• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 48253

Media Expert Wągrowiec

Media Expert

ul. Kcyńska 20
62-100 Wągrowiec
Tel. / fax. +48 67 254 74 74

Dodaj opinie o "Media Expert". Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.

Komentarze   

Klient
+1 #94 RE: Media Expert WągrowiecKlient 2016-05-11 22:44
A ja se zamówiłem taniej ze strony media expert odebrakem w sklepie i nie musialem prosic sie aby mi ktos pomogl cos kupic.
R
0 #93 RE: Media Expert WągrowiecR 2015-06-18 21:55
Cytuję Gutek:
Gadanie takie, ja tam chodzę średnio raz na miesciąc i jak człowiek wejdzie z bananem na twarzy, a nie łazi im nad głową i marudzi, że to nie to, to nie i nie, to fajni ludzie tam są i pośmiać się można. Jak ludzi idą i wylewają swoją złość na takich ludzi, to później się dziwić, ze sami nie mają innego podejścia do klienta.

Dokladnie tak jest dlatego czasu nie maja zeby obslugiwac.
wiesia
+11 #92 gofrownicawiesia 2015-03-12 22:35
na dziale agd szukałam gofrownicy, obsługiwała mnie kierowniczka działu, p Małgosia. Na pytanie do ilu stopni nagrzewa się gofrownica odpowiedziała CHYBA TYSIĄC STOPNI
burżuj
-7 #91 RE: Media Expert Wągrowiecburżuj 2015-02-20 22:06
Też chciałem kupić sprzęt za 3 tyś.złotych ale jak poszukałem głębiej w kieseni to starczyło mi tylko na worek do odkurzacza Także nie polecam obsługa nie miła niechcieli mi ani zetki pożyczyć na bułke w lidlu
dert
+3 #90 RE: Media Expert Wągrowiecdert 2015-02-20 21:19
Cytuję Gutek:
Gadanie takie, ja tam chodzę średnio raz na miesciąc i jak człowiek wejdzie z bananem na twarzy, a nie łazi im nad głową i marudzi, że to nie to, to nie i nie, to fajni ludzie tam są i pośmiać się można. Jak ludzi idą i wylewają swoją złość na takich ludzi, to później się dziwić, ze sami nie mają innego podejścia do klienta.

Ja też b. chętnie tam kupuję i zawsze jestem uprzejmie i fachowo obsłużona.Może dlatego ze nie marudzę i jestem zdecydowaną osobą. Pozdrawiam załogę MEDIAEXPERT.
3
+1 #89 RE: Media Expert Wągrowiec3 2015-02-19 23:16
Cytuję 3:
Chcialem kupic sprzet za 3 tys ale po 30 minutach proszenia sie o pomoc w wydaniu pieniedzy zrezygnowałem.

