• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 9423

Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologiczny

Centrum ZOO "Szczurek"

sklep zoologiczny

Al. Jana Pawła II 3
62-100 Wągrowiec
Tel. 697-244-711

Dodaj opinie o Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologiczny. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji o pracy lub nawiązaniu współpracy.


Komentarze   

Convict
+3 #43 Good stuff😳Convict 2020-11-10 20:34
Pozdrawiam wyimaginowanego "ochroniarza Romka" z biedry na wschodzie ktory czyta komentarze na "szczurku" i daje z ucha na bydgoska... 😂😂😂
Jozef2
+1 #42 MadziaJozef2 2020-05-13 12:00
JOZEF juz za puzno, uczen przerosł mistrza, jeszcze troche to zobaczysz jej ogloszenia na roksie. Daje dupy az gwizda. Wystarczy wejsc na bydgoska do biedronki odszukac wytatuowana Pania i dobrze pogadac.
hy
0 #41 balonyhy 2019-09-24 21:26
z
józef
-5 #40 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyjózef 2019-09-24 17:36
Madzia nie idż w ślady siostry z Wschodu
Ronaldo
+7 #39 MadziaRonaldo 2019-09-24 16:27
"Messi" nic innego do zaoferowania niema to daje. Wielki cyc a w głowie nic. Zwykła cichodajka!
Messi
+8 #38 MadziaMessi 2019-09-24 16:22
Cycata madzia odkat jest sama daje na lewo i prawo, widze jak wlazi do roznych samochodow i po nocach latamoze za mało zarabia!?g
Wiktoria
-4 #37 sklep zoologiczny SZCZUREKWiktoria 2019-05-13 15:01
Bardzo miła pani sprzedawczyni. Duży wybór jedzenia, zwierzaków oraz akcesoriów. Ceny bardzo niskie co na plus. Nie ma żadnych uwag do samego miejsca i obsługi. POLECAM! :-)
kolba
+13 #36 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznykolba 2019-05-08 18:43
Sklep był taki super że zbańczył teraz cycata Madzia w biedrze napieprza
xx
+8 #35 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyxx 2019-05-08 18:34
Cytuję Pan:
Syf !!!! kupując karmę na wagę były w niej zdechłe muchy

MOŻE TO BYŁA KARMA DLA ŻABY?? :)
Tomek..
-5 #34 fajny..Tomek.. 2018-02-02 23:20
wczoraj bylem i bede zagladac. Fajna blondyna tam robi :) pozatym gada madrze .Sklep moge polecic z reka na na sercu.
krystian
+1 #33 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznykrystian 2016-09-04 12:58
Sklep zajebisty. Reszta może brać tylko przykład. Zajebisty sklep wysoko ,wysoko nad innymi.
bandit600n
+5 #32 oszczerstwa sa karalnebandit600n 2016-05-09 01:26
Cytuję Zyta:
nie kupujcie karmy na wagę stara, z robactwem, data ważności po otwarciu karmy to 4 tygodnie a w sklepie leży miesiącami

