• Opublikowano:
  • Wyświetlono: 4978

Piekarnia Magdziarz - Twój chleb powszedni

Złote łany polskich zbóż. To z nich powstaje mąka a z niej najlepszy na świecie chleb. Chleb wytwarzany według staropolskich receptur, przekazywanych z pokolenia na pokolenie.

Tą tradycję z sukcesem pielęgnuje w Wągrowcu piekarnia Magdziarz! Firma działa od 1905 roku. Łącząc ze sobą naturę i tradycję z najnowocześniejszą technologią.

To właśnie tu mąkowozy przywożą mąkę najwyższej jakości. Teraz za pomocą systemu transportu pneumatycznego mąka magazynowana jest w silosach. Właśnie w nich zaczyna się skomplikowany proces wypieku tradycyjnego polskiego chleba.


 

 

Komentarze   

piekarz
0 #7 RE: Piekarnia Magdziarz - Twój chleb powszednipiekarz 2013-05-15 20:30
Cytuję kiki:
Jestem ciekaw jaką sól używają do chleba

Jak jesteś ciekaw to rusz dupsko sprzed kompa i przyjdź sprawdzić.
Kolanko Lewe
0 #6 RE: Piekarnia Magdziarz - Twój chleb powszedniKolanko Lewe 2013-05-15 20:28
Cytuję Cent:
To ile kosztuje w piekarni Magdziarz ten chleb powszedni i ile na tym zarabia właściciel?

A co Cię to qr.a obchodzi ? Jesteś żul to żryj powietrze z marketów. A jak Ci żal dupę ściska to zbuduj własną piekarnię albo kupuj od oszusta z piekarni wielkopolskiej . Wsioki wieśnioki wągrowieckie. Zacznijcie doceniać potencjał ziomali a nie sracie we własne gniazdo.
Cent
-3 #5 RE: Piekarnia Magdziarz - Twój chleb powszedniCent 2013-05-15 15:49
To ile kosztuje w piekarni Magdziarz ten chleb powszedni i ile na tym zarabia właściciel?
Lilka
+2 #4 RE: Piekarnia Magdziarz - Twój chleb powszedniLilka 2013-05-15 15:40
Panie Krzysztofie ma Pan rację. Ludzie kupują chleb za 1,99 i chcą jakość. Dobry towar musi kosztować.
Krzysztof Magdziarz
+8 #3 Re piekarzKrzysztof Magdziarz 2013-05-15 13:32
Widocznie robisz zakupy tylko w marketach, a tam rzeczywiście jest wyrób chlebopodobny. Kilka sieci handlowych chciało od nas brać pieczywo, ale nie chcieli zapłacić cena za prawdziwy chleb była dla nich nie do przyjęcia. Gdybym musiał zejść do ceny którą proponują sieci, to musiałbym robić wyrób chlebopodobny, bo inaczej dopłacałbym do interesu.
piekarz
+1 #2 RE: Piekarnia Magdziarz - Twój chleb powszednipiekarz 2013-05-15 06:28
Nie przesadzajmy. Nie ma teraz piekarni która nie dodawałaby do chleba chemii i proszków wszelakich . Prawdziwy chleb można upiec sobie samemu i zobaczyć jaka jest różnica i w konsystencji i smaku. To co oferują nam teraz wytwórcy to wyroby chlebopodobne i wędlinopodobne, które z dawnym chlebem i wędlinami łączy tylko nazwa i nic poza tym.
kiki
+6 #1 RE: Piekarnia Magdziarz - Twój chleb powszednikiki 2013-05-14 22:05
Jestem ciekaw jaką sól używają do chleba

Portal WRC

  • Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Wydawca: "FOOBU" Roman Kowalczewski
  • Adres Redakcji: ul. Mickiewicza 17/30, 62-100 Wągrowiec
  • Redaktor Naczelny: Roman Kowalczewski
  • Telefon: +48 503 142 937
  • mail: [email protected]
  • Zobacz nasz profil na:

Reklama

  • Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

ZAPYTAJ O OFERTĘ

X

Ostrzeżenie

© 2009-2023 Portal WRC. Wszystkie prawa zastrzeżone.