Zapimnialem napisac ze to chyba zamala kwota.
3
+2 #88 RE: Media Expert Wągrowiec3 2015-02-19 23:12
Chcialem kupic sprzet za 3 tys ale po 30 minutach proszenia sie o pomoc w wydaniu pieniedzy zrezygnowałem.
Kasiula
+2 #87 RE: Media Expert WągrowiecKasiula 2014-12-30 09:52
I co ....Lisowska Wam pomogła?????Wat pię!!!!!
palnik
-2 #86 RE: Media Expert Wągrowiecpalnik 2014-11-17 11:56
Ludzie, czemu wam wiecznie nic nie pasuje? Sami sięnad sobą zastanówcie najpierw a potem oceniajcie innych!!
Gutek
0 #85 RE: Media Expert WągrowiecGutek 2014-11-16 17:21
Gadanie takie, ja tam chodzę średnio raz na miesciąc i jak człowiek wejdzie z bananem na twarzy, a nie łazi im nad głową i marudzi, że to nie to, to nie i nie, to fajni ludzie tam są i pośmiać się można. Jak ludzi idą i wylewają swoją złość na takich ludzi, to później się dziwić, ze sami nie mają innego podejścia do klienta.
RudyTadek
+12 #84 drRudyTadek 2014-11-15 18:04
Ja pierdziele... jeszcze nigdzie nie spotkałem takiej obsługi jak tutaj! W związku z moim zawodem, bardzo często robię w tej firmie zakupy, ale Panie z tego ME może i miłe jak się dobrze zagada, ale na rzeczy się nie znają. Dobry sklep, ale widać załoga nie taka jak powinna.
kasiula
+15 #83 RE: Media Expert Wągrowieckasiula 2014-11-15 12:39
Zmieńcie obsługę w tym markecie a pozyskacie klientów....Naw et kierownik w.w.marketu ma gdzieś klientów....
Janina
+16 #82 RE: Media Expert WągrowiecJanina 2014-11-12 17:54
Obsługa? Szkoda słów.
Myślałam, że sprzedawcom powinno zależeć na sprzedaży, jednak to co mnie spotkało temu zaprzecza.
Szukałam laptopa, orientowałam się, dużo czytałam na ten temat i podjęłam decyzję. Idę kupić do media sprzęt.
Podchodzę, mówię o co chodzi, Pan Sprzedawca wysyła mnie do kolegi (bo to nie jego dział), idę do drugiego (sprzedaje na raty i prosi aby zapytać kogoś innego), natomiast Trzeci informuje mnie że on jest od AGD a i tak wykłada teraz towar i nie może.. Czwarty mnie nie zauważa. czekam 30 min kręcąc się po sklepie.
I co? wychodzę do konkurencji. W Neo-Necie kupiłam to, po co przyszłam. obsługa rewelacyjna, super podejście do klienta i profesjonalne doradztwo.
Natomiast tego sklepu- NIE POLECAM!

Cytuję jusia:
Zgadzam się z opiniami poniżej-w tym sklepie uzyskanie jakiejś informacji graniczy z cudem -obsługa ciągle niedostępna, trzeba się mocno naprosić by ktoś podszedł i udzielił informacji, choć najczęściej i tak ich wiedza nie powala i trzeba samemu szukać informacji w necie, do tego burkliwi opryskliwi panowie, panie w dziale ratalnym brak słów-żeby coś w tym sklepie kupić na raty to najlepiej mieć już ich kilka bo ktoś kto nie ma żadnej i stały nie najniższy dochód nie jest wiarygodny-konkurencja jednak powala ich na głowę poziomem obsługi
Baśka
+13 #81 RE: Media Expert WągrowiecBaśka 2014-09-16 16:53
Czy te dziewczyny w tym sklepie są na siłę??
Zachowują się jak by dostawały poniżej krajowej....
Siedzą i tylko patrzą w te monitory a do obsługi to się nie chce żadnej podejść
Loki
+9 #80 RE: Media Expert WągrowiecLoki 2014-09-02 09:25
Cytuję Przypadek:
Cytuję loki:
Mnie to wkur..a jak wchodze do sklepu a sprzedawca łazi za mną Jak coś niewiem to wtedy pytam

Łazi a grzecznie zapyta to różnica.

Nie dość że łazi za mną i pierdoli trzy po trzy przeszkadza mi w skupieniu ,to nie zna odpowiedzi na moje pytania co do funkcji towarów
Koń
+3 #79 RE: Media Expert WągrowiecKoń 2014-09-02 09:20
Cytuję jusia:
Zgadzam się z opiniami poniżej-w tym sklepie uzyskanie jakiejś informacji graniczy z cudem -obsługa ciągle niedostępna, trzeba się mocno naprosić by ktoś podszedł i udzielił informacji, choć najczęściej i tak ich wiedza nie powala i trzeba samemu szukać informacji w necie, do tego burkliwi opryskliwi panowie, panie w dziale ratalnym brak słów-żeby coś w tym sklepie kupić na raty to najlepiej mieć już ich kilka bo ktoś kto nie ma żadnej i stały nie najniższy dochód nie jest wiarygodny-konkurencja jednak powala ich na głowę poziomem obsługi