A skad ty to wiesz co???? Ze u ciebie lezy tygodniami i cos tam sie legnie bo szczedzisz złotówo to nie znaczy ze w sklepach tak jest. widzisz te same worki w tych miejscach i pierniczysz bzdury stoja w tych samych miejscach by przyśpieszyć obsługe takiego cepa jak Ty droga(i) ZYTA i tak jest w kazdym sklepie nie tylko zoologicznym podac towar jak najszybciej klientowi wrecz pamietajac gdzie co jest, bo w kolejce czeka nastepny klient. A towar zamawiany jest conajmniej raz w tygodniu ale ty chyba wiesz lepiej... coż chcesz gwiazdorzyc i cisnac po tym konkretnym sklepie ale patrzac na łapki w dół skutek marny!!!! Czyżby konkurencja??? ...
oli
+11 #31 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyoli 2016-04-17 12:01
Małgorzata 3091 ta w mini zoo to non stop gada przez telefon bo prowadzi taką cichą agencje po pracy.
Małgorzata3091
+7 #30 sklep zooMałgorzata3091 2016-04-17 10:35
Sklep z pelnym profesjonalizmem , chcialam zakupic krolika , nie wiedzialam jaki sklep wybrac, oczywiscie labeo odpadalo odrazu, wybralam 2 sklepy szczura i mini zoo, poszlam do mini zoo -baba w okularach gadajaca przez telefon wogole na mnie uwagi nie zwrocila moze popatrzyla z wyrazem twarzy mowiacej "czego mi przeszkadzasz" wiec nie przeszkadzajac pani wyszlam ze sklepu ,poszlam dalej do Szczurka- tam 2 panie ,usmiechniete , pani bladynka podeszla z pytaniem "w czym pani pomoc ,zjebista obsluga widac ze robia to bo lubia a nie musza!!!!!!!! Kroliczek zakupiony ,piekny zdrowy z fachowym doradztwem ,polecam z pelna odpowiedzialnoscia .
Patryk 3663
+6 #29 PolecamPatryk 3663 2016-03-10 12:11
Wedlug mnie najlepszy sklep w Wągrowcu , profesjonalizm i doradztwo idealne. Bylem i napewno nie raz bede w tym sklepie
Zyta
-19 #28 Karma na wage syfZyta 2016-02-23 18:34
nie kupujcie karmy na wagę stara, z robactwem, data ważności po otwarciu karmy to 4 tygodnie a w sklepie leży miesiącami
Rysiu
+3 #27 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyRysiu 2015-09-02 20:06
Ta z mini zoo to jest dobra
Klient
+8 #26 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyKlient 2015-09-02 19:43
Potwierdzam obok cale mini zoo babka chyba na ladne oczy chce sprzedawac. Nie dosc ze tam smierdzi jak w stodole to pani sprzedajaca to typ obiecanki cacanki. Zoo szczurek 10000 % lepszy chodz tez ma minusy ale najlepszy w Wagrowcu. Ceny rowniez nizsze.
Kryspin
+9 #25 SklepKryspin 2015-09-02 07:02
Moim zdaniem najlepszy sklep. W pozostalych w wrc zamawialem towar potrzebny u sprzedawcow i wysylali z kwitkiem. Trafilem do szczura towar byl juz po 2 dniach na sklepie
Jak dla mnie sklep rewelka.
icek
+2 #24 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyicek 2015-07-19 20:33
Mój pies tylko łapie muchy i je zjada także nie narzekajcie na muchy w karmie
Krystian
+2 #23 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyKrystian 2015-07-19 16:54
Cytuję Michał k:
Polecam super sklep

Z gaci ci wylecialy
Pan
-9 #22 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyPan 2015-07-18 18:40
Syf !!!! kupując karmę na wagę były w niej zdechłe muchy
Michał k
+3 #21 PolecamMichał k 2015-06-30 06:45
Polecam super sklep
praw
+5 #20 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznypraw 2015-04-12 13:13
Cytuję kozak:
Kogo to sklep

Nie "kogo" tylko "czyj" nieuku i prostaku.
Paweł22
+7 #19 sklep zooPaweł22 2015-04-12 12:47
Sklepik zajebisty , bardzo duzy wybor w karmach dla zwierzat w dobrych cenach ,wydaje mi sie nawet ze najtansze ceny w wagrowcu. Ja osobiscie polecam.
kyos
+10 #18 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznykyos 2015-03-08 19:31
Cytuję pigi:
Faceci z mini zoo jej chyba nie znają

Jestescie pop....ni piszecie o babie z mini - zoo pod sklepen innym co to za sens. Sami bezmozgi tu wchodza najwyrazniej.
pigi
+2 #17 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznypigi 2015-03-07 10:45
Faceci z mini zoo jej chyba nie znają
kozak
+2 #16 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznykozak 2015-03-07 06:58
Cytuję Pigi:
Ta ze Wschodu to napewno nie jest znana w zwiazku z pracą w sklepie

Ona jest z Mini zoo
Pigi
+6 #15 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyPigi 2015-03-06 22:47
Ta ze Wschodu to napewno nie jest znana w zwiazku z pracą w sklepie
pigi zmartwychwstala
+8 #14 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznypigi zmartwychwstala 2015-03-06 07:52
ludzie dlaczego nie rozumiecie co to znaczny OPINIA SKLEPU?! czy to takie ważne kogo to jest sklep?? żadna Bydgoszcz żaden wschód!! bardzo miła Pani sprzedająca jest w szczurku sprzedającą jak i WŁAŚCICIELKA TEGO SKLEPU tak ma na imię Karolina aczkolwiek są dwa sklepy na tej ulicy i zbieg okoliczności taki że obie są Karoliny ale czy to powód żeby zaraz dopytywać która która???!! bura ludzie! właścicielka jest pani KAROLINA DREWS z Wągrowca myślę że znaleźli Państwo odpowiedź na wszystkie męczące was pytania :)
Pigi
-5 #13 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyPigi 2015-03-05 21:48
To jest ten sklep co sprzedaje w nim znana Karolina obecnie z Wschodu ?
bandzior600n
+12 #12 Po co te pytaniabandzior600n 2015-03-04 12:06
Wlascicielka jest z WRC i chodzi o opinie o sklepie a nie dopytywanie gdzie kto mieszka.
kozak
-2 #11 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznykozak 2015-03-02 19:31
Kogo to sklep
absurd
+2 #10 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyabsurd 2015-02-26 19:56
Cytuję jw:
Cytuję ja:
Cytuję pawel:
Cytuję olek:
sklep fajny bylem tam pare razy i jak bede potrzebowal porady to napewno zajde wlasnie do tego sklepu. Sklep z duzym wyborem ryb i terrarystycznych rzeczy czego ne bylo. Kogo to jest sklep tak wogole kogos z wrc??



