może i ładne, ale strasznie drogie i często niedokładnie zrobione, wiem też, że co większe zlecenia przejmowała centrala, żeby broń Boże galeria nie dostała zbyt wysokiej premii... Ludwik jest taką przykładową firmą, jak nie prowadzić firmy jeśli chodzi o zatrudnianie ludzi. I uwierzcie mi, tam nie ma ani jednego pracownika, który by miał zdanie inne niż ja, tylko nikt się nie wychyli, bo wywalą... Nie polecam z całego serca!!!
kuku ryku  - żona
+6 #11 śmiech na salikuku ryku - żona 2013-07-10 17:10
Tak wszyscy tu macie racje mogłabym was tu zacytować , każdego z osobna . Tak to prawda kradną , oszukują pracowników . Nie ważne za ile , nie ważne jak ale meble mają być zrobione jak trzeba . Ja poprostu nie wiem jakim cudem mój mąż jeszcze tam pracuje . dobrze że razem tam nie pracujemy bo jak to w tej firmie bywa jeśli jeden z małżonków zmieni pracę to automatycznie drugi zostaje zwolniony . najlepsze jeśli chodzi o wyplaty było to jak dostali na wypłatę 300 zł i nie ważne jak , mieli za to opłacić rachunki , zrobić zakupy i rodzinę wykarmić śmiech a resztę wypłaty dostali chyba 25 . większej rodziny za te pieniądze które tam zarabiają chyba nie da się wykarmić skoro z jednym dzieckiem jest ciężko . to jak premię zabierają też jest chamskie . teraz na zakładzie szykują się remonty więc podejrzewam że wypłata znów będzie niska ponieważ premię pracownikom zabiorą aby firma miała za co zrobić te piepszone remonty , a pracownikom powiedzą że zejście było niskie czy coś takiego . syf , brud i ubóstwo . TRAGEDIA
jaca
0 #10 RE: Ludwik Styl, Fabryka Mebli w Rogoźniejaca 2013-04-10 18:55
Cytuję jamal:
zapomniales kolego dodac ze mozna sie tam wzdrapac wysoko i nie miec tych represji o ktorych mowisz ale bedąc mezczyznom nie uda ci sie. zaden przelozony raczej cie nie bzyknie ;) ale mozesz popatrzec na zepsute kobiety ktorym sie udalo i mając mniej harowy mają czas na wojny. nie haruj bo tak sie nie wzdrapiesz. co najwyzej cie zniszczom.

Z taką znajomością ortografii ty też się nie "wzdrapiesz"!
hokate
+2 #9 tak takhokate 2013-04-10 15:54
Cytuję Loara:
znam kogos kto jezdzil w tzw. ludwik newline. scaniami czerwonymi jezdza. wyplata zalegla np w maju jeszcze za marzec i kierownik tak zwany który jest zakłamanym obłudnym człowiekiem. podpuszcza jednego pracownika na drugiego


I jeszcze te libacje alkoholowe w biurze w magazynie po pracy
Loara
+3 #8 oszusciLoara 2013-04-10 15:52
znam kogos kto jezdzil w tzw. ludwik newline. scaniami czerwonymi jezdza. wyplata zalegla np w maju jeszcze za marzec i kierownik tak zwany który jest zakłamanym obłudnym człowiekiem. podpuszcza jednego pracownika na drugiego
jamal
+2 #7 ..jamal 2012-11-29 12:14
zapomniales kolego dodac ze mozna sie tam wzdrapac wysoko i nie miec tych represji o ktorych mowisz ale bedąc mezczyznom nie uda ci sie. zaden przelozony raczej cie nie bzyknie ;) ale mozesz popatrzec na zepsute kobiety ktorym sie udalo i mając mniej harowy mają czas na wojny. nie haruj bo tak sie nie wzdrapiesz. co najwyzej cie zniszczom.
MAXXX
+12 #6 istny chlewMAXXX 2012-11-29 12:02
pierwszy raz spotkalem sie z takim chlewem. hamstwo, bezczelnosc , niewypłacalnosc , represje , praca po 12 godz, starsze wazne panie zachowuja sie jak wsciekle psy wpuszczone do jednej klatki. ciągle intrygi, najbardziej zal mi ludzi ktorzy są pod sciana bo musza pracowac aby zyc i muszą znosic pieklo na ziemi, wcale nie przesadzam
Były pracownik
+16 #5 Ludwik SyfByły pracownik 2012-06-19 13:59
Dokładnie. Nie dość, że płacą grosze, to jeszcze w ratach. Nigdy nie wiesz kiedy wpłynie kasa na konto. Nikomu nie polecam, a wręcz odradzam! Złodzieje, którzy patrzą jak oszukać każdego. Gdy robisz dużo nadgodzin to Ci powiedzą, że za dużo robisz. Syf i jeszcze raz syf. ODRADZAM!
Piotr piotr
+14 #4 WyplataPiotr piotr 2012-06-18 22:59
Od nie dawna nie pracuje w tej firmie i mnie to cieszy niezmiernie ta firma oszukuje ludzi na karzdym kroku a szczegulnie jesli chodzi o wyplaty jednym slowem to zlodziejska firma
artur
+25 #3 teraz juz mogeartur 2012-01-23 12:56
teraz już mogę pisać prawdę. wyplata w ratach. promowanie lizodupstwa i opierdalania się. tak jak wyżej zawieszony bezterminowo fundusz socjalny . nadgodziny wliczane w premię. jakieś dziwne umowy na soboty. to obraz firmy ludwik styl. a po tym jak wezwalem inspekcje pracy i pan dyrektor dostał mandat to w rozmowie powiedział ze zabrałem mu 2000 z pieniędzy przeznaczonych na święta. to że ja nie miałem tyle na wypłate zupełnie nie interesowało. a potem wypowiedzenie. TAK TO WYGLADA
czesiu
+31 #2 polecam?czesiu 2012-01-09 09:54
chłopie co ty pieprzysz polecam? wypłata w ratach a jak się odezwiesz to wypad z pracy. tam potrzebni są ludzie bez jaj dający się robić w bambuko. przy produkcji 600 mebli miesięcznie wypłaty na poziomie 1600. ludzie wydajni którzy ze swoją pracą mieszczą się w 8 godzinach pracy są niewygodni.zawieszone bezterminowo świadczenia socjalne-łamanie prawa.. okradanie ludzi za 3 dni chorobowego zabierana ca la premia( to resztę miesiąca bylem niewydajny?albo dostałeś kasę albo jesteś przydupas
Marcin
-31 #1 Ludwik StylMarcin 2011-11-15 07:21
Pracuje w Ludwik Styl od 8 lat I jestem bardzo zadowolony z tej pracy. Satysfakcjonujaca i pełna wyzwan. Sa tez i minusy ale to chyba w kazdej firmie. Ogolnie polecam!:)

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Wydawca: "FOOBU" Roman Kowalczewski
  • Adres Redakcji: ul. Mickiewicza 17/30, 62-100 Wągrowiec
  • Redaktor Naczelny: Roman Kowalczewski
  • Telefon: +48 503 142 937
  • mail: [email protected]
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.