Nie przychodzi obsługa bo boi sie że nie zna odpowiedzi na twoje pytania, bo to są ludzie z wykształceniem średnim ale beż żadnej wiedzy o towarze w tym sklepie są nie przygotowani !!!
jusia
+6 #78 RE: Media Expert Wągrowiecjusia 2014-09-02 09:10
Zgadzam się z opiniami poniżej-w tym sklepie uzyskanie jakiejś informacji graniczy z cudem -obsługa ciągle niedostępna, trzeba się mocno naprosić by ktoś podszedł i udzielił informacji, choć najczęściej i tak ich wiedza nie powala i trzeba samemu szukać informacji w necie, do tego burkliwi opryskliwi panowie, panie w dziale ratalnym brak słów-żeby coś w tym sklepie kupić na raty to najlepiej mieć już ich kilka bo ktoś kto nie ma żadnej i stały nie najniższy dochód nie jest wiarygodny-konk urencja jednak powala ich na głowę poziomem obsługi
zatroskany klient
+6 #77 RE: Media Expert Wągrowieczatroskany klient 2014-09-01 18:51
Tak jak już zostało napisane,
obsługa w MediaExpert jest poniżej wszelkiej krytyki.
Dla porównania w konkurencyjnym Neonecie różnica to niebo a ziemia.
Jako zatroskani klienci o utrzymanie konkurencji a tym samym niskich cen w branży RTV/AGD w Wągrowcu, powinniśmy napisać serie maili do centrali MediaExpert, aby przyjrzała się tej sytuacji. Taka niemiła obsługa odstrasza potencjalnych klientów a tym samym, może się przysłużyć do zamknięcia filii firmy w Wągrowcu, co byłoby niekorzystne dla nas.
Poniżej zamieszczam adres mailowy do centrali na który śmiało powinniśmy słać wszelkie uwagi na temat niemiłych pracowników z ul. Kcyńskiej.

[email protected]
klient
+6 #76 RE: Media Expert Wągrowiecklient 2014-09-01 17:01
najlepsze są u nich wyprzedaże: urodzinowe, nocne, wielkie, ostateczne itp... dziwie się, że są jeszcze naiwniacy, którzy chcą tam kupować, z taką obsługą. żeby nie skończyli jak Avans.
Klient z miasta
+4 #75 RE: Media Expert WągrowiecKlient z miasta 2014-08-31 23:26
Cytuję lastik:
ja nigdy nie miałem problemów z obsługa tam. może niektórzy klienci mają po prostu wstrętne charaktery