Z tego co mi wiadomo to kogos z bydgoszczy

Z Wagrowca!!!

Z bydgoszczy!! sprzedawca ze sklepu chyba wie lepiej

co za bzdura skad wy to bierzecie? Ta sympatyczna pani jest z wagrowca :lol:
icek
-12 #9 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyicek 2015-02-25 21:12
Cycata Madzia gdzie mieszka ?
jw
+1 #8 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyjw 2015-02-25 18:35
Cytuję ja:
Cytuję pawel:
Cytuję olek:
sklep fajny bylem tam pare razy i jak bede potrzebowal porady to napewno zajde wlasnie do tego sklepu. Sklep z duzym wyborem ryb i terrarystycznych rzeczy czego ne bylo. Kogo to jest sklep tak wogole kogos z wrc??



Z tego co mi wiadomo to kogos z bydgoszczy

Z Wagrowca!!!

Z bydgoszczy!! sprzedawca ze sklepu chyba wie lepiej
ja
0 #7 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyja 2015-02-24 10:28
Cytuję pawel:
Cytuję olek:
sklep fajny bylem tam pare razy i jak bede potrzebowal porady to napewno zajde wlasnie do tego sklepu. Sklep z duzym wyborem ryb i terrarystycznych rzeczy czego ne bylo. Kogo to jest sklep tak wogole kogos z wrc??



Z tego co mi wiadomo to kogos z bydgoszczy

Z Wagrowca!!!
pawel
0 #6 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznypawel 2015-02-24 09:27
Cytuję olek:
sklep fajny bylem tam pare razy i jak bede potrzebowal porady to napewno zajde wlasnie do tego sklepu. Sklep z duzym wyborem ryb i terrarystycznych rzeczy czego ne bylo. Kogo to jest sklep tak wogole kogos z wrc??



Z tego co mi wiadomo to kogos z bydgoszczy
olek
+2 #5 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyolek 2015-02-24 06:49
sklep fajny bylem tam pare razy i jak bede potrzebowal porady to napewno zajde wlasnie do tego sklepu. Sklep z duzym wyborem ryb i terrarystycznych rzeczy czego ne bylo. Kogo to jest sklep tak wogole kogos z wrc??
klient
+4 #4 opinia sklepuklient 2015-02-22 23:23
A więc rzecz polega na ocenianiu sklepu dlatego to jest istotą a nie kto pracuje czy nie...mijacie się z przeznaczeniem tej strony:) do rzeczy bardzo fajny sklep bardzo sympatyczna pani sprzedająca zawsze doradzi posiada doskonała wiedzę zawsze powie co kiedy kupić co jest dobre a co nie dla naszych pupili tych czworonoznych jak i tych pływających :) polecam z czystym sumieniem!!! :)
bonafidae
+1 #3 a jakbonafidae 2015-02-22 20:38
Cytuję julek:
To jest tam gdzie cycata Madzia sprzedaje

Pewnie temu tam faceci tak chetnie wchodza!!!??
julek
+2 #2 RE: Centrum ZOO "Szczurek" - sklep zoologicznyjulek 2015-02-21 21:14
To jest tam gdzie cycata Madzia sprzedaje
robertkurzawa
0 #1 calkiem fajny skleprobertkurzawa 2015-02-21 18:24
calkiem fajny sklep odznacza sie "innoscia" w rybach,przemile panie sprzedawczynie

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Wydawca: "FOOBU" Roman Kowalczewski
  • Adres Redakcji: ul. Mickiewicza 17/30, 62-100 Wągrowiec
  • Redaktor Naczelny: Roman Kowalczewski
  • Telefon: +48 503 142 937
  • mail: [email protected]
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.