• BartekB
  • Opublikowano:
  • Wyświetlono: 5339

Ollek Wojciech - Rada Gminy Damasławek

Oceń dotychczasową działalność radnego Wojciecha Ollka. Twoja opinia może mieć decydujący wpływ na uzyskany wynik w kolejnych wyborach.

Wojciech Ollek urodził się 23 lutego 1963 roku, Przewodniczący Rady Gminy Damasławek. Prowadzi Indywidualne Gospodarstwo Rolne w Mokronosach.

Komentarze   

Niemiec
-1 #10 Ollek WojciechNiemiec 2016-07-12 20:18
Rada Gminy Damasławek następny będzie Grzegorz Ja-----k. ;-)8)
samolot
-1 #9 RE: Ollek Wojciech - Rada Gminy Damasławeksamolot 2016-07-12 01:25
Cytuję ja:
Cytuję Mieszkaniec Mokronos:
To człowiek niesłowny. Ulubieniec naszego "wspaniałego" wójta można by rzec, że to jego przydupas.
Lubi się we wszystko wtrącać, udaje, że coś wie a tak naprawdę to nie kompetentna osoba.

Masz racie niby som radnymi kase biorom a nic nie robiom gdzie oni se pochowali bojom se wyjsc do ludzi i nie tylko w Mokronosach w Niemczynie tak samo unas radny to nawet zabrał starszym ludziom APTEKE co woziła im leki do przechodni poprostu BANDA

To dlaczego tego nie zgłosiłeś wcześniej. Wiadomo, ze chcą coś takiego robić to trzeba im zatrutą strzałę puszczać. Nikt mie może wobec słabych stawać nad nimi !!! Po to jest samorząd. Boże jak to nedznie brzmi :-|
Lidl
+4 #8 RE: Ollek Wojciech - Rada Gminy DamasławekLidl 2016-07-12 01:19
Cytuję julas:
Przed wyborami to chodzili po mieszkaniach i skomleli o głosy a teraz żadnego nie widać Mają tupet .Przed następnymi wyborami popędze jak rolnik krowy na łąke

Masz Julas rację popędź to tałatajstwo i tego wójta komucha z PSL !!! Nazywa się Majchrzak. Niech spieprza !!! Co to za gnoje wszyscy wiedzą, a będą jeszcze więcej wiedzieli. Polska Wieś jest piękna. Precz z komuchami !!!
Lidl
+2 #7 RE: Ollek Wojciech - Rada Gminy DamasławekLidl 2016-07-12 01:12
Co o takim ciemniaku wiochmenie można powiedzieć? Niech doi swoje krowy !!! a od polityki trzyma się daleko, bo i tak go wyruchają :D
julas
+8 #6 RE: Ollek Wojciech - Rada Gminy Damasławekjulas 2016-07-11 21:36
Przed wyborami to chodzili po mieszkaniach i skomleli o głosy a teraz żadnego nie widać Mają tupet .Przed następnymi wyborami popędze jak rolnik krowy na łąke
ja
+6 #5 RE: Ollek Wojciech - Rada Gminy Damasławekja 2016-07-11 18:19
Cytuję Mieszkaniec Mokronos:
To człowiek niesłowny. Ulubieniec naszego "wspaniałego" wójta można by rzec, że to jego przydupas.
Lubi się we wszystko wtrącać, udaje, że coś wie a tak naprawdę to nie kompetentna osoba.

Masz racie niby som radnymi kase biorom a nic nie robiom gdzie oni se pochowali bojom se wyjsc do ludzi i nie tylko w Mokronosach w Niemczynie tak samo unas radny to nawet zabrał starszym ludziom APTEKE co woziła im leki do przechodni poprostu BANDA
jus
+11 #4 RE: Ollek Wojciech - Rada Gminy Damasławekjus 2016-07-11 15:36
Już myślałem że to jakiś poszukiwany przez policje Nie znam chłopa
...
+7 #3 RE: Ollek Wojciech - Rada Gminy Damasławek... 2016-07-11 11:27
Nic nie zrobił, więc nie ma czego oceniać.
V42
+16 #2 RE: Wojciech OllekV42 2016-07-11 00:41
Co to za klient? Pierwszy raz go widzę na oczy. Radny? Nie znam człowieka :D
Mieszkaniec Mokronos
+18 #1 PrzewodniczącyMieszkaniec Mokronos 2016-07-11 00:31
To człowiek niesłowny. Ulubieniec naszego "wspaniałego" wójta można by rzec, że to jego przydupas.
Lubi się we wszystko wtrącać, udaje, że coś wie a tak naprawdę to nie kompetentna osoba.

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Odwiedza nas 74 tys. Internautów miesięcznie, generując 900 tys. odsłon
  • Mamy najwięcej fanów spośród wągrowieckich redakcji
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2019 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.