A może to klienci przeszkadzają bardzo zapracowanej obsłudze? Jeszcze klienci są na tyle bezczelni, ze chcą się o coś zapytać przed kupnem towaru - po prostu jak ci złośliwi klienci śmią przeszkadzać pracownikom! Najbardziej zapracowani są panowie w dziale multimediow, rozmowy miedzy nimi są tak żarliwie, ze aż strach się o coś zapytać (dziękuje Panom serdecznie, dzięki waszej ignorancji zacząłem kupować towar z dostawa do domu, po większe rzeczy wybieram się do waszej konkurencji).
klient
+6 #74 RE: Media Expert Wągrowiecklient 2014-08-31 11:46
We wszystkich sklepach tej sieci czuję się jak intruz.
klientka
+6 #73 udany zakup ale?klientka 2014-08-31 01:31
własnie miałąm okazje byc klientka tego marketu i coz z zakupionego towaru jestem zadowolona ale niestety wiekszosc panow pracujacych w tym markecie po prostu bym niestety wymienila. Arogancja i wyniosłość to jest mało powiedziane wiec kochani troszeczke kultury klient ma prawo nie wiedziec wszystkiego zwiazanego z elektroniką lub z innymi sprzetami agd a wy te uśmieszki sobie wsadżcie w d.... A tak patrząc na was to wiele sie nie napracujecie wiec chociaz badzcie grzeczni dla klienta, a jak nie to zalozcie wlasne firmy a my bedziemy was omijac szerokim lukiem wtedy jak brak bedzie kasy to troszke sie nauczycie pokory.
ree
+5 #72 RE: Media Expert Wągrowiecree 2014-07-29 16:22
A moze pochlebne komentarze o sobie pisze obsluga sklepu.zamiast zaznajamiać sie z towarem siedza z nosem w internecie
lastik
-10 #71 melastik 2014-07-29 13:17
ja nigdy nie miałem problemów z obsługa tam. może niektórzy klienci mają po prostu wstrętne charaktery
ja
+11 #70 cos od siebieja 2014-07-28 23:14
Obsluga w ME w Wągrowcu,PORAŻK A zapytana pani o odkurzacz przestraszona,w iec podpowiedzialam jej to co wyczytalam sama na etykiecie towaru.pani " kasująca" należność za towar miala taki ton i wyraz twarzy jakby wolala "spadać ja chcem juz do domu" . Panie z Biedronki bardziej mile,chociaz mówią dziękujemy i zapraszamy ponownie.
ja
-5 #69 nekja 2014-07-06 15:27
Wyslalem propozycje firm na wskazany adres i sie nie pokazaly w tym dziale.
filip_
+2 #68 RE: Media Expert Wągrowiecfilip_ 2014-07-01 09:31
Cytuję damian27:
Panowie z działu multimedia, znajomość branży to jakaś porażka - brak szacunku dla klienta

Dział multimedia mógłby w zasadzie w ogóle nie mieć sprzedawców, zresztą częściej ich widzę rozmawiających we własnym gronie niż pomagających klientom... Gdy człowiek zapyta się o cokolwiek patrzą z góry, jakby co najmniej byli dyrektorami tego sklepu.
Przypadek
+2 #67 RE: Media Expert WągrowiecPrzypadek 2014-07-01 09:14
Cytuję loki:
Mnie to wkur..a jak wchodze do sklepu a sprzedawca łazi za mną Jak coś niewiem to wtedy pytam

Łazi a grzecznie zapyta to różnica.
loki
+5 #66 RE: Media Expert Wągrowiecloki 2014-06-29 20:26
Mnie to wkur..a jak wchodze do sklepu a sprzedawca łazi za mną Jak coś niewiem to wtedy pytam
przypadek
+3 #65 RE: Media Expert Wągrowiecprzypadek 2014-06-29 17:06
Cytuję Derenka:
Cytuję Miśka:
Za to jest arogancka, gapią się na sufit i podziwiają kolor, ani dzień dobry ani do widzenia, panie na kasie łaskę robią że tam siedzą i chyba za karę. Zamiast podchodzić do klientów to się obsługa chowa za regałami i udają że są wielce zajęci chyba pierdołami i plotkami. Ogólnie nie polecam i zastanawiam nad napisaniem pisma do firmy bo to jest skandal. Jak im się nie chce pracować to wyjazd!!! Są inne osoby 1000 razy lepsze na ich miejsce.


to też zależy od nastawienia kliena, jak się patrzy na pracowniów jak na ludzi i zwyczajnie prosi ich o pomoc jak drugiego człowieka w konkretnej sytuacji, to takie rzeczy nie mają miejsca i wtedy zawsze się uśmiechają i nikt się nie chowa.


W dzisiejszych czasach mile widziame jest jak obsluga podejdzie i zapyta czy w czyms pomoc. Tak
Więc miska ma racje i nie jest to jedyna negatywna opinia na temat ludzi tam pracujacych. Jak moge omijam ten sklep.
Derenka
+1 #64 pracownicy też ludzieDerenka 2014-04-13 01:05
Cytuję Miśka:
Za to jest arogancka, gapią się na sufit i podziwiają kolor, ani dzień dobry ani do widzenia, panie na kasie łaskę robią że tam siedzą i chyba za karę. Zamiast podchodzić do klientów to się obsługa chowa za regałami i udają że są wielce zajęci chyba pierdołami i plotkami. Ogólnie nie polecam i zastanawiam nad napisaniem pisma do firmy bo to jest skandal. Jak im się nie chce pracować to wyjazd!!! Są inne osoby 1000 razy lepsze na ich miejsce.


to też zależy od nastawienia kliena, jak się patrzy na pracowniów jak na ludzi i zwyczajnie prosi ich o pomoc jak drugiego człowieka w konkretnej sytuacji, to takie rzeczy nie mają miejsca i wtedy zawsze się uśmiechają i nikt się nie chowa.
Szaman
+5 #63 rowerowySzaman 2014-04-10 15:17
potwierdzam, ze na rowerowym dziale sa bardzo sympatyczni pracownicy:)
XXX
0 #62 RE: Media Expert WągrowiecXXX 2014-04-07 20:03
Cytuję sonia:
Niezadowolony klient kupił sobie chyba wibrator



A wiesz to z własnego doświadczenia czy plotek jakie słuchasz ?Brak słów na takie zachowania.
sonia
-6 #61 RE: Media Expert Wągrowiecsonia 2014-04-07 19:48
Niezadowolony klient kupił sobie chyba wibrator
niezadowolony klient
+9 #60 Porazkaniezadowolony klient 2014-04-07 19:14
Po ostatnim zakupie w sklepie media expert zmienilam do niego calkowicie jakiekolwiek pozytywne nastawienie . O obsludze nie bede nic komentowac . Ludzie posiadajacy wlasna kulture osobista i znajacy chociaz podstawowe zachowania jakie powinien spelniac pracownik wobec klienta potrafia sami wyciagnac wnioski na ten temat. W koncu " klient nasz pan " niestety nie w tym przypadku, a szkoda .. Uprzedzam tylko tych konsumentow ktorzy zamierzaja nabyc cos w tym sklepie . Radze patrzec pracownikowi , ktory przygotowuje produkt do wydania na rece ( doslownie ). Nie poinformowanie klienta o tym, ze zakupiony produkt jest ostatni na stanie i w dodatku znajduje sie na wystawie i jest uzytkowany przez setki ludzi jest karygodne . To tak jakby kobieta chciala w rossmanie kupic fluid , a otrzymala by przy kasie zapakowany fluid z wystawy , ktoty byl uzywany przez innych .. Rzecz nie do pojecia
Robo
-5 #59 NO i tutajRobo 2014-01-23 23:59
Cytuję Grajdołek:
Cytuję Kasiula:
Cytuję misiu:
nie czepiajcie sie! zawsze wam cos nie odpowiada albo wyolbrzymiacie nie wiadomo co. mnie w tym sklepie nigdy ale to nigdy nie spotkalo nic niemilego a czesto tam robilem zakupy

Nikt się nie czepia...takie są fakty....


Fakty sa takie, że połowa z Was nie ma odwagi powiedzieć tego co tu pisze w oczy, ludziom z którymi pracuje. Weźcie się za robotę, zamiast marnowac energię wypisując brednie. Może i trudno kochać pracę w ME, ale nikt wam nie każe jej kochac. Będziesz pracować, będziesz jadać chleb.


No i tutaj się w pełni z koleżanką zgodzę, a rzadko mi się z babami zdarza godzić, hehehe - bez urazy. Media Expert, to praca jak każda inna... dla mnie psioczyć na nią, to jak psioczyć na wszystko. Nic się nie zmieni, a tylko człowiek sobie nerwy naszarpie. Coś się nie podoba, zmień... przecież nikt Cię tam nie trzyma a ostre słowa sobie w domu dla rodziny zatrzymaj. Pozdro
Grajdołek
-4 #58 Weźta się do roboty!Grajdołek 2014-01-22 18:00
Cytuję Kasiula:
Cytuję misiu:
nie czepiajcie sie! zawsze wam cos nie odpowiada albo wyolbrzymiacie nie wiadomo co. mnie w tym sklepie nigdy ale to nigdy nie spotkalo nic niemilego a czesto tam robilem zakupy

Nikt się nie czepia...takie są fakty....


Fakty sa takie, że połowa z Was nie ma odwagi powiedzieć tego co tu pisze w oczy, ludziom z którymi pracuje. Weźcie się za robotę, zamiast marnowac energię wypisując brednie. Może i trudno kochać pracę w ME, ale nikt wam nie każe jej kochac. Będziesz pracować, będziesz jadać chleb.
Kasiula
+8 #57 RE: Media Expert WągrowiecKasiula 2014-01-21 12:42
Cytuję misiu:
nie czepiajcie sie! zawsze wam cos nie odpowiada albo wyolbrzymiacie nie wiadomo co. mnie w tym sklepie nigdy ale to nigdy nie spotkalo nic niemilego a czesto tam robilem zakupy

Nikt się nie czepia...takie są fakty....
misiu
-8 #56 RE: Media Expert Wągrowiecmisiu 2014-01-21 11:50
nie czepiajcie sie! zawsze wam cos nie odpowiada albo wyolbrzymiacie nie wiadomo co. mnie w tym sklepie nigdy ale to nigdy nie spotkalo nic niemilego a czesto tam robilem zakupy
Miśka
+9 #55 Prawda boliMiśka 2014-01-20 16:48
Cytuję zooro:
Co niektórzy chcieli by tam pracować przez to piszą takie komentarze


Właśnie że nie bo kto by chciał pracować z leniami i zapierdzielać za nich???
Dziwne że o innych sklepach nie piszą tylko o tym? Więc komentarze są jak najbardziej słuszne i prawdziwe. Goodbye ME
zooro
-13 #54 RE: Media Expert Wągrowieczooro 2014-01-20 16:01
Co niektórzy chcieli by tam pracować przez to piszą takie komentarze
Miśka
+11 #53 Obsługa nie jest miłaMiśka 2014-01-20 11:43
Za to jest arogancka, gapią się na sufit i podziwiają kolor, ani dzień dobry ani do widzenia, panie na kasie łaskę robią że tam siedzą i chyba za karę. Zamiast podchodzić do klientów to się obsługa chowa za regałami i udają że są wielce zajęci chyba pierdołami i plotkami. Ogólnie nie polecam i zastanawiam nad napisaniem pisma do firmy bo to jest skandal. Jak im się nie chce pracować to wyjazd!!! Są inne osoby 1000 razy lepsze na ich miejsce.
zorro
-3 #52 stały klientzorro 2014-01-19 20:27
Oj Marta nie skumałaś bazy
Marta
-1 #51 RE: Media Expert WągrowiecMarta 2014-01-19 20:18
Cytuję zorro:
Dziś byłem w tyn sklepie po baterie do pilota -a tu sklep nieczynny. Gdzie był kierownik ? Napewno jadł sobie niedzielny obiad.

Jak pan kierownik śmiał sobie jeść niedzielny obiad, jak klienci chcieli baterie kupić. Skandal!!!!!!
A może tak samemu popracować w niedzielę to wtedy zobaczymy jak to fajnie jest, a nie komuś d... zawracać w niedzielę z jakimiś bateriami
iwo
+1 #50 RE: Media Expert Wągrowieciwo 2014-01-19 15:38
Cytuję niezadowolony klient:
Przeczytałem to co jest napisane.Dzisiaj sam po sobie doznałem super obsługi na dziale ADG.Poraszka.Najlepiej nie odzywać się do sprzedawców tylko powiedzieć magiczne słowa KUPUJĘ.Panowie sprzedawcy czy wy nie macie za grosz sumienia.Ludzie odkładają miesiącami kasę a wy co .Macie to za nic.Podejrzewam gdyby sam mieli kupić jakiś dwa razy by go ogłądali za ni kupili..Przecież oni nie zarabiają milionów.A MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytuję niezadowolony klient:
Przeczytałem to co jest napisane.Dzisiaj sam po sobie doznałem super obsługi na dziale ADG.Poraszka.Najlepiej nie odzywać się do sprzedawców tylko powiedzieć magiczne słowa KUPUJĘ.Panowie sprzedawcy czy wy nie macie za grosz sumienia.Ludzie odkładają miesiącami kasę a wy co .Macie to za nic.Podejrzewam gdyby sam mieli kupić jakiś dwa razy by go ogłądali za ni kupili..Przecież oni nie zarabiają milionów.A MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


drogi kliencie pisze się PORAŻKA!
zorro
-6 #49 RE: Media Expert Wągrowieczorro 2014-01-19 12:16
Dziś byłem w tyn sklepie po baterie do pilota -a tu sklep nieczynny. Gdzie był kierownik ? Napewno jadł sobie niedzielny obiad.
Karol Habasiński
+1 #48 Wszystko dobrzeKarol Habasiński 2014-01-19 10:28
Wczoraj zakupiłem w Media Expert telewizor marki Samsung.
Oczywiście na wystawie telewizorów jest tyle, że nie sposób się zdecydować. Poprosiłem sprzedawcę, żeby mi podpowiedział.
Przeszedł ze mną po całym dziale, pokazał mi telewizory, porównaliśmy dane techniczne w systemie wszystkich które mnie zainteresowały i ostatecznie wybrałem ten który odpowiadał mi pod względem ceny. Pan nazywał się Marek. Był bardzo komunikatywny i radosny. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję :)
niezadowolony klient
0 #47 znowu to samoniezadowolony klient 2014-01-18 23:38
Przeczytałem to co jest napisane.Dzisia j sam po sobie doznałem super obsługi na dziale ADG.Poraszka.Na jlepiej nie odzywać się do sprzedawców tylko powiedzieć magiczne słowa KUPUJĘ.Panowie sprzedawcy czy wy nie macie za grosz sumienia.Ludzie odkładają miesiącami kasę a wy co .Macie to za nic.Podejrzewam gdyby sam mieli kupić jakiś dwa razy by go ogłądali za ni kupili..Przecie ż oni nie zarabiają milionów.A MY!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !
Kamilla
+2 #46 Dział rowerowyKamilla 2014-01-16 22:02
Panowie w dziale rowerowym bardzo mili, szczególnie ten, który jest tam od lat, pozostałych nie zdążyłam poznać, bo się zmieniają często. Zawsze uśmiechnięty, chętny do udzielenia pomocy.
informator
+4 #45 ...informator 2014-01-16 21:54
Cytuję gdzie kierownik:
Moi drodzy.Szkoda waszego pisania.Proszę cofnąć się do poprzednich wpisów.Minęło tyle czasu i co ciągle powtarza się to samo.ZŁA OBSŁUGA!!!!!!!!!!!! Napisałem dzisiaj pismo do zarządu firmy.Ciekawe co odpiszą.Zadam jedno pytanie na koniec - GDZIE JEST KIEROWNIK.On powinien być na sklepie a nie przesiadywać na zapleczu.


ale z Ciebie społeczniak, ja leje, za komuny też strzelałeś z ucha ?

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Wydawca: "FOOBU" Roman Kowalczewski
  • Adres Redakcji: ul. Mickiewicza 17/30, 62-100 Wągrowiec
  • Redaktor Naczelny: Roman Kowalczewski
  • Telefon: +48 501 142 937
  • mail: [email protected]
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.